Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ukryta prawda

Mam w sobie dość siły

Polecane posty

Gość ukryta prawda

1-Zdobędę maturę 2-Zdobędę tytuł technika 3-Zdobędę drugi tytuł technika 4-Zdobędę licencję ochroniarską 5-Zdobędę licencję detektywistyczną 6-Pójdę na studia (zdobędę licencjat i magistra) Nie poddam się od tej chwili. I będę dążyć do kariery w show biznesie :)

Gość gość
I super. Tak trzymać

Gość bzykam glupie dupy
gdybym mial wybierac wolalbym zdac mature niz zdobyc no ale sa rozne szkoly :classic_cool:

Kto wie może jeszcze jakieś podyplomowe studia i doktorat :) A z mendami które próbują działać przeciwko mnie nie będę zwracać uwagi. W pracy też sobie dam radę.

Gość byly poluzjant
uhm widzisz roznice miedzy pojeciem zdobylem pistolet a zdalem pistolet?

7-zapomniałam napisać że zdobędę (zdam) prawo jazdy kategorii B 8- będę władać 3 dodatkowymi językami obcymi A wiesz że jak ktoś zdał maturę to zdobył maturę A jak ktoś zdobył pistolet to co innego, po prostu kupił sobie, wyłudził od kogoś a zdał to znaczy że np. pracował jako policjant, został zwolniony i musiał oddać firmie - czyli zdał. Tak samo jak przyjeżdżają kierowcy na załadunek czyli po towar lub zdają palety czyli oddają :).

Gość gość
a ta matura to druga czy pierwsza? Wszystko miej po 2x... tylko nie zapomnij o wałówce, bo bez nawp*****lania się to ci te licencje i matury nie wyjdą. A żreć to ty lubisz oj lubisz...

Gość gość
ukryta nie je. Ona wp*****la i opisuje 5jadlospisow jakby to bylo zarcie, jakie pochlania na raz