Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skurczy byk

Mokra ciasna zemsta

Polecane posty

Gość skurczy byk

Dziewczyna ze mną zerwała. Nie będę wnikał dlaczego. Chyba różnica charakterów i takie częste przyczyny. Niby nic w tym niezwykłego, ale koniec spotkania mnie wkurzył. Ja byłem spokojny mimo, że ona ze mną zrywała. Powiedziała "nawet w łóżku nie było mi z tobą dobrze". Wiem że nie jestem jakim playboyem, ale bez przesady. Zawsze się starałem. Kilka dni później poszedłem do klubu się rozerwać i zobaczyłem znajomą twarz. To była sąsiadka "przez ścianę" Asi. Przypomniało mi się, że dziewczyn głośno jęczy, co mnie swoją drogą kręciło jak jeszcze byłem z Asią i też byliśmy w łóżku ;). Nie kochała się jednak często, ale kiedy zawyła to budziła nas. Zaświtał mi w głowie plan. Dziewczyna była nieco wstawiona. Podszedłem do niej i na szczęście mnie nie poznała. Była bardzo łatwa. Może dlatego, że nie jest bardzo urodziwa. D*pcia spoko, ale buzia kiepska. To nie miało dla mnie większego znaczenia, bo też swoje wypiłem. W taksówce zdałem sobie sprawę, że nie jestem pewien jak ma na imię. Chyba Zuza... Przed blokiem zobaczyłem, że u Asi świeci się lampka na biurku. Świetnie :). Dam Zuzi ostro po ci*ce nie raz tej nocy. Asia nie pośpi. Zastanawiałem się czy nie wysłać smsa, ale nie chciałem żeby nam przeszkadzała. Wyślę jej po wszystkim :). Bez zbędnych szczegółów rżnąłem małolatę długo. Po alko byłem. Chodziłem w niej jak tłok. Chlupotało a Zuzi piszczała. Doszła kilka razy. Krzyknęła "TERAZ A**L". O jezu. Normalnie zapadł bym się pod ziemie, ale o to mi chodziło. Poszła do łazienki po jakiś lubrykant a ja wykorzystałem chwilę i napisałem Asi tak: "Sorry, że Zuzanna jest tak głośno. przerżnę jej d**ę zrobię sobie odpoczynek. Jak dobrze znowu być w ciasnej ci*eczce" Asia była odemnie 4 lata starsza a Zuza jakiś 5-6 młodsza ode mnie= 20-21 lat. uderzyłem w kompleks Asi związany z wiekiem. wyżyłem się na dupci tej suczki za wszystkie czasy. W odpowiedzi dostałem smsa "Gnojek".

Gość basia dostala sraczki
lecz sie na nogi to nie zart :classic_cool:

Gość gość
a mi się kolo podoba. Pokazałeś suce. Hehehehe

Gość gość
JA BYM CI NAPISALA,****akow chcilbys byc:-P

Gość gość
zalatuj***ajkopiosarstwem acz fajnie się czytało- zacznij pisać opowiadania erotyczne :D

Gość skurczy byk
waliłem sobie jak to pisałem teraz też sobie walę :P

Gość gość
mniam... chętnie bym tę Aśkę walił w tym samym czasie :)))