Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak mezczyzna mowi ze nie nadaje sie do zwiazku

Polecane posty

Gość gość

i dlatego nie chce sie z Wami wiazac to bardzo czesto mowi tak bo nie nadaje sie do zwiazku. :) Nie zawsze jest ukryte dno. :)

Gość z milosci do kosci
a jak kobieta mowi ze nadaje sie do zwiazku to bardzo czesto jest tak... nie zawsze jest drugie dno

Gość gość
To wcale nie znaczy, ze nie chce CIEBIE konkretnie. On ogolnie sie nie nadaje. :)

Gość PAWEŁ33
Ciekawa teoria...;-) ale nie bardzo się z nią zgadzam...:-(

Gość gość
No ja mowie z doswiadczenia. Nie klamal.

Gość gość
bidulka ktos nie chce ?

Gość gość
Juz nie boli, ze nie chce. Bo sie nie nadaje. Zaburzenia pewne ma. Nie umie byc wierny, ciagle szuka kolejnej zdobyczy zeby podbudowac ego. :)

Gość PAWEŁ33
Nie mówię że tak nie jest. Ale są też inne przypadki...

Gość gość
czywiscie, ze sa. Ale jak znasz ldugo czlowieka i Ci takie cos powie to duze szanse, ze nie klamie. :)

Gość matka Joanna od Anilany
ee gra tu ktos w go? :classic_cool:

Gość gość
Niedlugo wroce i z Wami porozmawiam o tym. Czekajcie na mnie. :)

Gość prawdanawierzchu93
Tak jest. Powiedziałem tak kobiecie, ze sie po prostu jeszcze nie nadaje, ze jeżeli będę coś chciał to na pewno się o tym dowie. (chciałem wyjść na prosta z praca, studiami, trochę rodzina- żeby nie było nie tłumacze się), ale nic nie obiecywałem, wróciła do exa a potem wypisywala, ze nie wie czy tak miało być, ze płacze za mną i na zmianę pokazywała jaka to nie jest z nim szczęśliwa, kobiet nie zrozumje :D czasem to jest prawda nie chciałem wchodzić związek by nie obciążać problemami itd choć mi zależało, ale cóż życie czasem się sypie, ale pamiętajcie Do góry Łeb!!!!

Gość gość
jak tak mowi to znaczy, ze sie nie nadaje na pewno do zwiazku z osoba, ktorej to mowi.

Gość gość
Ja Wam niedlugo opowiem cos, tylko teraz nie moge pisac - autorka.

Gość gość
taki ktory nie chce zwiazku z toba bo mu penis nie staje na twoj widok niestety ❤️ www.youtube.com/watch?v=3HVFORyqOI0

Gość PAWEŁ33
Jestem managerem w wielkiej korporacji. Moja praca polega na nadzorze funkcjonowania naszych oddziałów - ( ponad 250 na całym świecie ) w zakresie informatyki. Większą część czasu spędzam w delegacji , bywa że w Polsce nie ma mnie nawet przez 2 mies.Zarabiam rewelacyjnie jestem przystojny....i co z tego?...:-( Jestem sam i tak już chyba zostanie....NIE NADAJĘ SIĘ DO ZWIĄZKU!!! Bo która kobieta chciałaby mieć takiego męża który jest a jakby go nie było ?!... Związek potrzebuje zaangażowania, pielęgnowania go...a ja nie mogę tego dać...:-( Wiadomo, kwestia priorytetów, można zrezygnować z takiej pracy ale gdy lubi się to co się robi a przy okazjii zarabia 70 tys.mies. nie jest to łatwe!

Gość tojaautorkacowrocila
1. Pawel 33. Serio?! 70 tys miesiecznie?! Ja tyle nie zarobie pewnie przez 5 lat. ;d Znajdziesz na stowe kogos kto poleci na Twoja kase! (wiem marne pocieszenie). Wlasnie kwestia priorytetow. Co Ci z tych pieniedzy jak nie masz bliskiej osoby;)? A i tak kiedys umrzesz jak kazdy. 2. Tu pojawily sie glosy, ze temu co nie chce zwiazku penis nie staje na moj widok. A, wiec raczej staje mu na widok kazdej, wiec nie tedy droga. Mowil, ze sie nie nadaje do zwiazku i nie chce skrzywdzic a dalej chcial sie spotykac. Ale, ze jestem bardzo dociekliwa to wyciagnelam wiadomosc**** jakims czasie i wyszlo, ze sie po prostu NIE NADAJE. Przyznal, ze MUSI zdradzac bo KAZDY zdradza. Szybko sie nudzi. A ludzie to srodki do zaspokajania i osiagania celow. :)

Nie chcecie gadac.;p

Gość gość z Wrocławia
Paweł, czegoś takiego jak conference call w tej swojej wielkiej korpo nie macie?;)

Gość gość z Wrocławia
Autorko, a ten koleś, który twierdzi, ze ludzie są do zaspokajania jego potrzeb nie nadaje się do niczego, nie tylko do związku.

Gość gość
Niektórzy nie, ze sie nie nadaja, ale po prostu boja sie zobowiązań, boja sie, ze nie dadza wybrance w 100% tego czego chce. (ja tak miałem) przez to za długo sie o mnie starała i odeszła, moze tak miało być ;)

Gość myślę że facet niski
poniżej 170 cm nie nadaje się do związku!

Gość gość
Z głupią korfą zaden się nie żeni i będzie jej mówił, że nie nadje się do związku :D

gość z Wrocławia Tak, tak. Nie nadaje sie do ZADNYCH relacji miedzyludzkich. :)

co Wy dzis macie z ta "głupią korfą" ;p?

Gość gość
Niby chciałbym mieć kobietę ale juz słowo związek mnie wręcz przeraża ponieważ nie wiem nawet jak by miał on wyglądać. Przecież mam kiepską prace, brak perspektyw na lepszą, nie mam prawa jazdy, nie umiem zapewnić kobiecie rozrywki, kiepski ze nie rozmówca, do tego jestem bardzo ciamajdowaty. Z wyglądu nie ma moze tragedii choć mam wrażenie ze wyglądam zbyt mlodo jak na swoje 27 lat przez co i tak nie mam specjalnego powodzenia. A jeśli juz czuje na sobie kobiece zainteresowanie to i tak odpycham osobowością. Moze to i dobrze bo i tak nie nadawał bym sie do związku.

Gość gośćp
U mnie dużo lepiej nie jest.

Gość gość
Ja jestem kobietą i też się nie nadaję.

Gość gość
Nie sprzątam w domu i nie lubię spać w łóżku z inną osobą. Poza tym boję się mężczyzn. Kiedyś lubiłam seks, ale mi przeszło.

Gość gość
Ale jest mi dobrze tak, jak jest.