Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ileosobprzystole

Ile osob bedzie u was przy wigiljnym stole

Polecane posty

Gość ktosik taki
jak ja wam zazdroszcze

Gość Świąteczna wróżka jedyna
dlaczego będziesz sam? nie masz żadnej rodziny?

Gość ktosik taki
nie mam nikogo bliskiego to bedzie wieczór ja kazdy

Gość gość
8 albo 9 osób.

Gość gość
Ja tez bede sam,zadna tragedia,takie zycie.

Gość gość
Również będę sam, wiec wziąłem nocny dyżur w pracy, nikt nie chce, a ja zwykle biorę noc wigilijną i sylwestrową.

Gość ktosik taki
przykre ze jest tyle samotnych osób

Gość gość
Wiecie co... Zazdroszcze wam.. Tyle ludzi... Przy naszym stole zabraknie mojej mamy, ojca chrzestnego mojego, dziadków... Bo odeszli, za wczesniej. Mam 25 lat, eh :-(

Gość gość
4 osoby -maz .2 doroslych synow i ja - wystarczy bo wszystko robie sama

Gość gość
4 - ja,mąż i dwójka dzieci :-) lubimy spędzać ten dzień sami w swoim małym gronie, mimo iż rodzina u moich rodziców się spotyka.

Gość tylko 4 dzięki Bogu
po całych latach goszczenia leniwych, głodnych paszczy i z********lania wokół tego, przemęczonej mojej mamy, wreszcie jest koniec z tym! :O Obawiałam się, że z zagranicy zjedzie jeszcze jedna osoba ze swoja drugą połówką i znów będzie teatr z usługiwaniem i wielkim wyprawianiem, ale na szczęście nie! Święta w wielkim gronie najczęściej lubią osoby, które sobie na nie wożą doope do kogoś, którą następnie sadzają za stołem, al ktoś inny dookoła nich zapie.prza z przygotowaniem, obsłużeniem i posprzątaniem :O

Gość tylko 4 dzięki Bogu
Wypowiedź z innego topu o świętach: "od jakiegoś czasu święta to dla mnie katorga i stres najpierw sprzątanie, 14 okien do mycia- to wystarczy by sobie uświadomić jaki ogrom pracy potem stanie przez co najmniej 3 dni przy garach bo dzieci dorosłe i żonate] oczekują, że wszystkie potrawy i wypieki domowe będą potem podawanie do stołu i trzeba jeszcze wyglądać pięknie, być uśmiechniętą, uprzejmą, serdeczną, niezmęczoną, i w ogóle super a ja padam z nóg i jedyne o czym marzę to o chwili spokoju i odpoczynku" . Standardzik, który doskonale znałam przez lata :O Najlepiej się wozić po kimś, kosztem czyjejś pracy i czyichś z******ych świąt bez odpoczynku i piać, jak to się uwielbia święta :O Standard w wielu domach.