Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czekajac na malucha

torbiel a ciaza pomocy

Polecane posty

Gość czekajac na malucha

witam. Powinnam dostac miesieczke 5grudnia lecz nie dostalam 7 grudnia zrobilam test ciazowy i wyszedl negatywnie lecz po 3 dniach zrobilam jeszcze raz i wyszedl pozytywnie. Poszlam na badanie krwi i wyszlo ze jestem w ciazy. Dzisiaj poszlam na badania USG lecz lekarz powiedzial ze nie moze stwierdzic czy jestem w ciazy, powiedziala ze macica jest powiekszona i widac maly pecherz co moze byc plodowym. Stwierdzila tez ze w lewym jajniku mam torbiela 43na 48mm. powiedziala ze moze sam sie wchlonac. Pytanie do Was czy ktoras z was tak miala? Powiem tez ze staralam sie z partnerem od dluzszego czasu o malucha i teraz nie wiem co o tym myslec.pomozcie!

Gość gość
ciaża wczesna, więc nic dziwnego, że jej jeszcze nie widac, a torbiel pewnie z niepęknietego pęcherzyka, więc powinna się wchłonąć sama lub z pomocą duphastonu czy luteiny do 3 miesięcy

Gość gość
ja miałam dwie torbiele ok 30 x 30 i 10 x 45 obie się wchłonęły, nie zawsze się tak dzieje, ale w większośc**przypadków znikają też się wystraszyłam, głowa do góry