Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MMamma_

Zielona kupka u niemowlaka

Polecane posty

Gość MMamma_

Trzymiesięczny niemowlak robi od 2 miesięcy zielone kupki. Nie są one bardzo rzadkie, Synek jest na melku NAN Pro HA z Nestle. Pediatra mówi, ze jak dziecko przybiera ładnie na wadze to jest to normalne po mleku modyfikowanym. Uspokoiłam sie po rozmowie z lekarzem ale teraz ze zwykłej ciekawości chciałabym usłyszeć Wasze zdanie. Wasze dzieciaczki też robiły takie kupki?

Gość gość
U nas była zielona kupa jak zjadłam ogórka kiszonego ale ją Karmie piersią więc jest różnica. Jeśli pediatra mówił że nic dziecku nie dolega to chyba wszystko dobrze ;-)

Gość gość
Moja 3m-czna córka też ma zielone kupy, nie za każdym razem ale co jakiś czas. I też mi pediatra powiedziała, że to po mm - jest w nim sporo żelaza, stąd takie zabarwienie ;) Jeśli dziecko przybiera ładnie na wadze, nie ma żadnych dolegliwości brzuszkowych, to nie ma się co martwić :)

Gość gość
U mnie na piersi byla chyba przez miesiac zielona a potem na kazdym mm zielona. ( bebilon,bebiko,nan,hipp, bebilon pepti) zielonej teraz nie ma tylko po normalnych posilkach.po mleku zawsze.

Gość MMamma_
Kiedy zaczynacie wprowadzać dzidziusiom deserki?

Gość gość
moje dziecko po nan ha robilo zielone kupki i wszystko byloby ok gdyby nie doszly bole brzucha i gazy... Lekarz polecil przejsc na bebilon comfort. Kupki sa teraz zolte a dziecko nie placze:)

Gość gość
Ważne czy przedtem było na tym samym mleku i czy wtedy zdarzały mu się zielone kupki?

Gość MMamma_
na początku gdy karmiłam jeszcze piersią kupki były koloru żółtego, musztardowego, gdy pił i moje mleczko i mm też były żółte i praktycznie z dnia na dzien zaczął robic zielone