Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drotka

Odchudzanie w ciąży

Polecane posty

Gość Drotka

Żeby było jasne - nie zamierzam się głodzić. Jestem w trzecim miesiącu ciąży i do tego czasu towarzyszył mi wilczy apetyt, do tego stopnia, że byłam głodna średnio co 2 godziny, a gdy czegoś nie zjadłam to nagle zaczynały mi drżeć ręce. Od pewnego czasu przeszło mi. Jednak bilans na dzień dzisiejszy + 4 kg, które poszło w boczki... I tak się zastanawiam, skoro te 4 kilogramy są zwyczajnym tłuszczem to czy ćwiczeniami i zdrową dietą mogę go spalić? Czy jednak to jest zły pomysł ?

Gość gość
może jednak skonsultowałabyś to z lekarzem, a nie z kafeteriankami

Gość gość
W ciąży nie wolno się odchudzać. Możesz prowadzić zdrowy tryb życia n chodzić na pływalnię czy jeść rozsądnie. Ale siłownia it odpadają.

Gość gość
no dziewczyno nie przesadzaj z cwiczeniami i dieta. Po prostu nie jedz słodyczy i jakichs tłustych potraw i będzie dobrze

Gość gość
lecz się :(

Gość gość
Własnie nie pytałam się lekarza gdyż stwierdziłam, że tak jak niektóre z was też mógłby mnie źle zrozumieć.. Wszędzie trąbią, że trzeba pilnować wagę i że nadmierne tycie jest niezdrowe - więc stwierdziłam, że gdy teraz odpuścił mnie ten potworny głód to jest dobry moment aby właśnie zapanować nad swoją wagą

Gość gość
to wytłumacz lekarzowi o co Ci chodzi konkretnie i co on na to, to najbardziej kompetentna osoba w tej sytuacji

Gość gość
Ty lepiej sprawdź jak najszybciej tarczycę.

Gość Drotka
Myślisz, że to może być tarczyca? teraz już dobrze się czuje

Gość gość
bardzo jesteś chuda?

Gość gość
Kobiety z cukrzyca ciazowa musza miec diete I jesli jej przestrzegaja to chudna albo przynajmniej nie tyja.. Jako ze mialam lekka nadwage mialam zalecona diete dla cukrzykow profilaktycznie, ale cukrzyca I tak wyszla :(

Gość gość
ja do 10 tygodnia 4kg przytyłam wiecznie głodna byłam poszłam do dietetyczki o rade o diete cokolwiek w pierwszej ciazy 35kg przytyłam teraz 4 tydzien juz jade na diecie ktora mi ulozyła czuje sie swietnie jem co 3godziny wogole nie czuje juz glodu czasami sie zmuszam ostatni posilek o 20 porcje mam tak wielkie ze czasami nie moge zjeść i zostawiam mam a potrawy przepyszne nie jakas bez smaku gotowana piers a fujjj a i schudłam 2kg dziecko rozwija sie swietnie autorko idz do dietetyczki napewno C***omoże bo gadanie zrezygnuj ze slodyczy jedz zdrowo jest z d**y pozdrawiam

Gość gość
autorko dobra dietetyczka zleci ci serie badań z krwi które wykluczą chorobowe tycie nawet sie nie zastanawiaj tylko szukaj w swojej miejscowosci dobrego dietetyka i idz nie pożałujesz