Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nierudaruda

Farbowanie wlosow po dlugiej przerwie pomocyyy

Polecane posty

Gość nierudaruda

Witam! Mam pytanie dotyczace farbowania wlosow, a wiec.. Pare miesiecy temu zafarbowalam wlosy z rudych na czekoladowy braz ktory nosilam i odswiezalam p przez cale 3miesiace :) Od okolo 9 miesiecy nie farbuje ich w ogole aby odzyly troszeczke :) mam odrosty na pol glowy oczywiscie ( z czym bardzo zle sie czuje ) i od polowy ich dlugosci sprany " czekoladowy braz " ktory teraz jest niby jasny. Chcialabym wrocic do jasnych wlosow tzn do rudych. I moje pytanie brzmi: Czy farba zlapie mi te sprane od polowy wlosy? Czy musze najpierw rozjasnic te ciemniejsza czesc bez odrosow? Jak sadzicie? Pomozcie zebym nie zrobila sobie krzydy i nie miala 100 kolorow na glowie :p

Gość gość
do fryzjera a co innego?

Gość gość
najbezpieczniej byłoby pofarbować na jasny brąz całość pytanie jaki kolor mają twoje naturalne włosy nie znam się bo nigdy nie farbowałam na rudości ale chyba nie chwyci bez wcześniejszej dekoloryzacji a to mega niszczy włosy i nawet u fryzjerki ryzykujesz że odrosty i brązowe końcówki nie chwycą równomiernie farby ja nie ryzykowałabym, wybrałabym odcień ciut jaśniejszy od tego co masz na końcówkach włosów, ewentualnie z rudawym refleksem zawsze jakby co możesz kolor wyrównywać szamponetką, mniej zniszczy włosy niż dekoloryzacja i kolejne farby