Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedys da mi SPOKOJ

Prosze o POWAZNE odpüowiedzi na ten temat

Polecane posty

Gość gość
nikt nie ma o nas wiedzieć ty debilko czy ty sama siebie słyszysz albo z nim jesteś albo nie zlewaj go dalej i się w końcu odczepi

Gość kiedy odczepi sie
przeciez tyle razy pisalam ,ze nie odbieram telefonu!!!poczytaj wczensiejsze moje posty..

Gość gość
ile masz lat?

Gość gość
Autorka pisze jakby miala gora 14 lat i byla blond dziewucha ze wsi!

Gość kiedy odczepi sie
tak 14... 30 lat mam ,a pisze normalnie

Gość to psycholek jest
Ja ci mowie on nieobliczalny moze byc jak cos mu odwali ,napije sie moze by NIOBLICZANY ..to jakis psychol nieszczesliwy jest

Gość kiedy odczepi sie
wiec co mam robic!!! przeciez nie moge zmienic zamieszkania od tak,ze wugledu na niego..ludzie opanujcie sie,troche wyobrazni..

Gość gość
a co bys chciała abyśmy c***oradzili idiotko!! nie trzeba dawać d**y ciapakom to byś nie musiała teraz tutaj wypisywać. Zmień numer, nie gadaj z nim unikaj nawet jak stoi na przeciwko omiń i tyle jakbyś nie widziała. czego jeszcze chcesz.

Gość kiedy odczepi sie
Juz tak robilam ,to wtedy stawal sie agresywny,raz ide ulica nawet go niezauwyzylam ,tylko cos slysze po drugiej stronie chodnika,patrze on..udaje ze nie widze to zaczal cos mowic na poczatku dzien dobry czy id edo niego..ja nic ide dalej nie raguje,to krzyknal cos obrazliwego na mnie...dobrze ,ze w poblizu nikogo nie bylo..bo bym sie ze wstydu spalila..:(

Gość gość
i kilka takich akcji i będziesz miała spokój a następnym razem uważam na ciaków a nie lepisz się jak mucha do nich

Gość kiedy odczepi sie
no przeciez tyle razypisalam-powatrazalam..ze ja sie do niego nie lepilam ..olewalam ..!! poza tym to nie ciapak ,tylko arab moslem..

Gość gość
nie kleiłaś to powiedz w takim razie czy z nim spałaś? jak spałaś to co p********z, że się nie kleiłaś a to co niby ma być. trzeba było myśleć przed a nie po a takie idiotki to mamy w d***e. Poza tym ciemny to ciemny więc nie ważne czy ciapak czy arab

Gość kiedy odczepi sie
jakos tak wyszlo ,ze przespalismy sie..zycie.ale pozniej powiedzilam ze nie chce wiecej.. a on nie jest ciemny!! jest arabem ,ale ma jasna karnacje!!

Gość arab to nie ciapaty
przeciez arab to arab ,a ciapaty to hindus!!! alez wy tepi..

Gość gość
mało ważne ciapaty mułek to mułek i nie ma co do tego gadki, a jeżeli się z nim rypałaś to teraz rozwiązuje ten problem sama bo takich polek nie szanuje nikt.

Gość Wybrany przez ciebie pseudonim
Za głupotę się płaci. "Dawałam mu bo chciałam..." A on teraz nachodzi Cię bo chce... Nie decyduj się na dziec***** co głupie geny rozsiewać.