Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ypsilanta

blog

Polecane posty

Najpierw musisz wiedziec co masz zamiar zrobic i uzyc wlasciwej opcji ooo no jaki zamiar, oczywiscie zamiar zalozenia bloga mam :-) po prostu tylko taki pamietnik z mozliwoscia komentowania (tak jak juz pisalam wyzej, bez zdjec, filmow i innych gadzetow)

ide pod prysznic, moze mi sie w glowie rozjasni, haha wiec jak sie w koncu wchodzi na blog, przez maila czy login? na fb wchodzi sie przez maila.

jestem juz o krok dalej i pytaja mnie o metode logowania: konto blog.pl albo facebook. co jest lepsze? konto na fb juz mam, czy musze wtedy zalozyc jakies nowe?

tak, wyjasniles ale ja nie lapie roznicy. czy jak wybiore opcje fb to bede sie logowac przez moje stare konto na fb czy oni utworza nowe na potrzebe tego blogu?

sprobuje pozniej na tym bloog.pl moze faktycznie jest latwiej. ide sie najpierw napic oranzady :-) ku pokrzepieniu serca.

Gość gość
z tymi blogami to tjest tak, zemusisz sie sama w to jakos wglebic I rozeznac, bo osobie postronnej trudno jest tak na sucho wytlumaczyc.

az nie moge uwierzyc - zalozylam w koncu ten blog na bloog.pl zrobilam dumna i blada pierwszy wpis no i chce opublikowac, naciskam juz trzeci raz "opublikuj" i nic sie nie dzieje. co znwu robie zle? nie dostaje zadnych pytan ani polecen, po prostu nic sie nie dzieje, pomocy!

Gość gość
ja ci niestety nie pomoge, bo to ta sama ja i dalej nic niewiem ;) czy twoj nick pochodzi od miejscowosci?

Nie wiem czy jutro bede jeszcze pamietac jak to sie robi ale udalo mi sie wreszcie przebrnac przez blog i jest juz moj pierwszy wpis. Jak to ktos tu wyzej napisal-trzeba sie samemu przegryzc.

Gość gość
Ypsilanti ;)

Gość gość
ja tez juz tu grzeje miejsce od lat. ciezko sie odlaczyc od tego przybytku absurdu i wesolosci :D

mam juz ten blog na bloog.pl ale nie wiem jak sie tam znajduje nowe blogi. chetnie bym sobie czasem poczytala jakies wpisy ale nie mam pojecia jak i gdzie to znalezc. jeszcze tego calego serwisu nie rozgryzlam. moglby mi ktos podpowiedziec jak to sie robi. ooo Maciek B, ty na pewno wiesz. pozdrawiam!

Gość gość
Ypsilanta. masz w końcu ten blog, czy nie? Ja już jestem twoim fanem, ale nie wiem,ciebie czytać...