Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja83ja83

Dziewczyny wyglądają staro

Polecane posty

Gość ja83ja83

Niestety taka prawda, że współczesne dziewczyny w wieku 16-25 lat wyglądają na wiele starsze niż pesel pokazuje.Ja mam 30 lat a wyglądam na 25, moja siostra ma 23 lata i ostatnio dali jej 12 lat więcej czyli aż 35 lat!! Dziewczyny czemu się postarzacie na siłę??? solarium, tapeta, ubiór i jak wy wyglądacie?

Gość gość
Dobrze, dojrzałe :) nie chciałabym być brana za siksę, ten wiek już się skończył.

Gość krul macius I
tak dziewczyny wygladaja staro to wina piotrusiow panow ktorzy za to wygladaja na wiecznie mlodych?

Gość gość
Skąd wiesz ile lat inni ci dają? :D może 45?

Gość ja83ja83
Patrzę i widzę dziewczyny na ulicy i przeraża mnie to!! Na uczelni jest dziewczyna co myślałam że jest w moim wieku czyli 30 lat a miała 19!! ale oczywiście solarium, tapeta i niestety już zmarszczki. Zaczęłam zwracać baczniej na to uwagę i okazuje się że 80% dziewczyn wygląda na co najmniej 5 lat więcej.

Gość gość
racja zwlaszcza te co sie opalaja na plazy solarium to wyglądaja jak wlasne matki

Gość ja83ja83
do gościa z 10:44 i po co ci wyglądać na starszą niż jesteś?? żeby u mężczyzn mieć większe branie? owszem wezmą cię- na jeden raz.Na żonę nikt przedwcześnie podstarzałej tapeciary nie chce.

Gość gość
to slonce i opalanie jest g***a przyczyna przedwczesnego starzenia j a nienawidze slonca i opalania nigdy nie byłam i nie bede na solarium na wczasy i wycieczki nie jezdze juz od wielu , wielu lat i mam dekolt bielutki bez plam a jak widze wszedzie mlode dziewczyny kobiety to maja dekolty w plamy zmarszczki i przebarwienia a twarze - zgroza

Gość gość
a stare raszple ktore sie opalaja to ohydnie wyglądają

Gość ja83ja83
współczesne dziewczyny zrobiły się bardzo wulgarne i nie chodzi mi nawet o ich słownictwo ale to jak demonstrują to przez wygląd, codziennie makijaż jak na sylwestra, skóra nie ma czym oddychać, i bez makijażu wygląda szaro i staro. Podziwiam natomiast nastolatki nie malujące się lub bardzo subtelnie podkreślające urodę, zaraz to inaczej wygląda, tak świeżo czysto i promiennie.

Gość gość
ja od zawsze brzydz e sie słonća i opalania , czas wolny zawsz e najchetniej spędzałam w domu więc nigdy nie mogłam znalezc wspolnego języka z kobietami-bo wiekszosc z nich lubi sie opalac -na plaży w solarium na balkonie, w ogrodzie a ja kocham bladośc i nic mnie nie obchodzi debeilna moda na opalenizne

Gość kamienna kominka
Czy ja wiem z tym słońcem... Ja tam sobie nigdy słoneczka nie żałowałam zimą raz w miesiącu chodzę na solarium na 5-7 minut się wygrzać i regularnie pytają mnie o dowód osobisty jak chcę np. kupić sobie winko w sklepie (26 lat). Moja matka opala się 10 razy więcej ode mnie, ma 54 lata i nikt nie chce jej uwierzyć że ma syna w wieku 31 lat (pytania: to Pani musiała go urodzić mając chyba z 16 lat?) Moja tesciowa ze słońcem tak samo jak moja matka tylko rok młodsza od niej i jak kupowała okulary w Vision Express (była taka akcja że tyle dostaje się zniżki ile ma się lat) to ekspedientka zażądała od niej dowodu osobistego bo stwierdziła że teściowa chce wyłudzić większą zniżkę podając się za starszą niż jest w rzeczywistości. Samo słońce nie jest przyczyną starzenia. Pamiętajcie, że gdyby nie ono, to życie na Ziemi by się nie rozwinęło. Problemem jest przesadzanie ze słońcem, czyli opalanie się tak długo, że powstaną oparzenia (a oparzeniem jest już zaczerwienienie). Wtedy skóra cierpi i się starzeje. Samo słońce w optymalnych dawkach pomaga, a nie szkodzi.

Gość kamienna kominka
pomiędzy "żałowałam", a "zimą" miał być przecinek, gdzieś mi się zgubił :D

Gość ja83ja83
Zgadzam się, wszystko z umiarem.Raz w miesiącu 7 min nikomu nie zaszkodzi natomiast dziewczyny teraz ścigają się która będzie mocniej opalona i skutki niestety opłakane są.Bo jak taka lala chodzi ciągle opalona a potem jak lekko zblednie to patrzeć na siebie w lustrze nie może i niestety większość dziewczyn bez makijażu z domu nie wyjdzie.

Gość gość
Zamknij ryj brzydulo, mam faceta na stałe, ty o takim możesz pomarzyć :D

Gość gość
Nastolatki i kobiety bez makijażu lub z delikatnym ? Odważne panienki.

Gość gość
ja dzieki mej trupiej bladości wyglądam duzo mlodziej niz mam lat

Gość gość
w zyciu poznalam wiele bab ktore przez opalanie juz w wieku 40 -50 lat wyglądały jak stare próchna

Gość ja83ja83
Widzę temat budzi kontrowersję a to tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że nastolatki nie zdają sobie sprawy jak bardzo sobie szkodzą.Chcą być modne, na topie a efekt jest odwrotny, często bardzo szpetnie wygladają i nienaturalnie. Jak za jakiś czas ktoś da im 10-15 lat więcej to się może obudzą.

Gość gość
będ a ohydnymi pomarszczonymi raszplami w mlodym wieku

Gość ja83ja83
Tylko nie zdają sobie sprawy z tego.Sama ma córkę 2 latka i już teraz jej wbijam do głowy dbanie o siebie, nie wyobrażam sobie mieć w domu małą tapeciarę :D