Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna kawa bez mleka

pomozcie wybrac lekki wozek wielofunkcyjny do seicento

Polecane posty

Gość Czarna kawa bez mleka

Hej. Mam metlik w glowie. Szukam wózka i zaden nie jest taki, do ktorego bylabym przekonana w 100% Wymagania: Musi być lekki ( 3 pietro bez windy) Musi mieścić się do bagaznika seicento Spacerowka musi rozkładać się na płasko. Wszystkie powyzsze wymogi spelnia hartan vip xl, ale maz nie godzi sie na taka cene:( Macie jakies propozycje?

Gość gość
do seicento to moze ci sie fotelik samochodowy zmiesci...

Gość gość
jak dobrze pomyslisz to zmiescisz prawie kazdy wozek, moj tata mial tico malutkie autko i nie bylo rzeczy ktorej by w nim nie przewiozl ...

Gość gość
ja miałam fiata bravo, koła jeździły w bagażniku a reszta na przednim siedzeniu, jak miał ktoś z nami jechać to było ciężko :D A teraz możecie się pośmiać, w czerwcu zmieniliśmy auto bo wygodniej będzie jeździć... Kupiliśmy kombiaka i co? i w lipcu zmieniłam wózek :D ha ha ha na spacerówkę :D

Gość gość
Do seicento to chyba tylko spacerowka parasolka wejdzie. Albo bedziesz za kazdym razem wozek na czesci rozkladala

Gość gość
ja mam quinny buzz 4 i wydaje mi sie ze on sie miesci wszedzie, jest lekki bo wnosze na 1 pietro itp ale spacerowka jest kubelkowa:)

Gość weronnika28
ja mam wóżek primo firmy Riko - 2w1 a nawet 3w1 ponieważ dokupiliśmy w zestawie fotelik, wydaje mi się, że spokojnie zmieści się do Twojego bagażnika, tutaj masz podane dokłądne wymiary, więc możesz zmierzyć bagażnik i się upewnić :)

Gość gość
Stokke, lekki, malutki po zlozeniu, prosty w obsludze a do tego mega piękny!!!!

Gość Pierniczki z lukrem
Ja mam 4runner - jest lekki i maly, ale czy do sejczaka wejdzie to nie wiem bo mam yariske, ale ona ma maly bagaznik i kola i gondola sie mieszcza. Tez mam 3 pietro bez windy, ale stelaz z wozka trzymam w wozkowni. Malego pakuje do gondoli i schodze na dol.

Gość gość
bebe confort loola

Gość gość
Ja też miałam ten problem przy wyborze wózka, jeżdżę nissanem micrą, kompletnie sobie nie wyobrażałam, żeby zmieścić tam jakikolwiek wózek, ale okazało się, że nie jest tak źle, teraz większość wózków składa się do całkiem niewielkich rozmiarów, więc w końcu postawiłam na wygodę dziecka i zakupiłam model Passo z Euro-cart, owszem ma dużą gondolę i duże pompowane koła, co sprawia lekki kłopot przy pakowaniu wózka, ale się mieści, trochę pokombinować trzeba, ale daje rade, za to mały ma wygodnie w wózku.

Gość gość
Glupoty piszecie chyba po to żeby dziewczynie dogryźć ja jeździłam seicento, a wózek miałam Coneco Barracuda, a więc nie mały. Fakt, że rozkładam go do stelażu i odpinałam kola, ale wchodził, no chyba, że masz gaz w bagażniku to wtedy pewnie się nie zmieści.

Gość gość
Te glupoty to do tych, które twierdzą, że do Seicento to fotelik ledwo się zmieści.

Gość gość
Najtanszy a kase w nowe auto zainwestuj

Gość gość
jaka parasolka

Gość gość
Grao Evo jest niewielki po złożeniu i bardzo lekki

Gość gość
Graco evo faktycznie, waży w całości ok 10 kilo , mało jest lżejszych wózków o takich funkcjach jak evo ( rozkada się calkowicie na płasko i ma odwracane siedzisko)