Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiedys da mi SPOKOJ

Prosze o POWAZNE odpüowiedzi na ten temat

Polecane posty

Gość kiedy odczepi sie
nie mam tu nikogo ,calkiem samotna bez rodziny tu jestem..i ten arab to wwie

Gość kiedy odczepi sie
i jak dla mnie to nie jest normalne! ze dalej sie czepia mnie nie daje spokoju..zdecydowanie nienormalne jak tak mozna w ogole??.

Gość gość
No to sie nie osczepi:-( Niestety oni sa jak zaraza:-(

Gość gość
Dla nas nienormalne a dla nich jak najbardziej.

Gość kiedy odczepi sie
i co niby go nie powstrzmam? ale dlaczego to robi jaki ma cel? jak widzi ze i tak go ignoruje olewam ?nie szanuje go

Gość gość
Jestes jego.Wlasnosc. Przestanie jak nowy wlasciciel go splawi.

Gość gość
kreci go ze go odrzucasz :D :D

Gość kiedy odczepi sie
wlasnosc??????????!!!!!!!!!!!!!! przeciez ja nawet z nim w zwiazku nie jestem ,nie widzielismy sie dluzszy czas,a teraz znow atakuje wydzwania........

Gość gość
No wlasnosc. Ten co sie mnie czepl to ja nawet z nim slowa nie zamienilam:-):-):-):-):-) To Ty to juz wogoles JEGO:-) No niestey:-( Poczytaj o roli kobiety w ich religii. Ja juz teraz nadrobilam zaleglosci.

Gość kiedy odczepi sie
przeciez prawie przez cala nasza znajomosc 4 letnia ,prawie caly czas go odrzucalam ,ignorowalam ,burzyl sie denerwowoal,obrazal nie odzywal dluzszy czas do mnie ,nawet jak sie psotkalismy przypadkowo to jedno i drugie udawalo ze sie nie znamy,a bylismy sami w tym miejscu ...az w koncu znow zaczal szukac kontaktu ze mna,wyszukiwal inf o mnie,a ja mu nic nie mowilam nigdy o mnie zbytnio..jak przychodzilam do niego to specjlanie wlaczal mi polskie programy ,zeby tylko siedziala u niego ..takie troche to smieszne bylo..

Gość kiedy odczepi sie
ale rola kobiety w religi --jak sa z soba ,para albo melazenstwo!!! A MY NAWET PARA NIE JESTESMY ! wiec o co tu chodzi?

Gość kiedy odczepi sie
albo jak sie nie odzywamy do siebie pare miesiecy ,to pozniej znow wydzwania ,ze co niby nadal jestem jego wlasnoscia ??? prosze nie rozsmieszajcie mnie..

Gość gość
Ja bym sie nie smiala:-) I TAK o roli iprawaxh a raczej ich braku w religii i nie kao mezatka bo te to maja super bo tylko mezowi podlegaja. Polecam sie doedukowac:-):-) Trzymam kciuki . Dobranoc.

Gość kiedy odczepi sie
kiedys zasunal mi tekstem "ze ja go traktuje zachowuje sie jakbym na niego miala alergie,ze wszyscy inni faceci cacy ,tylko on be be jest".......

Gość gość
Psychol.

Gość gość
Jesteś jego własnością,bo byłaś jego d*******.Sorry za brutalne słowa,ale tym jestescie dla Muzułmanina,jesli uprawiacie z nim seks.Oni nie patrzą na kobiety tak jak Europejczycy.Pewnie jego duma nie może przezyć,że go odrzucasz.Jakim prawem d***** ma czelność nie robić tak jak on chce? Na pewno wynajmujesz mieszkanie na emigracji,(chyba ,że już jesteś tam długo),a w takim razie nie rozumiem dlaczego nie zmienisz dzielnicy??? Pewnie mieszkasz w slumsowatej ,ciapackiej dzielnicy.Zmień nr tel.,może nawet pracę .Dzwon na policję.Nie wdawaj się z nim w dyskusję. Nie odpuszcza,bo mialas czelność go "nie chcieć " i dlatego,że czuje ,że jesteś miękka i można tobą manipulować.

Gość kiedy odczepi sie
do kolegi wyzej,chyba masz wiele racji ,w tym co piszesz.. ale jak on tak moze ile jeszcze ,nawet jak sie przestalismy spotykac pare miesiecy sie nie widzielismy to pozniej znow dzwoni,wyszukuje kontaktu nie zze mna zaczepki ,nawet w bardzo mily sposob, a jak nie dziala to na mnie to wpada w szal.. tak wynajmuje mieszkanie i mieszkam ze wspoloaktorem ,raz jak mieszkalam z pewnym gostkiem-loaktor ,to ten arab przyszedl o 5 rano zaczal wydzaniac do domofonu zeby mu otworzyla i pol godziny tak dzwonil na domofon i do mnie na telefon probowalam go przez telefon uspokoic zeby odszedl poszedl do domu..ale on nie"zebym oteorzyla mu drzwi!!! albo poszla z nim do niego!!" tego zarzadal..ale sie wstydu najadlam przy moim wspolokatorze bo pytal kto to byl,ze nie mogl przez tego goscia spac...powiedzilam mu ,a on do mnie "ze ten arab traktuje cie jak wlasnosc"..

