Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kania2a

Szukam bratniej duszy w wieku około 40 lat Reaktywacja

Polecane posty

O dziwo dziś wpuszcza. Storczyku- jak widać teorie panów co do produktów zastępczych za papierosy sa różne , ale żadne nie dają takich efektów jakby chcieli:D:D

Gość kania2a
Kawa (_) 🌼

Gość gość DeBe
wpuszcza!!! cuda jakieś, przez tydzień co próbowałam coś napisać, to wyrzucało że spam albo pokazywało błąd 404.... myślałam że kafe zlikwidowali:( u mnie -8, a prezydent ustawę podpisał....

Gość naszata
MM robi porządek w lodówce a mnie sz... trafia.:( Q!! Duje. Zimno włazi pod pazuchę . U mamy 1 dzielnicę dalej szaleje śnieżyca;) ciekawe czy do mnie dojdzie ,oby nie

Przeczytałam że wprowadzają 500 zł do obrotu. Aż mi d.. ścierpła. Pamiętacie 1995r? w 1950 było jeszcze gorzej. Nie chcę być złym prorokiem , ale kolej rzeczy nasuwa sie sama. Jeszcze kilka rozdań w stylu 500+ a będziemy żebrakami Europy. Za oknem odwilż . Jak zamarznie wieczorem to będzie ślizgawka. MM znów ma chętkę na pierożki. A ja na wyjście z domu. ;) Wieczorem 3 drinki dosłownie ścięły mnie z nóg. Albo SKS , albo muszę potrenować :D:D:D

Wysyłam wam na maila- mam nadzieję że mi sie uda. Powiedzcie czy doszło.

seans w kinie 30 zł. kogo na to stać???? 4 osoby+ pizza czy popcorn to 200!! Nie dziwota że ludziska w domu siedzą 😠

Gość Algira
To fakt, że drożyzna. Są co prawda okazje, ale to raczej w tygodniu, kiedy zazwyczaj brakuje czasu. Rodzinna wyprawa w weekend, to rzeczywiście spore obciążenie portfela dla statystycznego Kowalskiego. Wiosną i latem łatwiej, bo nie brak plenerowych imprez :) Ja już marzę o wiośnie.Przez ostatnie dwa dni podsypało sniegu, który teraz zamienia się w błoto :o nie cierpię tego :o Młoda z samego rana poleciała gdzieś z kumpelką, zapowiadając, że wróci wieczorem.Mlody wykapał się i ogolił czyli też gdzieś pofrunie, a ja spadam do kuchni powalczyć z wątróbką ;)

byliśmy , gralismy , ale takiego szaleństwa nie widzieliśmy. I pomyśleć że niektórzy jeszcze świnie podkładają :( 57 mln już pękło + 20 z licytacji , a to nie koniec. A poczta polska nie chciała wydać znaczka , co za wstyd! Za to w Danii wydali

Naszatko doszło doszło :D to byłam ja w rzeczy samej :D Wczoraj przed 8 szłam do pracy to sama zaczepiłam dziewczyny z WOŚP i im do puszki wrzuciłam. Koleżanka autem jechała i zatrzymała się żeby wrzucić. Ludzie szli do kościoła, zobaczyli, głupio im się zrobiło i też zaczęli wrzucać. Super że nazbierali. Zawsze popierałam tę akcję. :)

A że nas z torbami puszczą..... :( no już mało zostało. Tylko patrzeć jak w kraju zostanie jedynie nasz, rząd bo reszta Polaków wyemigruje do Ekwadoru ;) I ciekawe czy wtedy "kuchnia się sama wyżywi"? ;)

Gość wer54534534
Chciałbym was przestrzec przed tym co tu wypisujecie na kafeterii. X W Polsce istnieje system do podglądania i namierzania obywateli - system ten obsługiwany jest przez zwykłych ludzi a nie żadne służby specjalne. Dostęp do tego systemu mają zwykli szarzy ludzie....tzn. wasz sąsiad, znajomy etc może was namierzyć i podglądać. X Do tego systemu mają dostęp zwykli ludzie i jak zakładacie tu temat na kafeterii czy na innym forum to mogą was namierzyć tym systemem i podglądać. Cały ekran waszego laptopa/tabletu to kamera. W obudowach(bocznych) waszych laptopów są kamery które nagrywają to co robicie nawet jak laptop jest wyłączony - dźwięk i obraz. To samo z telewizorami wyposażonymi w dekodery TV-naziemnej - te telewizory mają kamerki z mikrofonem przez, które można was podglądać... Cyfrowe radio DAB+(radio zwykłe) to kolejny podsłuch w waszym domu.... X Routery WIFI też mają ukryte kamery z mikrofonem do których można się łatwo podłączyć... System do podglądania sprzężony jest ze wszystkimi dostawcami internetu w Polsce i można was łatwo namierzyć. Można też namierzyć was przez komórkę i oglądać z bliska dzięki satelicie gdy niebo jest bezchmurne.... Uważajcie na siebie bo wasze komputery nagrywają to co robicie i działa to na poziomie sprzętowym(niezależnie od systemu operacyjnego). X Odczytują nawet wasze myśli w głowie przez fale WIFI... X System ten umożliwia namierzenie was nawet z drugiego końca Polski(wioski i miasta). Widać waszą twarz, pomieszczenie oraz to co robicie aktualnie na kompie – wszystko jest też nagrywane.... System ten działa w Polsce od wielu lat... X Co więcej kamerki są w już w każdym urządzeniu AGD podpiętym do prądu. Podsłuchują o czym rozmawiacie w domu jak telefon komórkowy leży na stole......

