Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilianka1234lilka

Spiworek do wozka z owczej welny dla noworodka Co o tym sadzicie

Polecane posty

Gość lilianka1234lilka

Witam. tak jak w temacie. co sadzicie o spiworkach z owczej welny? sa dobre dla noworodkow?

Gość gość
Ja zakupiłam na allegro za okolo 140zl firmy womar i jestem bardzo zadowolona. Jest i do fotelika do gondoli sanek i pasuje również do spacerowki. Ma regulowana długosc. I naprawdę grzeje cialko, taki spiworek ma dużo zalet np jest hipoalergiczny, nie przegrzewa się w nim dziecko. Ja osobiście polecam. Pozdrawiam

Gość gość
Dziewczyny po co wam śpiworki??????????? Kolejne przegrzewające mamusie. Jeszcze jak usłyszę, ze pod to kombinezon to padnę :o Na zimę spokojnie starczy zwykły kombinezon i kocyk. Nie ma co przegrzewać dzieci. Na głowe też powinno się zakładać cienką czapkę jeśli jest kaptur gruby. A potem dziw, ze w przedszkolu wam ciągle dzieci chorują :o

Gość lilianka1234lilka
Moja przyszla tesciowa uparla sie chociaz ja prosilam ze bardziej przyda mi sie podgrzewacz do butelek niz taki spiworek. Mieszkam w Niemczech i w moim rejonie nie ma takich mrozow. poza tym mam spiworek (byl w komplecie z wozkiem) :) jak mam jej wybic z glowy zbedne rzeczy?

Gość gość
no dokładnie, jak zobaczyłam temat to weszłam napisac tylko: po co??? wiesz jak taka owcza wełna grzeje? jeszcze im kufajki kupcie jak na syberyjską zime normalnie

Gość lilianka1234lilka
Wiem dlatego zapytalam bardziej doswiadczonych kobiet o zdanie :)

Gość gość
a co to tesciowej dziecko? powiedz zwyczajnie ze nie bedziesz uzywac bo uwazasz to za zbedne i finał :)

Gość gość
Skoro to pomysł teściowej to wybierz najdroższy jaki znajdziesz a potem wystaw na sprzedaż- jeszcze na tym zarobisz :D

Gość lilianka1234lilka
Nie mam z ta kobieta za duzego kontaktu. po prostu ostatnio zadzwonila i pytala mojego partnera co on od niej chce pod choinke (wiem, ze specjalnie bo to tylko on dostaje od niej cos). a on skomentowal to, ze lepiej jakby dala te pieniazki co chce przeznaczyc na prezent bo w styczniu urodzi sie nasz dzidzius. ona oczywiscie powiedziala, ze nie da na dziecko pieniedzy. wiec spojrzalam na liste i mowie, ze ja tez bede bardziej szczesliwa jak cos kupi ale z rzeczy, ktore nam sie przydadza. mowilam o podgrzewaczu do butelek albo o termometrze elektrycznym dla dzidzi (sadze, ze to normalne rzeczy). niestety ona stwierdzila, ze to mi sie nie przyda

Gość gość
to niech kupuje co chce, wystawisz na allegro :)

Gość gość
Ale owcza wełna ma to do siebie że NIE PRZEGRZEJESZ W NIM DZIECKA PONIEWAZ PRAWDZIWA NATURALNA OWCZA WEŁNAA ma TAKIE WŁAŚCIWOŚCI. Więc pisanie bo przegrzejesz maluszka jest wprowadzanie w błąd pod spod wtstarczy założyć coś lżejszego a nie gruby śpiwór i koce. Ja jestem za spiworkiem zwłaszcza że są regulowane na długosc niektóre modele

Gość lilianka1234lilka
dziewczyny ale za takie pieniazki mozna kupic cos co sie bardziej dziecku przyda. u mnie taki spiworek kosztuje minimum 100 e wiec to jak bla mnie bardzo duzo. nie sprzedam go za tyle a poza tym wiem, ze moj partner nie pozwoli mi go sprzedac

Gość gość
a wiecie że owcza wełna lubi uczulac?

Gość lilianka1234lilka
Wiem, ze moze uczulac dlatego pytam o opinie na forum :)

Gość gość
gość Ale owcza wełna ma to do siebie że NIE PRZEGRZEJESZ W NIM DZIECKA PONIEWAZ PRAWDZIWA NATURALNA OWCZA WEŁNAA ma TAKIE WŁAŚCIWOŚCI. Więc pisanie bo przegrzejesz maluszka jest wprowadzanie w błąd pod spod wtstarczy założyć coś lżejszego a nie gruby śpiwór i koce. Ja jestem za spiworkiem zwłaszcza że są regulowane na długosc niektóre modele X bzdura! Jeżeli jesteś ciepło ubrana i okryjesz się owczą wełną to jest za ciepło! W upał się otul przyjemną nie przegrzewającą owczą wełną i zobaczymy czy długo wytrzymasz :]