Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a piekne sa podziwiane

KOBIETY Brzydkie sa krytykowane nasmiewaja sie z nich

Polecane posty

Gość gość
Kurd**el z 160 cm wzrostu niech szuka sobie podobnej krasnalicy. Krzywa mordka - wylupiaste lub maleńkie oczęta, garbaty nos i wąskie usteczka, zazwyczaj 'mysi' kolor włosów i niebieskie oczy, takie mdłe, często krzywe zęby, odstające uszy i brak wyrazistych kośc***oliczkowych, mocno zarysowana żuchwa i przeważnie typowe chamskie pochodzenie.

Gość gość
,,te z nosamo jak czarownice albo wysunieta szczeka sa czesto puste i glupie a do tego wredne suki" No cóż. Jeśli Bozia nie dała urody ani rozumu żeby urodę poprawić z takiej osoby wychodzi frustracja, zgorzknienie i chęć zemsty na wszystkich wkoło.

Gość gość
,,Po co facetowi kobieta brzydka i miła, jak może znaleźć i miłą i ładną jednocześnie?" - kto może, ten może, cha cha.

Gość gość
Nawet przeciętny facet może mieć niezłą z wyglądu kobietę, wiele z was to takie desperatki, że polecą na każdego, kto pokaże im choć cień zainteresowania lub machnie wypchanym portfelem przed oczami :D

Gość gość
To nie desperatki, to kobiety myślące. Po co miły i biedny jeśli może mieć miłego i bogatego ?

Gość gość
Faceta machającego dziwce (nazywajmy rzeczy po imieniu- taka kobieta szmaci się za kasę) portfelem naprawdę nie obchodzą intencje przedmiotu do ********* Kupuje, używa, jak się znudzi- wyrzuca. Prosta filozofia.

Gość gość
A ja znam brzydulę, która ma przystojnego chłopaka i są razem parę lat.

Gość gość
a tak naprawde brzydki jest tylko ktos o pustym i nieinteligentnym ewentualnie chamskim i wulgarnym wyrazie twarzy . Bo jak facet czy dziewczyna jest inteligentny ( nie mylic ze "szkolony ") to moze byc nawet tak brzydki ze az piekny .

Gość konska uroda
nos,uszy mozna poprawic zabiegiem ,zmaina nosa bardzo zmienia twarz,tak samo noszenie aparatu bardzo zmienia szczeke poznije,,moja kolezanka ma STRASZNY KOMPLEKS -Konia -usta konska szczeka.. Natomiast zepsutego ciala juz sie nie poprawi..

Gość wylupiaste oczyska
a co jak ktos ma urode ropuchy??

Gość gość
to dlaczego faceci wola paszczura z twarzy byleby z chuda dupa , a jak kobieta ma sliczna twarz i duza nadwage to juz nie ma szans ,przeciez z brzydka geba sie juz nic nie zrobi , a gruba dziewczyna jak sie zakocha to moze sie tak odchudzic ze Angelina Joli sie chowa .

Gość gość
To niech sobie ropucha poszuka żabucha.

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
Wlasnie o to chodzi ze uszy nos mozna sobie poprawic zabiegiem !! zmiana nosa duzo zmnienia bardzo!!! a zepsutego ciala juz sie nie zmieni!! bo jak schudnie to okropne cialo sie robi -zepsute...calkiem

Gość gość
A kto zechce zapuszczona grubaskę?? Co innego 2-5 kg w nadmiarze, a co innego więcej. Śmieszą mnie nieudacznicy uderzający do nie 'swojej klasy'.

Gość gość
gość "to dlaczego faceci wola paszczura z twarzy byleby z chuda d**a , a jak kobieta ma sliczna twarz i duza nadwage to juz nie ma szans." Bo nadwaga świadczy li tylko i wyłącznie o problemach psychicznych czyli niezbyt dobrze rokującym wnętrzu.

Gość duza geba jak u plastikowej
a co ma zrobic kobieta z geba duza jak u plastkowej lali??? albo ta co ma bawoli kark???

Gość gość
A ja znam kobietę ze sporą nadwagą, która ma faceta, który trenuje piłkę ręczną. Jest bardzo wysportowany. Gdy się poznali, już miała nadwagę.

Gość prawda wyglada tak
LUDZIE OTYLI--z nadwaga sa -bo tak naprawde sa LENIAMI!!!! niedbaluchami.. albo ma WADLIWA PRZEMIANE MATERI i zawsze bedzie otyly !! i wieczna walka z nadwaga cale zycie..omg:(

Gość babka z duza geba
a co ma zrobic baba z DUZA GEBA??? jak u plastikowej lali????

Gość gość
ja tam patrze zawsze na twarz kobiety i oczy , potem dopiero na sylwetke , co mi po zgrabnej sylwetce jak nos jak klamka od zachrystii. Z grubej mozna zrobic super laske przy odrobinie sprytu , a z zasuszonej maskary juz miss poloni nie zrobisz .Moi kumple zreszta tez zawsze patrza najpierw na twarz ,bo z dupa przeciez nie beda gadac , wiec jaknajbardziej ladna buzia sie liczy najpierw .

Gość gość
WADLIWA PRZEMIANA MATERII powoduje jedynie że możesz zjeść mniej batonów niż koleżanka z prawidłową przemianą Wystarczy ograniczyć spożycie batonów czy innych kalorii do Twojej sytuacji zdrowotnej i będzie git. To że nie potrafisz zrozumieć tej prostej zależności właśnie niezbyt dobrze rokuje co do bogatego wnętrza

Gość gość
Ale to jest czasami wkurzające, że ktoś może się obżerać i jest chudy, a ja np. muszę się ograniczać we wszystkim.

Gość gość
Komu sie tlumaczysz tu sami pusci brzydale przeciez

Gość cialo oblepione samym tluszcze
chyba zartujesz sobie ,ze z grubej otylej oblepionej zrobisz super laske!!! to juz bedzie zepsute cialo ,wiesz jak wyglada cialo po schudnieciu ??????????chyba naprawde nie masz pojecia,malo widziales

Gość gość
A jak się schudnie z 75 kg do 57, to jak się wygląda?

Gość gość
Jak mloda dziewczyna schudnie to i cialo sie ladnie " wciagnie " , wiem bo znam taka . A nawet jesli nie bedzie tak jedrne to i tak wole jej ladna buzke ,bo to na nia bede patrzyl wiekszosc czasu a nie na jej sucha d**e .

Gość gość
oczywiście że zrobi laskę wystarczy pooglądać zdjęcia typu "przed po " przy różnych reklamach środków czy diet. Tyle że prawidłowa walka z nadwagą to nie jest projekt na 3 miesiąca co dla większości nie jest do zaakceptowania. Bo ma być szczupła na najbliższą imprezę a jak nie to w ogóle nie warto się starać.

Gość ehhhhhhhhhhhhh
chudej dasz wiecej jesc***przytyje!!

Gość gość
Ja mam koleżankę, która przy wzroście 172 cm waży 50 kg,*****ardzo dużo, a nic nie tyje.

Gość gość
Chyba ze chodzi ci tylko o przelecenie takiej suchej d**y z brzydka buzia to zwracam honor , ale jak na dluzszy zwiazek to po seksie , wole jednak popatrzec na ladna buzke , a nadwaga w luzku i tak sie gubi .