Gość Algira
Dobrze, że toaletę mam osobno, bo w pralce też już pewnie zainstalowali??? :D :D :D :D :D :D :D A na konsultacje do psychiatry trzeba trochę czekać :O Ja trzymam kciuki, żeby dobili w tym roku do 100ki 🌻

Gość gość DeBe
półrocze mnie przygniotło.......:( a pogoda dobija, znowu szklanka na drodze, to co się w dzień roztopiło właśnie przepięknie zamarzło, a na noc zapowiadają śnieg.............:(

Gość gość DeBe
półrocze mnie przygnio, :( pogoda dobija, znowu szklanka na drodze, to co się w dzień roztopiło właśnie przepięknie zamarzło, a na noc zapowiadają śnieg:( Teraz mi wyrzuca błąd 504...albo spam, tak na zmianę.

Gość gość DeBe
a teraz powiela, widać kafe też ma problemy z ogarnięciem sytuacji...:):):)

Zimno, dentysta, lekarz mamy. ogólnie kilka godzin w samochodzie. W domu mam wrażenie że wszystko rośnie - szczególnie bałagan. Co wysprzątam kuchnię to wchodzę do pełnej brudnych naczyń 😠

Naszata mam podobnie. Chwilami już mi się odechciewa sprzątać i zostawiam to na rano. :O Coś mi się dzieje ze wzrokiem. Kurde, rok temu byłam u okulisty po nowe okularki a tu znowu iść? :O Dziś na wolnym jestem. Weekend za to pracujący. Coraz gorzej to wszystko znoszę. Czyżby depresja mnie brała? Słońca! Słońca! Błagam!

Kaniu- specjalnie dla Ciebie i naszych koleżanek: w google wpiszcie " słoneczko" i grafika . mam nadzieję że choć na chwile pomoże:D MM z majstrem majstrują przy piecu. Wcześniej MM naprawiał to co mu kazałam , ale spitolił i było na mnie . A moja wina że nie czyta???:( teraz we dwóch cosik robią . Byleby woda w kranie była

A propo inwigilacji. Wczoraj oglądałam program o tym czego można się dowiedzieć z naszych komórek , mimo że nikt jej do ręki nie weźmie. Za każdym razem wyjścia z domu należy wyłączyć wifi . Bo inaczej wiedzą kiedy wchodzisz do MC donalds , a kiedy do autobusu. O danych bankowych nawet nie wspomnę . Dzieki telefonom rząd miał gotową listę uczestników Majdanu, nasi robią tak samo. W Niemczech telefon sam przesyła dane do drogówki i dostajesz mandat za prędkość mimo że radar ominąłeś . Same korzyści !!😠 ale dla kogo??

Gość Algira
Piękna zima jest wspomnieniem .... wczoraj mgła i mżawka przy przymrozku wytworzyły piękną ślizgawkę :o mnóstwo polamanych kończyn i stluczek :o dzisiaj nie wygląda lepiej :o Młody znowu chory, ma gorączkę i kaszle. Jakoś nie mam dzisiaj motywacji do niczego :o :o

Coś mi się ostatnio czas skurczył:PDo tego złapało mnie przeziębienie. Lekka wersja, ale niestety nie taka krótka:ONaokoło więcej chorych niż zdrowych. Wirusy, gorączki, kaszle....masakra:O Pogoda też nie rozpieszcza. Jeszcze wczoraj była taka ślizgawka, że trudno było miejscami chodzić i człowiek już się w gipsie widział. Algira, te 7 dni urlopu to nie moje:D A jak Tam MM, nie pali?:) Wasze dzieci są już poza reformą edukacji, wnuki mają jeszcze czas. U mnie powoli rodzice zostają wciągnięci w zmiany. Wesoło nie jest...a to dopiero początek. Ale na razie czas na zasłużony odpoczynek:) Z dzisiejszą techniką wszystko przychodzi łatwiej, szybciej, ale ma to swoje konsekwencje. My możemy więcej, ale nas też można bardziej kontrolować. Coś za coś. Można nie mieć wynalazków techniki, ale to już każdy sam musi dla siebie zdecydować....Ja mam;)

Nadal nic nie wchodzi 😠 Wy też macie ten problem?? :o Ciekawe czy wszystko wejdzie hurtem? :p

Gość Algira
Teraz piszę z kompa, może to pomoże? Dziewczyny, czekam na propozycje :) młoda zgłosiła się do konkursu kulinarnego :) temat: restauracyjne danie z mięsa mielonego. Coś niezbyt skomplikowanego, jednocześnie wykwintne i oczywiście dobre. Nie wiem ile będą mieli czasu, więc może też średnio pracochłonne ;) startują w parach.

No proszę, wszystko się odnalazło :p Storczyku, MM jakoś się trzyma ;) za to my gorzej, bo warczy z byle powodu :O ile to jeszcze potrwa?? 😭

Gość naszata
Małe kotleciki - kulki upieczone i podane z sosem grzybowym 2) jako farsz do makaronu muszli lub rurki lub co wymyśli i zapieczone pod serem , lub sosem serowo pomidorowym , lub .... 3) bułka paryska wydrążona , nadziane wariacją z mielonego ( +groszek zielony+papryka+ kukurydza) zamknięta , w folię i do piekarnika. kroimy jak kanapki. Można polać sosem ja mogę tak długo . paszteciki pieczone , pierogi pieczone, pierogi gotowane,tortille nadziewane:D:D:D 700 przepisów na rok.