Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rodzyn

Odchudzanie a jędrność skóry

Polecane posty

Odchudzam się. 2 kg na miesiąc, więc powolutku. Ale obawiam się o mój brzuch. Mam w nim ponad 6kg samej zatrzymanej wody, której próbuję się pozbyć pod okiem dietetyka. Brzuch to jedyne miejsce, które jest najbardziej napompowane. Nie chciałabym, żeby spadł po odchudzaniu -> spadł mam na myśli, żeby skóra nie zwisała do ziemi. Mam 23 lata, ale martwię się :P Macie jakieś sposoby/metody, które będą wspomagać mnie w walce z odchudzaniem ? Dodam, że ćwiczę aeroby i trening obwodowy na siłowni, z tym, że najbardziej napięte i jędrne mam jednak nogi i ręce, brzuch niekoniecznie ...

Gość piroxeni
Jak się sprawdza zawartość wody w brzuchu? Wydaje mi się, że należy wykonywać wszystkie ćwiczenia, które wzmacniają mięśnie brzucha, chociażby zwykłe brzuszki.Kup sobie balsam nivea Q10

Ja zawartość wody w organizmie miałam sprawdzaną u dietetyczki, wyszło mi 10,9kg w całym ciele a na wykresie jest napisane gdzie ta woda się gromadzi, czyli i le jest w rękach, nogach tułowiu etc ... :) No i póki ona była miałam jędrny chodź duży, teraz sadła wodaa i robi się nie ciekawie :/ Mówisz NIVEA ? hmm ... spróbuję ! A Brzuszki robię od 3 miesięcy dziennie ok 50, ale czuję, że nadal brzusio jest słabiutki i wiszący :(

Gość piroxeni
Nivea Q10- ja stosuję i mam wrażenie, że skóra staje się jędrniejsza, wypróbuj i Ty.