Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kania2a

Szukam bratniej duszy w wieku około 40 lat Reaktywacja

Polecane posty

Storczyku, może to i prawda z tym chlebem, ale u nas prawie same dachowce pospolite, więc pewnie już przywykły ;) Dzisiaj pokazało się trochę słonka, więc po pracy zrobiłam sobie krótki spacerek. Chyba jestem niedotleniona, bo ostatnio znowu zasypiam w każdej pozycji :o strasznie mnie to męczy ... nie ma mowy żebym obejrzała wieczorem jakiś film leżąc w łóżku :o odpływam zanim skończy się czołówka :p

Kania, spróbuj fizykoterapii, naprawdę pomaga :)

Storczyku - przypomniałaś mi że miałam kupić słonecznik;) w ilościach hurtowych wychodzi dużo taniej . W tym roku zjadły ptice już 20 kg:) Trochę oddaje mamie ale i tak zima dłuższa niż rok temu. Dziś się odmładzałam w spa. Jak zmyję warstwę kremów to wam powiem czy przyniosło efekt:D Za to mam pomalowane pazurki na czerwień . Po całym dniu po za domem coś zaczęło mnie trząść , Ubrałam gruby sweter , już 2 herbatka z cytryną . Może witaminka C pomoże? Kania - podziwiam twoją wolę walki . W życiu bym sie tylu ustaw nie nauczyła:( Czy praca w tym temacie by cię satysfakcjonowała? Algira - na lampę nie ma szans. Za to sprawiłam sobie prezent od MM. Nie wiem czy On ale ja będę zadowolniona:D:D Może jak zobaczy swój prezent to mu się humor poprawi:D:D De BE jak po 1 dniu pracy?

Jeśli macie telefony na karty to dziś można doładować z bonusem 50% .warto skorzystać .

Naszatko, dlaczego rezygnujesz przed startem? Wiem, że cena jest, delikatnie mówiąc, sporszawa ale czasem trzeba pozwolić sobie na odrobinę szaleństwa! Ja na takie sytuacje znalazłam sposób, może skorzystasz? Jak zamarzy mi się taki szaleństwo, to do szuflady w pracy (żeby mnie nie korciło podebrać) wkładam zwykłą kopertę i codziennie chowam do niej 10 zeta ;) w Twoim przypadku trochę to potrwa, ale powiedzmy na Gwiazdkę, będziesz miała w kopercie taką sumkę, że z czystym sumieniem będziesz mogła zrobić sobie wspaniały prezent ;) ja w ten sposób kupiłam już parę rzeczy, które normalnie były poza zasięgiem :D

Ja mam taką puszkę :D na razie kupiłam tv. Zobaczymy - może i lampa się ziści. Ale prawdę powiedziawszy wolę przeznaczyć 12 tyś na nową kuchnię niż na 3 lampy:D

Oczywiście masz rację ;) zawsze są jakieś priorytety, a koperta czy puszka to tylko jeden ze sposobów na ich realizację ;) Właśnie kolejna dycha wylądowała w kopercie ;) od kilku dni zbieram na .... urlop ;) właściwie ogólnie na wyjazdy :) jest tyle pięknych miejsc w Polsce, które chciałabym zobaczyć np. Roztocze. Ostatnio koleżanka podsunęła mi Góry Stołowe, sama myślę o zamkach Dolnego Śląska ;) Trzeba korzystać póki jeszcze zarabiam jakieś pieniądze ;) jak wprowadzą powszechną emeryturę (1000zeta brutto dla każdego bez względu na staż pracy ) wtedy będę siedzieć w domu i oglądać te cuda w internecie, jeśli będzie mnie na niego stać :o no cóż .... zawsze zostaną książki ;) Kawa 🌼

Gość naszata
O zamkach śląskich też myślałam , ale chciałabym wycieczkę z przewodnikiem . Niestety idzie zorganizować wycieczkę tylko pełno autobusową , ale solo nie mogę się do nikogo podłączyć . A szkoda:( jakbyście słyszały o takowej - dajcie znać

To może zorganizujemy tam sabacik? Miejsce w sam raz na taką imprezę? :D:D Ja myślę, że w dzisiejszych czasach wszystko można zorganizować, kwestia poszperania i .... kasy. Wiecie jak mogłoby byś fajnie? ;) zaczyna mi się podobać ta myśl ;) komuś jeszcze? ;)

http://m.podaj.to/post/4484,1,po-przeczytaniu-tego-artykuu-ju-nigdy-nie-zagotujesz-wody-wicej-ni-raz.html?utm_source=Facebook&utm_campaign=Fanpage&utm_expid=81432882-10.Os9y2C-VSIWoBvDjln-E8Q.0

http://m.podaj.to/post/4484,1,po-przeczytaniu-tego-artykuu-ju-nigdy-nie-zagotujesz-wody-wicej-ni-raz.html?utm_source=Facebook&utm_campaign=Fanpage&utm_expid=81432882-10.Os9y2C-VSIWoBvDjln-E8Q.0

Gość gość DeBe
melduję że po 1 dniu pracy wylądowałam na L-4...z podejrzeniem zapalenia oskrzeli, antybiotykiem i zleceniem na RTG płuc:( W majowy weekend jadę na wycieczkę do Lublina i Zamoscia - podobno pięknie, nigdy tam nie byłam i z pewnością sama nie pojadę, więc skorzystałam z okazji i obejrzę Roztocze, zdam sprawozdanie:) w planach Kazimierz nad Wisła, Zamość, Szczebrzeszyn, Krasnobród, Hrubieszów, Lublin.

