Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce zaczac brac tableki

Czy PRZYTYLYSCIE biorac tabletki i spadlo wam libido

Polecane posty

Gość chce zaczac brac tableki

Tak/nie?

Gość gość
tak idiotko tylko na to patrzysz, ale na to jaki katastrofalny wplyw maja tabletki na kobiecy organizm to juz nie ?? pustak

Gość gość
libido do 0 niestety - nie polecam dodatkowo inne skutki uboczne: depresja, suchość, bolesność miejsca bardzo wrażliwego Ł :P

Gość rozwódkaaaa
i włosy na stopach rosną, i głos sie obniża i i barki robia sie szersze, i jakos agresja wzrasta! I ogon owłosiony sie skąds pojawił!

Gość chce zaczac brac tabletki
ej no serio sie pytam :(

Gość gość
Każda dziewczyna inaczej zareaguje na tabletki, więc jeśli się już ktoś zdecyduje to warto poprosić o coś osłonowego, ja stosuje Harmonellę, oprócz tego że chroni moje serce, wątrobę to również pomaga utrzymać prawidłową wagę dzięki temu że zawiera chrom. Co do libido ja nie odczułam spadku ale różne opinie słyszałam.

Gość Betty Q
Ja nie przytyłam i libido tez jest ok ale miałam chyba dobrze dobrane tabletki, bo lekarz na początku robił mi różne badania (chodze prywatnie do gina). Niestety u mnie pojawiła sie suchość pochwy i to jest bardzo nieprzyjemny skutek uboczny antykoncepcji, porównywalny do spadku libido, bo tez uniemożliwia zbliżenia. Dopiero pomógł mi Hydrovag. Najpierw pełna 7 dniowa kuracja, a potem wspomagająco kilka razy w miesiącu. Suchośc odeszła w niepamięć.