Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wtedy facet zalicza kobietę

Polecane posty

Gość gość
Jak będzie chciał się chwalić że Cię zaliczył to i tak to zrobi... nagnie kilka faktów i wyjdzie na to że to Ty robiłaś mu loda, a nie on tobie minetę ;) Chcesz uniknąć łatki "zaliczonej" to nie spotykaj się z takimi przemądrzałymi, normalny facet nie myśli w takich kategoriach... bo co to w ogóle za pojęcie "zaliczyć" ?

Gość gość
no nie wiem w sumie jaki on tak do konca jest, znamy sie dopiero 5 miesiac...ale loda mu nie zrobilam i dlugo nie zrobie;-)

Gość gość
5 miesięcy to kupa czasu na poznanie kogoś dość dobrze, tym bardziej że doszło do bliższego kontaktu. Seks oralny to właściwie nie seks... zwykłe pieszczoty. Jeśli go lubisz i masz pewność że facet nie opowiada na około o waszych "kontaktach" to możesz to kontynuować... w końcu minetka to coś wspaniałego i sam bardzo chętnie wszedłbym w taki układ ;)

Gość gość
no doszlo wlasnie wczoraj, po raz pierwszy... calowalismy sie namietnie i nagle on zszedl na dywan i ... zaczal od wylizania stop a poznie dlugo lizal mnie tam:)

Gość gość
no mysle ze to zalezy od wielu czynnikow dosc waznych no 🌼 ❤️ www.youtube.com/watch?v=H3VsYINcR2I

Gość gość
widzialam ,ze byl bardzo podniecony i napalony, jakbym byla zabezpieczona to jestem pewna ze bysmy sie kochali... no ale skonczylo sie na tym, dzisiaj normalnie do mnie pisze itd wiec chyba o zaliczenie nie chodzilo:)

Jako mężczyzna uważam że kobieta która rozłożyła przede mną nogi i udostępniła c**ę - nieważne, do lizania, macania czy innej obróbki - już jest "zaliczona" :classic_cool:

Gość gość
A czemu chcesz zakończyć tą znajomość? Coś musi Ci w nim nie pasować skoro chcesz przestać się z nim spotykać.

Gość gość
Jordi, powaznie czy zartujesz?;-) A nie jest tak ze ja go bardziej wykorzystalam?:) No a co do seksu oralnego, to dla mnie nawet wiecej niz zwykly stosunek

Gość gość
Mylisz się Jordi... jeśli zrobisz minetę dziewczynie i nic nie dostaniesz w zamian, to ty jesteś zaliczony... a siebie to możesz oszukiwać dalej.

Gość gość
Tak, cos mi nie pasuje w nim. Chodzi o charakter, ale nie wiem dokladnie. A co do seksu i pieszczot to jest idealem jak dla mnie.

Gość gość
Ideałem? Bo zrobił Ci dobrze ustami? Większość facetów to lubi... charakter jest jednak ważniejszy, bo nad seksem można zawsze popracować i się podszkolić, a charakteru nie zmienisz.

Gość gość
zaliczenie liczy się dopiero od 33 minuty lizania c**ki

Gość gość
idealem, bo jest bardzo delikatny a pozniej bardzo namietny, traci glowe, widac ze to mu sprawia duza przyjemnosc.. no i stopy:)

Gość gość
do tego piescil mi piersi, ale tylko przez stanik) i tez to robil bardzo czule, odlot

Gość gość
Wymieniłaś wszystko to co ma każdy normalny facet... co z tego że stopy? Jeśli pragnie się jakiejś kobiety, to każdy centymetr jej ciała jest godny uwagi i pieszczot :) c**ka, stópki, pupa, piersi, brzuch, szyja, uda, itd, itd...

Gość gość
i takie pieszczoty są zdecydowanie lepsze niż sam stosunek :)

Gość gość
dla mnie wlasnie tak:)))

Gość gość
chyba tak zrobie, ze to bede przeciagac jak dlugo sie da.. choc on juz mowil kilka razy ze chcialby sie kochac, no ale powiedzialam mu ze jeszcze nie ten moment i stwierdzil, ze poczeka:) A ja sie wlasnie waham ciagle.

Gość gość
dla każdego normalnego człowieka :) stosunek to tylko dopełnienie tego wszystkiego co jest najfajniejsze. Jeśli go lubisz, to kontynuuj znajomość, ale na razie powstrzymaj się od bliższych kontaktów (tydzień, dwa)... jeśli facetowi nie zależy na zaliczeniu, to będzie przy tobie nadal i nie będzie nalegał na seks. Dzięki temu dowiesz się czy zależy mu na Tobie czy tylko na Twoim ciele.

Gość gość
ale masz na mysli stosunek czy w ogole nawet pieszczoty?

Gość gość
każdy bliższy kontakt... i jeszcze jedno... może być tak ze facet jest w Tobie po uszy zakochany, jeśli nie masz zamiaru z nim się wiązać, jeśli zależy Ci tylko na "przyjaźni z bonusem" to powiedz mu o tym wprost, żeby wiedział na czym stoi i na co może liczyć... i albo się na to zgodzi, albo odejdzie. Jeśli nie masz pewności czego sama byś chciał, to też o tym z nim porozmawiaj... Wykorzystywanie uczuć i nadziei innej osoby to wielkie k***wstwo.

Gość gość
ok, zobaczymy ale to trudne nie bedzie bo dotychczas byly tylko pocalunki raz w tyg

Gość gość
Tak, on wie na czym stoi. Twierdzi ze sie zakochal i ze mnie bardzo pragnie, ale wie ze ja sie waham, moze bym wolala wlasnie tylko takie rendez-vous;-)

Gość gość
pogadajcie ze sobą o swoich oczekiwaniach i podejmijcie wspólnie decyzję co dalej... to najlepsze rozwiązanie i nikomu nie stanie się krzywda :)

Gość gość
a ile on tak moze wytrzymac bez stosunku? Jak uwazasz?

Gość gość
a o miłośc**** 5 miesiącach znajomości nie ma mowy... co najwyżej fascynacja i może to mu się zmienić za jakiś czas. Czas pokaże co z wami będzie dalej ;)

Gość gość
to zależy... jeśli naprawdę kocha to na stosunek poczeka, ale przyzwoitość nakazywałaby abyś się w jakiś sposób rewanżowała za te pieszczoty... bo tak to byłoby to zwykłe wykorzystywanie! Chyba że gość się na to zgodzi i zaakceptuje ten fakt, to wtedy o.k

Gość gość
Wiem o tym, tez mu mowilam, ze to krotko ale twierdzi ze sie zakochal;-) to jak myslisz ile taki 40 latek wytrzyma bez stosunku?

Gość gość
to zależy... jeśli ja widziałbym że jestem wykorzystywany i że kobiecie nie zależy na mnie tylko na minecie, to szybko bym sobie odpuścił taką relację bo to nie ma sensu, no chyba że minetka by mi wystarczała do szczęścia.