Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ubieracie choinke

Polecane posty

Gość gość

Moja mama wlasnie ubiera moim zdaniem te choinki sa tak potrzebne jak wrzod na, d***e :D ,nudzi mnie co roczne ubieranie jakiegos drzewa moim zdaniem to bezdensu :o ,wgl te swieta to jeden wielki kicz gdyby moja matka nie chciala tych swiat to miala bym to e d***e :o ale to moje zdanie :)

Gość gość
Sorki za bledy i w zlym dziale prosze o wybaczenie :)

Gość gość
Ja już taka malutką ubrałam 1 grudnia :)) Na Święta wyjeżdżam do rodziców, więc chciałam się nią nacieszyć przed wyjazdem.

Gość gość
Malutka to jeszcze moze byc :),ale my mamy az do sufitu zajmuje tylki miejsce gdybym miala jakies zdanie w domu to bym ja do pieca wstawila i by jedna pozyteczna rzecz zrobila :D

Gość gość
Juz ubralam. W niedziele:)

Wczoraj ubralam,bo po 1. Moge rodzic lada moment albo w okolicach Swiat, nie wiadomo, wiec wolalam zrobic, a maz raczej nie zabiera sie za to;) wolalam przygotowac sie na w razie co. Tylko tyle,ze swiatelek jeszcze nie wlaczam,bo mysle ze czas na to. Zostalo mi kilka d**ereli ale to juz w ratach porobie :)

Gość gość
2 male mam ubrane, u syna pokoju i w sypialni, duza w salonie w nastepnym tyg ubierzemy

Gość gość
my pewnie ubierzemy z mezem w Wigilie. Powiedzialam to matce a ta zaczela pier ze jak tyle choinek bedzie wlaczone w domu to jaki rachunek przyjdzie za prad (akurat za ten miesiac mamy z mezem placic za prad) mamy malutka choineczke.

Gość gość
bralam w sobote,lubie te wszystkie ozdoby swiateczne w domu fajny klimat,szkoda ze sniegu nie ma :( Pamietaj jak za mlodu na pasterke sie umawialismy cala paczka,bylo pelno sniegu,a po pasterce nie szlo sie prosto do domu tylko na taki spacer gdzie sie rzucalismy sniezkami,w ogole kiedys jakos tak fajniej bylo,teraz dzieciaki tego nie maja a szkoda

Gość gość
* Ubralam nie bralam :P

Gość gość
W sobotę ubieram.

Gość gość
ja też pewnie ubiore w Wigilię. Ale za to w ramach zabawy robię z dziećmi papierowe ozdoby...Dzieci zachwycone

Gość gość
co kto lubi, ja uwielbiam a mój mąż ma to gdzieś, ale lubi jak jest świątecznie nie wyniósł tego z domu i nie ma duszy artysty,ale cieszy sie, ze ja się cieszę teściowa zawsze robiła wszystko tak, żeby polska nie zginęła i on nie bardzo dzięki temu też się stara, ale ważne że ja o to dbam i jest zadowolony

Gość gość
u nas już ubrana, ja lubię ten kicz, napawa mnie jakimś ciepłem i miłą atmosferą :)

Gość gość
Oczywiscie, ze ubieramy. Choinka, mandarynki na stole, snieg za oknem, dzieciaki szalejace po domu I w radiu " last Christmas " :) magia swiat :)

Gość mama31warszawa
oczywiście, że ubierzemy. Tradycyjnie u nas w wigilię, ale w tym roku z racji tego, że synek mały i my organizujemy wigilię, to ubierzemy ją w wieczór poprzedzający wigilię

Gość gość
W tym roku nie ubieramy, bo mamy prawie rocznego synka, który uczy się chodzić.

Gość gość
A ja ubieram choinkę w moje urodziny 22 grudnia