Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podminowany

dziewczyna kłamała 2 miesiące o przeszlości seksualnej

Polecane posty

Gość podminowany

teraz wyszło że robiła sex oralny a przez ten czas zarzekała się, że nie co zrobić?

Gość gość
i nie umiesz sie z tym pogodzić?

Gość podminowany
właściwie ciężko bo przez cały czas podkreślała dumnie, że całowała się tylko i że zachowuje większą intymnosć na kogoś specjalnego - przynajmniej kilkanaście razy tak mówiła, teraz wyszło szydło z worka...

Gość gość
czyli jest dziewica?

Gość gość
dobrze sie czujesz? masz jakis problem ze sobą ze ciagle zakladasz tematy o seksie?

Gość podminowany
jestem w stanie to zrozumieć gdyby tak dumnie tego nie podkreślała, teraz legła mi w oczach, szczerze to nie przeszkadzało by mi to gdyby po prostu była szczera od początku

Gość gość
tak to juz jest

Gość podminowany
jest dziewicą, ale z tego co wiem co mówiła nie jest jakoóś szczegołnie nastawiona na seks waginalny i właściwie mam taki obraz w glowie że zrobiła to co lubiła, gdyby chciała więcej pewnie poszlo by więcej

Gość gość
moze ona chce dac ci swoje dziewictwo?

Gość podminowany
pod jej adresem poszło mnóstwo komplementów z mojej strony, że taka ładna i mądra, że nic nie robiła jeszcze, przyjmowała je z radością, a teraz się podłamała, że było

Gość gość
i tak bezmyslnie zburzyła swój obraz w twoich oczach?mogla milczeć

Gość podminowany
z tego co mówiła przy erotycznych rozmowach to na pewno chce mi dać dużo oralu :( a ja teraz mam taka wizję że ona i tak na nic więcej nie miała ochoty i dlatego to zrobiła wczesniej (tylko to)

Gość gość
to trzeba szczerej rozmowy

Gość gość
wyszło szydło z worka czyli co? Sama powiedziała czy "życzliwy" ci nakłamał? A z drugiej strony po co pytasz co robiła kiedy cię nie znała? Ty do wszystkiego się przyznałeś czy tylko ona ma ci się spowiadać? Księdzem jesteś?

Gość podminowany
powiedziała, że to przeszlość, że się wstydziła, że się bała że ja zostawię (co by miejsca nie miało bo jestem tolerancyjny i dobrze o tym wie), ale bardzo intensywnie utrzymywała fałszywy wizerunek przez ten czas dlatego mnie to teraz tak "pali"

Gość podminowany
nie mamy po kilkanaście lat ja mam 24 ona 21 ja jej powiedziałem o każdym moim pocałunku

Gość podminowany
i oczywiście o innych rzeczach a jej oral wyglądał tak, że poznała gościa przez internet, po pary tygodniach się spotkali zrobili oral na pierwszym spotkaniu i już się więcej do niej nie odezwał

Gość gość
niech mi ktoś wytłumaczy, po co dokładnie chcecie znać przeszlość swojego partnera? Po co ta spowiedź? Zaczynacie już od przedszkolnej zabawy w doktora czy od życia płodowego? Co potem z tą "wiedzą" robicie? lepiej wam czy gorzej?

Gość gość
to jakaś zwykła szmata :P

Gość podminowany
up up

Gość O ja pierdzielę tacy
niedojrzali są 24-latkowie? No to w sumie nic dziwnego, ze dziewczyna nakłamała. Dojrzali ludzie w ogóle nie rozmawiają o swojej przeszłości seksulanej, bo to przeszłość. Dorosnij może i poszukaj dojrzalszej dziewczyny, bo ta to zupełne przedszkole :O

Gość podminowany
więc to ja się jej spowiadałem, a to ona zapewniała za każdym razem, że się tylko całowała z gościami, oczywiście mnie też podpytywała

Wiosną kup sobie nowy komplet foremek, wiaderko i łopatkę i wróc do takich zabaw :O Spowiadał się

Gość podminowany
czyli to jest w porządku, że się chwaliła swoją cnotliwością a taka cnotliwa nie była?

Gość gość
Ty Jehowy jestes czy co???

Gość gość
glowe daje ze nie macie wiecej niz po 15 lat. Dorosli ludzie sie tak durnie nie zachowuja i nie zadaja takich pytan na publicznym forum. Bo albo chca z kims byc albo nie

Gość podminowany
nie jestem religijny jestem extremalnie tolerancyjny, tylko po co stwarzała fałszywe pozory, kłamstwo jest czymś co ciężko tolerować

A po cholerę o tym w ogóle rozmawiać? Kłamac naturalnie nie nalezy, ale co Cie obchodzi jej przeszłość. Chyba że oceniasz kobiety wyłacznie z perspektywy c**y :O

Gość gość
Podminowany masz problem. Jesli kochasz przechodzisz do pprzadku dziennego z tym, jesli nie zostaw ja. Palant.