Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ania_Wtry

Wybieram złych niegrzecznych facetów

Polecane posty

Gość Ania_Wtry

którzy potem traktują mnie jak zabawkę i potem przez to cierpię. Wiem, że to moja wina, ale nie potrafię zakochać się w dobrym facecie, ponieważ każdy dobry facet, którego znam, jest po prostu nieatrakcyjny dla mnie fizycznie. Nie chodzi o charakter. Marzę o przystojniaku z dobrym sercem. Ale akurat trafiam na przystojnych, a ci zazwyczaj mają wstrętne wnętrza. Co robić?!

Gość gość
zacząć od siebie, modlić się, kochać i szanować siebie

Gość Ania_Wtry
ale nie pokocham kogoś kto jest dla mnie nieatrakcyjny :/

Gość gość
A sama jestes taka super atrakcyjna fizycznie? Jest pelno kobiet szukajacych przystojniakow, bo przecież "nie zakachaja sie w nieatrakcyjnym" facecie, a tak naprawde to sa przecietne z urody.

Gość gość
I teraz rada, moze czasami warto dac szanse temu mniej atrakcyjnemu, a mozesz byc zaskoczona, ze sie w nim zakochasz.

Gość gość
Bedziesz potrzebowac tylko wiecej czasu, bo to nei bedzie przebiegac na zasadzie zauroczenia po pierwszym spojrzeniu.

Gość gość 37
No nie wiem Aniu czy tacy jeszcze są. Zazwyczaj jeśli facet jest przystojny i ma powodzenie u kobiet. To korzysta z życia i wykorzystuje kobiety. Może zmień swoje upodobania i zacznij patrzeć oczami duszy, bo mam wrażenie że jesteś wrażliwą i subtelną kobietą. Tylko masz zbyt duże wymagania co do wizerunku faceta.

Gość gość
Jaro, przecież ty niby zawsze jesteś niebieski

Gość gość
A co ma kolor niebieski za znaczenie?? Niebieski czerwony żółty czy tam inny kolor??