Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jezu co za brudas

Z męża zrobił się straszny brudas na wymioty mnie bierze

Polecane posty

Gość gość
Morrigna zachowujesz się jakbys miala 15 lat i wyszla z gimnazjum, a gdzies czytalam ze masz dziecko ... :/

15 latki robią już lody ;)? Hahaha sama tak mówię mężowi jak się mu nie chce, np. iść do sklepu. I co w tym złego ?

Gość gość
To że Taki "nie był" nie znaczy że nie miał tego w naturze. Ja choćbym była słaba (choroba czy cokolwiek innego) to wlekę się na siłę do łazienki bo nienawidzę być brudna, taki sam jest mój mąż . Autorko współczuję ale musisz go gonić bo zyjecie razem pod jednym dachem i choćby miała wybuchnąć wojna, awantura to facet nie może zaśmierdzać mieszkania tylko dlatego że nie chce mu się tyłka ruszyć pod wodę. Powiedz mu że u nas dla takich ludzi są specjalne szyldy przy metrze, stacjach tramwajowych na których widniej serce odwrócone do góry nogami czyli dupka z przedziałkiem i pod nią podpis I LOVE WATER a kampania po to by w tramwajach nie musieć wdychać czyjegoś niemytego dupska . Skutek...różnoraki ale ty taki plakat powinnać wywiesić w sypialni lub ubiakcji bo tam na pewno składa wizytę.

Gość anuśśśśkaXS
heheh z tym plakatem fajna sprawa :D niech przypomina mu co się robi przed snem :P