Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia zdsperowana

misja schudnąć

Polecane posty

Gość Kasia zdsperowana

Witam kochane forumowiczki :)CO robie źle? od 8 miesięcy mam prace siedzącą i niestety kg przybyło troszkę...;( Mój mąż zaproponował imprezę sylwestrową w pałacyku u znajomych, oczywiście zgodziłam się ALE nie mam w co się ubrać, wszystko za małe. Pojechałam zakupić sukienkę a tam okazuje się no Pani potrzebuje rozmiar 40! W skrócie: Podzieliłam jedzonko na 5 porcji. Ostatni posiłek o 17. Jem owoce -jeden dziennie lub sałatka max. 150g i warzywa w każdej postaci oraz surówki. Do picia woda, zielona herbatka, jedna kawa dziennie. 3razy w tygodniu mięsko (indyk, pierś z kurczaczka, mięsko grillowane) 3 razy w tygodniu rybka (wędzona, robiona w piekarniku) -zero smażonego. Zero cukru. zero słodyczy. zero gazowanego. zamiast chlebka sucharki, serek wiejski z cebulką. Gotowany szpinak, otręby-bleee.... 2 razy dziennie robię ćwiczenia na brzuch po 15minut, raz dziennie skacze na skakance lub kręcę hula-hop:) 3razy dziennie pije ocet jabłkowy. Codziennie pożeram chrom. po 2 tygodniach 1kg! dziewczyny błagam co ja mam zrobić?

Gość gość
No ruszyc dupke by wypadalo konkretniej.

Gość gość
Do sylwestra? Glodowka.pl :-)

Gość gość
Rozmiar 40 to dużo? P********e anorektyczki, tfu

Gość Ksenia99
Przede wszystkim powinnaś więcej czasu poświęcić na sport. Systematyczne ćwiczenia naprawdę pomagają w zrzucaniu zbędnych kilogramów. Ja sama próbuję pozbyć się 17 kilogramów nadwagi i teraz stosuję dietę od dietetyka i ćwiczenia w fitness klubie. To mi pomogło pozbyć się 6 kilogramów w dwa miesiące. Potrzebuje chyba wsparcia, bo chcę do świąt zrzucić kolejne zbędne kilogramy. Znalazłam sobie dokładnie te tabletki - www.skracaj.com/e964.html i mam nadzieję, że z nimi efekty odchudzające przyjdą szybciej.

Gość gość
ja mam 38

Gość gość
a co ja mam zrobić ? mój rozmiar to 48

Chcesz zapewne schudnąć do fajnych ciuchów na Sylwka ?:) Może spróbuj jeszcze codziennie z bieganiem, więcej niż 30 min, najlepiej godzinkę. DUŻO PIJ !

Gość SylwiaFilkusik
Dla takich zapracowanych osób polecam dietę z oryginalneprzepisy.pl - codziennie 5 posiłków i bez podjadania można sporo osiągnąć

Gość gość
znowu reklama, az sie nie chce tu zagladac na kafe

Gość Milenka_95
Borykam się z problemem nadwagi (nie takiej dużej, ale jednak) dosłownie od dzieciństwa...a mam już 18 lat. Za namową kuzynki postanowiłam wziąć się za siebie, kuzynka była na mobilnej diecie i korzystała z coachingu żywieniowego. Oznacza to, że dietetyk stale motywuje cie do walki, oczywiście wczesniej uklada spersonalizowana diete. Koniecznie musi być urozmaicona, żeby czuc sie dobrze. Ja przechodze na diete 1200 kcal. Kuzynka schudła, wierze ze i mi sie uda, oby.... bo studniówka tuż tuż...