Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajestprawda

Mężczyźni lubią niedojrzałe emocjonalnie idiotki Mówię o tym na swoim przykładzi

Polecane posty

Gość gość
Robisz tak zeby bylo tobie wygodnie,anie potrafisz stawic czola problemom! MIECZAK JESTRES. Nie wiem co facet moze w tobie widziec ,no chyba za nadrabiasz uroda ale to juz bedzie slodka idiotka.

Gość gość
zapomnialo mi sie dodac CIEPLE KLUCHY inaczej :D

Gość Sprzedany przez pasierba
to musiałby być chyba jakiś wyjątkowy lubieżnik, może dopisz sobie jakąś ideologię do dziewictwa, albo anal?

Gość takajestprawda
Słodką idiotką to raczej jestem:) Po to ten wątek żebym znalazła odpowiedź co faceci widzą w takich dziewczynach jak ja. Wiem, że mam problemy i zachowuję się jak infantylna rozpieszczona dziewczyneczka a jednak mam duze powodzenie.

Gość gość
Tak na prawde chwalisz sie tym ja tez mam taka znajoma zarozumiała i ni nadrabia uroda bo jest straszna z urody . Typowy paszkwil .

nie rozumiem czemu piszesz o swoim paszkwilu, ze to paszkwil, kompletnie traci wtedy na sile;]

Gość gość
A probowalas sama sobie odpowiedziec co faceci widza w IDIOTKACH?# Poza tym ze leca na nie :D Moze lubisz byc wykorzystywana...twoja sprawa :P

Gość gość
Bo tez ma takie powodzenie jak autorka i zupełnie tego nie rozumię . Bo jak dziewczyna ma dobre serce jest miła wrażliwa to jest olewana przez innych .

Gość gość
Jestes latwa idiotka to lubia nic wiecej. Zrobi z toba co cche,a ty i tak nic z tym nie zrobisz bo jestes poprostu glupia. Ale jak cie kreci ze leca na ciebie tacy sami prostacy jak ty to baw sie dobrze,tylko uwazaj zebys po ryju nie dostala jak sie zbuntujesz hahaha.

Gość gość
2013-12-15 03:22:19 [zgłoś do usunięcia] gość Bo tez ma takie powodzenie jak autorka i zupełnie tego nie rozumię . Bo jak dziewczyna ma dobre serce jest miła wrażliwa to jest olewana przez innych . Nie wiem kto tu takie bzdury pisze,ale chyba nie dorols do zycia powaznego.

nieprawda, ja na przyklad mam w sercu taka ktora gapila sie na mnie przez kilka lat, i nic nie robila tylko siedziala w zeszytach, gardzilem nia, a teraz niemal ja kocham za ta niema wiernosc

Gość gość
gość 2013-12-15 03:22:19 [zgłoś do usunięcia] gość Bo tez ma takie powodzenie jak autorka i zupełnie tego nie rozumię . Bo jak dziewczyna ma dobre serce jest miła wrażliwa to jest olewana przez innych . Nie wiem kto tu takie bzdury pisze,ale chyba nie dorols do zycia powazneg A co Ci nie pasuje w tym poscie ??

no ale jak to mawiaja: "nie wazne co czlowiek ma w sercu, ale co ma w d***e", a ja w d***e mam was, dobranoc ;***

Gość gość
ehhhh..za duzo pisania.

Gość gość
Bo to przeciez prawda miłe osoby sa zazwyczaj olewane ...A takie wrednoty jakos umia przyciagnać nawet jak nie grzesza uroda .

Gość gość
Ja mam znajoma jest brzydka i ma fatalny charakter a ma jakis wianuszek adoratorów a z twarzy jest na prawde paskuuuudna !

Gość gość
nooo przepraszam..ja jestem mila osoba niesmiala wobec tych ktorych niez nam...poza tym jestem pyskacz straszsny,lubie stawiac na swoim..ale ta nisemialosc mnie dobija :D i faceci na mnie leca tez:P

Gość gość
i staram sie byc mial dla wszystkich,no chyba ze ktos mi wejdzie pod skore..to mam pazurki

Gość gość
Ale sdama piszesz ze lubisz stawiac na swoim lubisz pyskowac , czyli jestes osoba pewna siebie , poza tym czasami źle odbieramy facetów czasami nam sie wydaje ze na nas leca ...

Gość gość
ael eja nie to nie autorka :D:D:

Gość gość
Osoby dobre z natury z reguły sa w większosci ignorowane ....A to ze faceci czasami lubia sprawiac wrazenie rozmownych nie znaczy ze na nas musza leciec ....

"ael eja nie to nie autorka " dobre;p

Gość gość
lubie stawiac na swoim i jestem pyskata conie znaczy ze nadal jestem niesmiala. odnioslam sie do wypowiedzi kogos kto pisal ze osoby mile sa zazwyczaj olewane..a mila tez jestem :D A facetwo jak sie lepiej pozna to sie wiecej wie czego naprawde chca :P

Gość gość
Czyli czego chca faceci ?

Gość gość
rownie dobrze moge zapytac czego chca kobiety> jestes w stanie odpowiedziec?

Gość gość
Skoro jestes taka obcykana w tym czego chca mezczyxni to sie pytam ..niektore kobiety sa załosne bo wystarczy ze facet na nie spojrzy i już sobie nie wiadomo cpo wyobrazaja .

Gość gość
Chyba nie wszyscy chca tego samego? jak myslisz?? male dziecko nie jestes??

Gość gość
Skoro taka madra jesteś to sie pytam i skad wiesz ze na Ciebie leca , moze po prostu chcą być mili ?

Gość gość
:D poznaj blizej to sie dowiesz czego CHCE!

Gość gość
sorki ale zmykam spac ;) milej nocki zycze wszystkim :*