Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beżowakamizelka

Wydałam 300 zł na prezenty dla 2 dzieci

Polecane posty

Gość małaopiekuncza
@lulsooon co to za loteria świąteczna mattel? Też uważam,że 150 zł to nie mało. W sumie jak pomyślę o swoim dzieciństwie to moje prezenty nigdy nie były takie kosztowne,tak zostałam wychowana. Nie miałam najnowszych i najmodniejszych zabawek, fakt, też jest taki,że był o wiele mniejszy wybór.

Gość chlipchlip
ja kupuje prezenty za ok 40-50 zł mam troje dzieci do obdarowania w tym jedno swoje z drogich zabawek uznaje tylko lego

Gość jurtokk
no lego zawsze były opór drogie

Gość goodbyealice
@małaopiekuńcza widziałam info o tej loterii, chodzi o to, że jak kupujesz jakąkolwiek zabawkę mattela i zachowasz z tego paragon, to potem możesz zarejestrować go na listdomikolaja.pl i tam kręcisz takim kołem i losujesz nagrodę:) dziś zrobiłam obczajkę, a jutro polecę do sklepu bo jakąś zabaweczkę mattela, może mi się uda :P

Gość małaopiekuncza
szkoda,że trzeba coś kupić,żeby móc wziąć udział w loterii mattel'a,ale trudno, spróbuję, może po prostu coś najtańszego. w sumie to zabawki mattela są wszystkie super. czyli gdziekolwiek się kupi te zabawki to paragon się będzie liczył? żeby się nie okazało,że akurat tam gdzie ja kupię to nie będą się liczył.

Gość goodbyealice
no ale możesz kupić najmniejszą pierdółkę- np jakieś figurki małe, chyba najtańsze są;) jeśli chodzi o miejsce kupna to z tego co się orientuję to niestety nie wszystkie wszystkie. Znaczy się większość, jest lista tych sklepów w regulaminie: http://www.listdomikolaja.pl/regulamin.pdf na stronie 9 bodajże, więc lepiej sobie tam sprawdzić, żeby nie było niewypału;)