No proszę, ja tu marzę a DeBe? bach! i jedzie ;) Fajnie :D Ty też powinnaś uważać ze zdrowiem, ostatnio częściej niedomagasz. Wklejam jeszcze raz to, co kopiowałam z fb, teraz z kompa http://podaj.to/post/4484,1,po-przeczytaniu-tego-artykuu-ju-nigdy-nie-zagotujesz-wody-wicej-ni-raz.html ciekawe czy się otworzy?

Gość Algira
Ale teraz, jak skopiujecie cały link łącznie z 1 i wkleicie w wyszukiwarkę, pokaże się adres strony i artykuł. Wszędzie dookoła sama trucizna :o wczoraj w telewizornii (nie oglądałam, ale koleżanka mi opowiedziała) był program, coby nie jeść ryb z Bałtyku, nawet łososia norweskiego, bo ma w sobie tyle chemii, że aż świeci! :p Co jeść?? Strach się bać!!! :p

leżę i zdycham. Zeżarłam wszystkie tabletki do ssania, wypiłam syropki, wykańczam Tymsal.Gardło mam jak sahara. A takie ładne słoneczko za oknem . Jutro mam mieć gości więc musze się pozbierać . Trzymajcie się dziewczyny, Kania - wytrwałości. Mnie już dawno by poniosło

Gość gość DeBe
Cudo.... może jeszcze kawę parzy??:):)

Zdycham nadal. Goście odwołani. I dobrze bo w domu bałagan a nie mam siły odkurzyć nawet. A co dopiero przyjmować biesiadników. Zmieniłam pościel. Najlepiej byłoby wymienić kołdre , ale ne ma 2 na zmianę . Kto by pomyślał że i to powinien mieć w szafie na zapas??:( W chusteczce na głowie wyglądam jak chłopka z plakatów lat 40 tych . Ale ciepło mi w głowę i uszy nie bolą . Trzymajcie się zdrowo.🖐️

Ja też dzisiaj zdycham, ale to raczej z powodu pogody :o:o szaro, buro, ponuro, wilgotno :o listopad w najgorszym wydaniu :o czuję każdą kosteczkę, poruszam się jak paralityk :o Marzę o powrocie do domu, kocyk, gorąca herbatka z cytryną i sen, takie mam plany na dzisiejsze popołudnie ;) czasem organizm się tego domaga ;) Wszystkim niedomagającym życzę zdrówka 🌻 🌻

Dziewczyny, jak zdrówko, już lepiej? Pogoda fatalna, buro na całej linii, jednak weekend poprawia nastrój:O Mnie pogoda jako tako nie powaliła, ale za to praca. Wczoraj znowu byłam padnięta po całym tygodniu:ONa szczęście spora ilość przespanych godzin pomogła się zregenerować:) My też mamy pojemnik na pieniądze:PTo takie miejsce na nieoczekiwane wydatki, których, jak wiadomo jest zawsze sporo:DDorzucamy się wspólnie, proporcjonalnie do zarobków:PZaczeliśmy jakieś 4 lata temu, był ku temu jakiś konkretny powód...chyba prezent ślubny, ale nie jestem pewna. No i tak zostało do dziś, sprawdza się rewelacyjnie:)

Gość Algira
Hej, duszyczki! Jesteście czy znowu inwigilacja? :p Pogoda nadal pod zdechłym psem, ale po wczorajszym lenistwie dzisiaj jest w zdecydowanie lepszej formie ;) wypucowałam chałupkę, teraz szybki obiad i luzik ;) MM jedzie do T. młody odsypia balangę, więc bloga cisza i spokój ;) Miłego popołudnia 🌻

Zdychania ciąg dalszy. teraz faza wykrztuszania. Nos czerwony, gardło nie współdziała w gadaniu. Ale wydaje mi sie że jest lepiej. MM jest innego zdania - grozi wysłaniem mnie do lekarza. Obawiam się mogę z przychodni przynieść coś czego nie chcę . Wystarczy mi toco mam ;) Odpoczęłyście? marzy mi się spacer. Mimo że słońca nie ma to pogoda wydaje się znośna na wyjścia. Algira -Czy Karola miała już wyniki??

I wreszcie udało się :D No proszę, a już myślałam, że tylko ja taka sprytna :D mam na myśli swoją kopertę w pracy :) a tu proszę puszki, pudełka może jeszcze coś? Okazuje się, że pomysł z długą brodą :D ale najważniejsze, że skuteczny. Tak więc Naszatko, nie rezygnuj z lampy :D Młoda niestety przyniosła tylko dyplom za uczestnictwo, ale wyniosła mądrą naukę. Sama zmieniła koleżankę do pary na psiapsiółkę, a ta nie wykazała się zbytnio :o tamta chodzi do równoległej klasy i młoda nie ma z nią zajęć praktycznych. A koleżanka z klasy z którą miała startować, zajęła trzecie miejsce. I już wie, że z psiapsiółką chodzi się na płoty, a do konkursu dobiera się te, co coś potrafią zrobić ;) Naszatko, zdrówko 😍 Kania, gdzie się schowałaś??