Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak brzydki samotny facet bez pracy i perspektyw

Polecane posty

Gość gość
oczywiście wiara to i logika i metafizyka.Tak jak jest ciało i jest dusza. Dualizm. Na ziemi, to co widzialne=logika, ale istnieje też to,co transcendentalne (Bóg, stwórca). Zrób doświadczenie i módl się do Boga przez miesiąć, żarliwie, prosząc o ukazanie. Doświadczysz tego. Były ateista.

Gość gość
aha, w tytule swojego tematu napisałeś, że jesteś samotny facet bez pracy i perspektyw

Gość gość
Były ateista- a ja mam akurat zupełnie na odwrót- była teistka ;] uwierz, w małym palcu mam wszelkie argumenty wierzących, bo sama byłam zagłębiona w to strasznie, w obronę katolicyzmu przed innymi religiami itp. więc się trochę na tym znam- ale czułam, że to samooszukiwanie się.

Gość gusia1755
chlopie jak ktos ma c***omoc jak na wstepie wykluczasz mozliwosc***omocy, sa terapie pomocne jak i leki, a Bog katolicki moze masz racje osobiscie wierze w reinkarnacje ma ona wiekszy sens niz wiara katolicka, popelnisz samobojstwo a w nastepnym zyciu nastapi odtworzenie tej sytuacji w ktorej jestes co ci to da?

Gość gość
na pewno samooszukiwanie się? To czemu się nie pomodlisz? :) Ryzykowne ? ;)

Gość gość
Pieniądze może zdobyć każdy. Co niby w tym pozytywnego? Nie mam rodziny, nienawidzę ich tak bardzo, że kilka lat temu zmieniłem nazwisko, żeby nie mieć z nimi nawet symbolicznego powiązania. Na całe szczęście nazywałem się w sposób, który przy umiejętnej argumentacji, dało się przedstawić jako obraźliwy i prześmiewczy. Nie mam znajomych, jestem samozatrudniony. Nie chcę żadnych zwierząt.

Gość gość
Człowieku, ja się modliłam LATAMI ;]

Gość gość
nie masz znajomych i chyba nie chcesz ich mieć, skoro nie lubisz innych ludzi może masz naturę samotnika, można byłoby to tak zostawić, gdybyś nie cierpiał z tego powodu...

Gość gość
a swoją pracę lubisz ?

Gość gusia1755
tez nie mam pracy na dodatek mam nerwice i alkoholizm ale wierze że musze to pokonac

Gość gość
autor już się wycofał z bezrobocia

Gość gość
A chcesz sprobowac zmienic cos w swoim zyciu ? Pieniadze sa plusem dlatego ,ze moze i szczescia nimi nie kupisz ,ale pomagaja otworzyc wiele drzwi ,ktore do tego szczescia prowadza .. Czy chcesz byc szczesliwy?

Gość gość
jak będziesz wszystko negował i odrzucał to jak chcesz coś zmienić ? musisz pójść na jakieś "ustępstwa", które uruchomią zmiany

Gość gość
Bo to prowokacja. Jestem kafeprowokatorem :) Haha brakło mi konsekwencji w swoich wywodach i mnie przyłapaliście. Ostatnio sporo się działo w temacie który stworzyłem a w którym udawałem karła chcącego mieć atrakcyjną dziewczynę. Tu pewnie też bym się pobawił, gdyby nie głupi błąd. To do zobaczenia przy okazji innej prowokacji ;)

Gość gość
Byłem też parę razy samotną matką, to chyba moja ulubiona rola.

Gość gość
dobra a teraz czochraj bobra