Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ładne dziewczyny są takie pewne siebie i myślą że mogą mieć każdego

Polecane posty

Gość gość

Wystarczy, ze jakaś ''lala'' zadba troche o swoją figure, umaluje sie, zrobi wlosy, zalozy tzw ''modne'' szmaty z galerii i juz mysli, ze jest pięknoscią, mysli ze moze miec kazdego faceta. Super ale co z waszym ''wnętrzem'' puste wydmuszki ? Myslicie, że fajny, przystojny, inteligentny poleci wylacznie na to ,ze macie c*** i cycki ? Tyle to wystarczy przeciętnemu facetowi - cyce, c**a, sredni intelekt. Te ladne lale reagują niemal agresją, gdy jakis mezczyzna da im kosza. Intrygują, obrażają od ciot, frajerów, pedałów. Wychodzi z nich prawdziwe ja. Zakompleksione, nędzne panienki :D Troche pokory ''laleczki'' :D

Gość gość
Czyzby Cie jakas zle potraktowala? :/ Ja nie wiem dlaczego tak jest. Moze sa tak puste i rodzice maja tyle kasy ze one wiedza ze jakis tam 'byle' typ niewiele bedzie w stanie im zaproponowac? Taki mam wniosek czytajac Twoj wpis. Niektore byc moze maja poprostu juz ulozone zycie i nie sa zainteresowane? A ze brak niektorym klasy by kulturalnie odpowiedziec to juz kwestia wychowania i wzorcow ktore wynosi sie z domu.

No tak, w końcu założenie "ładna musi być pusta, za to brzydka ma za­je­bi­sty charakter" jest całkowicie prawdziwe :D

Gość gość
a nie jest prościej po prostu olewać takie 'laleczki' ? same i tak do Ciebie nie podbiją bo są przyzwyczajone że to faceci je podrywają :) a to że podrywają je Ci faceci co lubią dymać to inna sprawa ;)

Gość gość
A dlaczego przystojni faceci są tacy pewni siebie i myślą, że mogą mieć każdą?

Gość gość
przystojni faceci się nie malują, nie robią włosów i nie noszą 'modnych' szmat z galerii :)

Gość gość
Bo tak im mamusia powiedziala :D

Gość leszczynka_
laleczke mozesz sobie wydziergac na drutach a potem wbijac szpilki stosujac metode wizualizacji

Gość gość
Ciekawe co te laleczki maja pod makijazem i tapirem :D Pewnie blade lico, tradzik i zazwyczaj 12-17 lat :D

Gość gość
Proste - bo wmawiają im to media, kolezanki i matki :D Od urodzenia są księzniczkami, mimo ze bez makijazu przypominają raczej polączenie żaby i owsika :D Potem idzie taka do szkoly i łechtają swoje ego razem z kolezankami :D Ale spokojnie, kiedys takie panny dostaną porzadnie po dooopie i znajdą swoje miejsce w szeregu :)

Gość gość
A dlaczego zakładasz, że skoro dziewczyna jest ładna to ma ubogie wnętrze. Przecież gorszy intelekt posiadają też brzydcy. A wiesz co mnie denerwuje? Że nieraz spotykam dziewczyny które są naprawdę brzydkie, ale za to są madre i z tego powodu są dumne i zarozumiałe. Myślą sobie, że mają większą wartość od tych ładnych i źle je traktują. Zamiast spuścić głowę na dół z powodu swojej brzydoty...

Ale w Was zawiści. Aż tak Wam życie dokopało, że nie możecie ścierpieć, że są na tym świecie ludzie pewni siebie i atrakcyjni?:D

Gość gość
Może dlatego, że w 90 % mają racje? Wyglądam nie najgorzej i prawda jest taka,że rało który Pan pyta o COKOLWIEK..oceniaja po wyglądzie. O dziwo w sytuacjach zawodowych też..nie nażekam bo mam łatwiej ale nie powinno tak być.

Gość gość
nie wszystkie ładne dziewczyny są pewne siebie, tak samo jak nie wszystkie wizualne szare myszki są faktycznie szare. mnóstwo jest pustych, zadufanych w sobie lalek, ale szczerze? po ch*j do takich podbijasz? cycki i c**a to za mało? widać tobie wystarcza, skoro do tych cycków i c** uderzasz. serio, nie wiem, co gorsze. te lalki chociaż są ładne, w jakiś sposób upiększają otoczenie, a ty co? tylko frustracje swoje wylewasz, na babskim forum. wstyd

Gość gość
90% nie zrozumiało co autor miał na myśli, no ale co sie dziwić jak tu zaglądają prawie same kobiety i coś ich zabolało, stąd tyle złości i wyzwisk w topiku na podrzędnym forum :D

Gość gość
Autor miał na myśli nie wiadomo co, jedyne pytanie jakie zadał to 'co z waszym "wnętrzem" puste wydmuszki', niestety nie jestem z takiego grona więc nie będę się wypowiadał w imieniu takowych dam...

Gość gość
autorka jest zazdrossssna ... pewnie stara panna