Gość kiedy odczepi sie
raz tez wymuszal zeby przyjsc do mnie ,ze mu tak zle ah...ze musi mnie zobaczyc,ze teskni ..ze lze sie czuje ,ze ma depresje czy moze przyjsc ,mowie ze "nie" a on zaczyl prosisc***prosic ,w koncu zgodzilam sie ,a jak przyszedl to jego wyrza twarzy"jakby dziecko dostalo cukierki od mamy..i mowie mu ,ze nie wyglada jakby mial depresje .i zaczal mowic udawac ze mu tak zle.pozniej poplakal sie..mysllam ze zartuje wymusza specjlanie ,wiec mu mowilam ze jest zly to ma tak..a on ze jestem niedobra diablica NINAWIDZI mnie ,ze jak ma zle to ja go jeszcze kopie jak lezacego psa......he

Gość kiedy odczepi sie
ale jakis czas mam spokoj od niego ,bo duma sie odzywa i nie odzywa sie do mnie ,za to ,ze go ignoruje ,nie robie jak on chce,ze chodze po klubach ,to pozniej mowi mi nieladne rzeczy i mowi mi ze"jak dlugo chce tak robic zyc"...ile lat jeszcze a juz powinnam sie uspokoic,powyzywa mnie ,a pozniej przeprasza..pytam czego tak mnie wyzywa ,to przeprasza robi sie milutki i mowi ze "wiem glupi bylem"...pozniej jak cos mu nie podpasuje to znow mi dokucza...a pozniej znow dzwoni zaki milutki i tak pare lat to juz trwa..i wymusza..a jak nie odbieram teefonow to czasami wrecz wscieka sie.. CZYLI waszym zdaniem nawet jak nie spotykalismy sie nie mielismy zadnego kontaktu przez pare miesiecy to nadal jestem jego wlasnoscia???? obrazil sie nie odzywal nic a nic pare miesiecy ,bo niepodobalo mu sie wsciekl sie ze znalazlam wspolokatora faceta..i pytamnie czy ja z moim wspolokatorem czasami nie sypiam,zebym mu lepiej powiedziala!! i ze mu sie nie podoba ze ja mieszkam z facetem ,jak juz to powinnam kobiete wspolokatorke miec,ale nie faceta! i wspomnial ze on przyjdzie mieszac do mnie...powiedzilam ze nigdy w zyciu!!! wkurzyl sie rozlaczyl...i mialam spokoj na pare miesiecy:) ale teraz znow sie zaczyna

Gość kiedy odczepi sie
Kiedys bylam w klubie z kolega pije drinka tancze ,patrze a tamten wpada z kolegami i taki zly wzrok na mnie ,ale udawalam ze go nie widze i zmienilismy miejsce z kolega ,a i tak przylazl stanal przed nami i pokazal nam srodkowy palec... nie wiem chcial sprowokowac mojego kolege..? .ehh

Gość kiedy odczepi sie
kiedys tez wmowilam mu ,ze niby kogos mam,spotykam sie ,zaczal wypytywac kto to i ze niby on nikomu nie powie ze sie spotkamy ,zaczal mnie namawiac,ale nie zgodzilam sie,troche ciszy mialam...raz kiedys widzial mnie z miescie z moim kolega,ja go nie widzilam,pozniej zadzwonil do mnie i mowi co u mnie ,ze czy mam chlopaka mowie ze nie ,a on ze dlaczego kalmie nawet w takiej sprawie ..ze mnie widzial z jednym facetem w miescie jak szlam..hehe a to byl tylko kolega moj..a ten juz sobie cos powkrecal..raz mowi mi ze tyle osttnio w domu plakal ,pytam dlaczego ,ze tez przez ze mnie plakal.... zabawny gostek..

Gość to jakis psychol
no wlasnie i jak tu sobie z takim poradzic ? to jakis psychol

Gość to jakis psychol
no wlasnie i jak tu sobie z takim poradzic ? to jakis psychol

Gość gość
czyli co wedlug was kazda ktora przespi sie z arabme staje sie jego wlasnoscia??? nie przesadzajcie.

Gość gość
ale chlop :)

Gość gość
TO Po cos ********CH A L A sie z Arabem moslemem!!

Gość gość
i on nie powie, nikomu, z isę spotykacie aha to wiadomo o co mu chodzi. Jemu nie chodzi o ciebie tylko o to, ż e masz z nim sypiać. Dasz mu d**y i zaś na parę miesięcy będziesz miała spokój do następnego razu.

Gość gość
to jest faktycznie jakis psychol..

Gość chce ci pokazac
ZACZAL ja traktowac jak dzifke i nawet uswiadomic jej to ze traktuje ja tak,za to ze go tak zawsze olewala,ignorowala :)

Gość kiedy odczepi sie
On wypytuje innych o mnie czy mnie nie znaja ,jak wie ze osoba jest polka ...mowil mi ze ostatnio poznala kogos z polski i ze pytal czymnie czasami nie zna...wkurzylam sie i mowie ,ze ma nigdy nie wypytywac o mnie!!! ze sobie nie zycze! ze nikt mao na snie wiedziec !