Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wasi faceci codziennie pija piwo

Polecane posty

Gość gość

jak w temacie

Gość gość
bo mój tak jedna dwa ale codziennie , strasznie mnie to denerwuje ale on najwyraźniej ma to gdzies

Gość gość
ile ma lat,pracuje?

Gość gość
Odsuń go od sexu

Gość gość
Ma 35 lat, przemyca kokainę z Kolumbii. :)

Gość gość
mój pracuje, jest inżynierem, teraz zdobył magistra, a mimo to zachowuje się jak żul- 2 dziennie a w weekendy to szkoda gadać plus fajki-paczka dziennie

Gość Ania24mc
mój pije tak co drugi dzien po 2-3 piwka w weekend od 8-12

Gość Lajna_22x
Mój pije no może nie codziennie 1,2 wypije nie wiecej,ale nie przeszkadza mi to niech sobie wypije.Czasami razem sobie wypijemy piwko

Gość gość
tak, codziennie oboje piejmy po 1 piwku wieczorem, juz ze 2 lata

Gość gość
fuj paczka fajek dziennie, toż to smród

Gość gość
Mój też tak pije :( wczoraj wypił dwa... Tłumaczył się przede mna, ze jest zestresowany, ze ma ochote sie napić.. potem chciał kupić jeszcze jedno... Pracuje, ale nie codziennie, ma 24 lata. :(

Gość gość
ma 26 lat , leniem nie jest bo jest to niesamowicie pracowity ,pracy niema ,jest obcokrajowcem i niemoze znalesc pracy w takiej malej wiosce gdzie mieszkamy , ciagle powtarza ze chciałby isc do pracy ,szukaliśmy i po prostu niema za to go nie winie

Gość PantheraPanthera
Skąd jest Twój chłopak??? Mój też jest obcokrajowcem.. Hiszpanem... jestesmy ze soba 3 lata, przyjechał dla mnie do PL, znalazl prace w szkole jezykowej, ale nie pracuje codziennie. chyba mu tutaj troche ciezko, może dlatego tak chce odreagować :/

Gość gość
no i papierosy w dodatku tez pali ,strasznie mnie to denerwuje ,wyprowadza niesamowicie z równowagi jesteśmy ze sobą 2 lata i o nic innego się nie kłócimy tylko o alkohol , może dlatego ze mój tata jest alkoholikiem tak bardzo mi to przeszkadza

Gość gość
Wasi faceci są uzależnieni od tego 1-2 piwek dziennie, jakby teraz przestali pić to tak jak mojemu ex teściowi nagle ręce zaczęły się trząść i zrobił sie nerwowy, miał wszystkie objawy uzależnienia, a pił tylko "dla relaksu" 1-2 piwka dziennie od kilku lat. Na szczęście mój mąż nie pija piwa bez okazji, w ogóle u mnie w domu alkohol towarzyszy tylko okazjom, bo ani zdrowy nie jest, ani niezbędny do cieszenia się z życia.

Gość gość
jest uczciwym i dobrym człowiekiem ,ma ogromnie wielkie serce ....no po prostu jestem dumna ze go mam , jest z rumuni i od razu przy podjęciu jakiej kolwiek pracy to go skreśla , bo od razu się ludziom kojarzy z jakimś złodziejem , nie wiem , dobrze się tu czuję , wszyscy go bardzo lubią

Gość PantheraPanthera
:( Przykre... Ludzie z biedniejszych krajów czasem lepiej pracuja bardziej się przykładają, są nauczeni cięzkiej pracy...

Gość gość
Mój na szczęście już nie. Ma 23 lata. Na początku lubił wypić tak co drugi dzień piwko ale mu Powiedzialam że mi sie to nie podoba że ciągle czuć od niego alkohol, że nie jest dla mnie przyjemne gdy daje mu buzi i śmierdzi tym piwskiem. Zrozumiał i przestał. Teraz wypije sobie 1-2razy w miesiącu piwo. Jak jakas większa okazja jest to zdarzy sie że więcej wypije.

Gość gość
nie i nie wyobrazam sobie tego

Gość gość
ee cygana se wzielas?:D

Gość jghdlj
Wszystkie ZABIJACZE STRESU (żarcie, alkohol, fajki, narkotyki, zakupy, TV, komputer, hazard, seks itd...) w nadmiernych ilościach to uzależnienia. Co do alkoholizmu to mitem jest, że 1,2 piwa DZIENNIE to nie uzależnienie. Tak samo jest z z palaczami okazjonalnymi, co z tego, że wypalą papierosa raz w tygodniu, coś przecież kusi ich żeby zapalić, a skoro palą bardzo mało to po co w ogóle palą w ogóle.

Gość gość
dokładnie ,nie patrze nawet przez pryzmat tego skad jest ale do pracy jest pierwszy ,problem w tym ze niema gdzie

Gość gość
tak moj codziennie 4 piwa, jelop bity, mam go wdoopie,niech sie za chla na smierc!!! BEDZUIE CISZA WDOMU.-9:-))

Gość gość
cygan (romowie) a rumun to jest cos innego ale przeciętniacy tego nie wiedzą ....jego tata był włochem

Gość gość
moj ma 27 lat,pracuje , 2-3 piwka wieczorem musza byc,tlumaczy ze to na sen

Gość gość
jghdlj-no tak ale juz lepiej taki nalog raz w tygodniu niz codziennie

Gość gość
ale czy to jest powód do obaw? może z czasem będzie coraz więcej i gorzej ?

Gość Rubikovský bloček
Mój nie pije codziennie, ale ja tak.

Gość gość
Nie, nie zwykłam wiązać się z alkoholikami, trzymam się z dala od patoli.