Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajestprawda

Mężczyźni lubią niedojrzałe emocjonalnie idiotki Mówię o tym na swoim przykładzi

Polecane posty

Gość gość
Coś w tym jest ;) chama ciągnie do chamskiej.

Gość gość
Dla brzydkich panienek ******** wszystko oprucz jezy. Cza trenowac moze mistrzem *****ia zostane:-)

Gość gość
Wiesz ze cos w tym chyba jest... Bo ja nie potrzebuje mezczyzny w sensie emocjonalnym i jestem bardzo zrownowazona ... I jakos nikt zwiazkiem nie byl zainteresowany...

Gość takajestprawda
Ale na mnie naskoczyliście:) Wcale sobie nie wyobrażam za dużo. Mam większe powodzenie niż moje fajne koleżanki. Częściej dostaję propozycje randek czy nawet wyjazdów. I facetów nie zneichęca to, że zachowuję się jak rozpieszczony bachor i że nie liczę się ze zdaniem innych.

Gość gościówka 26
Ty dziewictwo traktujesz jako "balast":O? Chyba nie jesteś wierząca, gdybyś była, wiedziałabyś, że to skarb, to czystość nie tylko cielesna. Naprawdę przed chwilę czytałam m.in. o błogosławionej Karolinie Kózce, która straciła życie, bo broniła się przed utratą czystości, żołnierz chciał ją zg*****ć. To nie jest tylko kawałek błony między nogami. Co do charakteru, to chciałabym być bardziej przebojowa, zawsze byłam "szarą myszką", ale ma to związek z niską samooceną.

Gość gość
He? Sorki ale skarbem jest piekny przezywany w pelni swiadomy seks a nie dziewictwo... Jestesmy stworzeni do seksu a nie dziewictwa...

Gość gościówka 26
No po ślubie, to nawet seks wskazany:)

Gość gość
Gościówko 26, widać, że nie czytałaś dokładnie tematu. Autorka może i ma błonę, ale chyba średnia z niej dziewica, skoro miała okazję polerować gałkę facetom, znaczy się uprawiała tzw. miłość francuską.

Gość takajestprawda
Dokładnie cnotką to ja nie jestem. Stety czy niestety nie zastanawiam się nad tym. Tu chodzi tylko o to, ze nie moge się przemóc do normalnego seksu ale nie miałam oporów żeby swojemu chłopakowi o*********

Gość gościówka 26
Próbowałam skłonić do refleksji, ale nic na siłę. Takajestprawda, nie jesteś taka, jak napisałaś w temacie, widać, że masz zaniżoną samoocenę, tylko, że Ty jesteś przebojowa, a ja wręcz odwrotnie.

Gość gość
Slub to tylko usankcjonowany przez ludzi symbol. Ja jestem ponad to ;-)