Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam 2 staniki jednej firmy jeden 70E drugi 80C

Polecane posty

Gość gość

oba maja takie same miseczki i obwod jak tu sie sugerowac rozmiarami, doborem itp? mam z 10 stanikow w nastepujacych rozmiarach: 65D 65E 70C 70D 70E 70F 80C. co ciekawe wszystkie kupione w sklepie z profesjonalnym brafittingiem, dobraene naprawde dobrze. Pani ze sklepu mowi, ze te rozmiary teraz są takie dziwne

Gość gość
Ja dlatego zawsze mierze i nie kupuje na necie. Bo kiedy kupilam,niby prpfesjonalna strona,niby wyliczaja na podstawie twoich wymiarow rozmiar,i rzeczywiscie w zaleznosci od ksztlatu stania itp.rozmiar byl inny, tylko ze za rzadnym rozmiarem mi nie trafili. Bo albo nie moglam zapiac pod biustem albo miska byla za wielka. W koncu jeden okazal sie ok,ale jak urodzilam i przestalam karmic. Co do rozmiarow to 70E i 80C to praktycznie to samo,bo zwiekszajac obwod o nr zmniejsza sie miska o jedna litere,woec pasuje. Ja tez np.wejde w 65 E i 80B. I nawet takie mam,te 80 jest za luzne jednak pod biustem ale miska w sam raz.

Gość gość
Sorki za literowki. *Nie stania a stanika.

Gość gość
Ten 80c bym wywaliła :-) jak nosisz 70 to 80 na bank za luźna pod biustem Swoją drogą ale masz dużo biustonoszy :-). Zazdroszczę - ja mam dwa :-)

Gość gość
wlasnie ten 80C kupilam kilka dni temu i naprawde jest dobry. Ledwo go dopielam w obwodzie, chociaz jak widac inne mam wezsze. Moze zle metke przyszyli, nie wiem.