Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podminowany

dziewczyna kłamała 2 miesiące o przeszlości seksualnej

Polecane posty

Gość gość
Tak,kłamstwo jest czymś złym w zwiazku i gdyby to była każda inna dziedzina zycia to przyznałabym ci racje ale nie w tej sytuacji.Zastanowiles sue przez chwile dlaczego kobiety kłamią na temat seksu i swoich wczesniejszysz doświadczeń?To wasza wina,kazdy facet chce dziewicy,chce czuć sie samcem który zdobył i zaznaczył teren,chce byc zdobywca a kobieta ma czekać na samca alfa i gdy sie pojawi oddać mu sie z pokorą i radością i jeszcze do tego ma miec 100% pewności ze to ten jedyny i po nim juz nikogo nie bedzie,no bo przecież juz dla kolejnego jest juz d***** ktora sie puscila.Ubzduriscie sobie ze tak to powinno wyglądać i nie ważne ze mamy 21 wiek i jest juz dawno po rewolucji seksualnej(dopiero w latach 60-tych uznano ze kobieta moze miec przyjemność z seksu i o dziwo moze rowniez osiągać orgazm)Ludzie zaczynaja organizować loty na księżyc,nauka,medycyna,wynalazki....wszystko idzie do przodu w zawrotnym tempie natomiast faceci zatrzymali sie na epoce kamienia lupanego,dla własnej wygody i wlasnego ego.I jej jedynym błędem jest to ze ci nasciemniala bo zapytana o poprzednie doświadczenia powinna cie spuścić na drzewo,sama rowniez nie powinna pytać.Ja jestem dorosła kobieta i jakby mnie facet zapytał to dałabym mu wiaderko,lopatke i wysłała do piaskownicy bo nikt nie ma prawa mnie pytać o moja przeszłość seksualna a tym bardziej oceniać czy wyznaczać skale ze pocałunek no to ujdzie jeszcze ale jak robiłas oral czy nie daj bóg anal to juz jestes nie dla mnie.Tak sie mogą oceniać 15-latki a nie dorośli ludzie.

Gość podminowany
ja o nic się nie pytałem sama chwaliła się swoją cnotliwością i wypytywała mnie o szczegóły

Gość podminowany
up up

Gość podminowany
up up

Gość d666a
k***a ludzie jaka dziewica? Jak w ogóle móżna nazwać kobietę,która robiła loda,lub ,której robiono minete dziewicą? To,że ma blone to nie czyni z niej dziewicy...

Gość gość
i widać nie to nie zmieni ani nawet gender bo jest to zakodowane w genotypie samca zdobywcy

Gość gość
ale w czym problem o co ci chodzi