Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Conquest

Dlaczego teraz lansuje się mężczyzn bez honoru pytajnik

Polecane posty

fiku mikuuu - Tobie twoi wyimaginowani bruneci wyrządzili wystarczającą krzywdę. Zliczasz ich, jak schizofrenik zlicza białe króliki - albo różowe słonie. Nie mierz innych swoją miarą!!!

Gość gość
Ale w tym wypadku fiku ma 100% racji!

gość - Jesteś wściekła, bo uważałaś się za mistrza bajeru. Ja ci wykazałem, że to nieprawda :D

Ahh te twoje argumenty w dyskusji :) doprawdy powalające :) --- P.S.: Akurat na tym forum nie cieszę się sympatią ogółu.

Gość gość
Nie tak latwo u mnie wscieklosc wywolac. :) Nie pochlebiaj sobie! ;) I ja niby mi wykazales? Chyba specjalnie mnie chcesz zdenerwowac. ;)

Gość gość
Nie tak latwo u mnie wscieklosc wywolac. :) Nie pochlebiaj sobie! ;) I ja niby mi wykazales? Chyba specjalnie mnie chcesz zdenerwowac. ;)

To ty sobie schlebiasz. A tak wykazałem, że twoje wypociny nie trzymają się kupy. Dowód to może żaden, bo każdy może tu wszystko napisać, ale przynajmniej daje do myślenia.

Gość gość
Co sie niby kupy nie trzyma? W ktorym miejscu? ;)

Gość gość
kobiety są złe więc złych widzą jak atrakcyjnych a dobrych jak c***y tyle, że po złych płaczą a dobrych nie chcą

Gość gość
Oby więcej tych dobrych kobiet bo dobrzy faceci nie będą mieli jak przekazywać swoich zasad i płodzić kolejnych dobrych mężczyzn dla kolejnego pokolenia dobrych kobiet

Gość gość
Witam no właśnie ją tego nie rozumiem ,to dla mnie to są totalnie chory człowiek bo on ma na chwilę jedna czy druga czym się tu lansować swoją głupota'u dlatego ją takiego partnera nie mam a jakbym miała to by był na moim pogrzebie ponieważ albo zakochuje się z miłości czystej i wiem że będę przy tym człowieku bezpieczna a nie robiona jako przyzwoitka ,albo niech on idzie zrobi sobie harem opętany jeden i tak tamte same z niego zrezygnują bo po co im ten sam to coś?bo dla mnie to nie jest normalny człowiek ani mężczyzna to jest to coś potwór wyrywaniec jąk tak się lansuje do lekarza:|

Gość gość2529
Teraz niestety na czasie jest narcyzm i borderline :) Do tego brak odpowiedzialności, zasad moralnych, materializm i hipokryzja...

Gość gość
lubie madrych facetow