Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mLEKOmodyfikowane

kiedy wasze dzieci karmione mm zaczeły przesypiać CAŁE NOCE

Polecane posty

Gość mLEKOmodyfikowane

same się oduczyły jeść w nocy czy jakoś im w tym "pomogłyście"?

Starsza córka karmiona była mm od 2 tygodnia życia. Sama przestała się budzić w nocy jak skończyła 3 miesiące

Gość gość
Moj od urodzenia na butli byl i noce w sumie odrazu przesypial,tzn.bylo tak ze zasypial na noc okolo 23 a budzil sie dopiero okolo 6.Zdarzaly sie dni kiedy wybudzal sie w nocy ale to naprawde bardzo bardzo rzadko.

Gość gość
Moje malensto jest na mm do 1tz. Przesypia cale noce od 8 tz. Teraz ma 3 miesiace i spi od 21-22 do 7-8 rano.

Gość gość
Autorko a ile razy w nocy budzi sie maluch ? Moze trzeba zmienic mleko.

Gość gość
poczekajcie aż zaczną ząbkować, bo często dzieci do tego czasu lepiej śpią, później ząbkowanie i marzenia senne, lęki i koniec sielanki.

Gość mLEKOmodyfikowane
Mój kończy zaraz 9 mcy i dalej się budzi w nocy, idzie spać o 20-stej i budzi się przed północą, a potem między 4 a 5 rano. Jak mam go oduczyć od tego jedzenia? dodam ze nie wypije wody z butelki bo w dzień ani myśli pić z butelki tylko z kubka. Butelkę traktuje tylko i wyłącznie do mleka.

Gość mLEKOmodyfikowane
z tymi zębami to może faktycznie trochę prawdy, mój ma 6 zębów i chyba rosną następne bo jęczy przez sen, popłakuje, ogólnie wydaje różne dźwięki podczas spania no ale martwi mnie, że nadal w nocy je bo wiem że raczej to niezbyt dobre dla zębów

Gość gość
Moja 3miesięczna córka śpi tak: od 19 do 2:00, a potem pobudka o 5 lub 6. Wolałabym np żeby później chodzila spać, może wtedy przesunełoby sie wszystko tak, że przesypiałaby noce. Ale nie dam rady jej tego przestawić - próbowałam wybudzać ją ok 21 czy 22 ale nawet na śpiocha nie chce jeść, nie ma opcji, żeby się obudziła, jest tak zaspana, że jest ewentualnie jeden wielki ryk. Chyba to trzeba przeczekać i tyle :)

Gość gość
Woecie co mam kolezanke ktora ma coreczke 1,5 roku i ona tez jeszcze w nocy sie budzi na jedzenie,no ale jak ta kumpela na kolacje daje jej samo mleko mm do wypicia to ja sie wcale nie dziwie ze ta mala sie budzi,bo ona sie nie naje tylko napije tym mlekiem.Ile razy ja juz jej mowilam zeby na kolacje dala np.kaszke cos bardziej sytego,ale jakos mnie nie slucha,ja juz sie nie wtracam,a ta ciagle narzeka ze mala jej w nocy budzi sie po dwa razy na jedzenie masakra jakas.Ja jak swojemu dalam butelke z kaszka na noc to syn zasypial o 21 abudzil sie dopiero o 7-8 rano

Gość mLEKOmodyfikowane
mam nadzieję, że minie tłumaczę sobie tak ,że jak zacznie jeść normalne jedzenie zbliżone do naszego to wtedy może brzuszek bedzie pełniejszy i syn bedzie spał w nocy

Gość gość
Mój od początku był na mm, noce zaczął przesypiać całe jak skończył 2 miesiące. Teraz ma 6,5 miesiąca i nadal ładnie śpi.

Mojej starszej to nawet z ząbkowanie nie przeszkadzało. Spala jak cyz! Teraz ma 5 lat i od tego trzeciego miesiąca co przestała jeść w nocy obudziła się przez tyle lat może dz 5 razy bo coś jej się przyśniło ;) Za to młodsza teraz nadrabia za siostrę... Nie ma lekko ;)

Gość mLEKOmodyfikowane
eh no właśnie każde dziecko inaczej widzę Meaa że mamy dzieci w podobnym wieku, mój jest z 15 marca :)

Gość gość
Meaa, planujesz trzecie dziecko? :P

Gość gość
Moja córka od urodzenia była na mleku modyfikowanym, można powiedzieć, że całe noce przesypiala od trzeciego tygodnia. Jadła tak ok 23 i spala do 6 rano.