Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kania2a

Szukam bratniej duszy w wieku około 40 lat Reaktywacja

Polecane posty

Poprzednio potrzeba było 10 wpisów , teraz 12! niedługo dojdziemy że co 2 stronę będzie widać . 😡

Gość gość DeBe
kafe robi wszystko, żebyśmy się nie nudziły:):). Zastanawiałam się, czy nie stworzyć reaktywacji 2

Gość gość DeBe
kupiłam fotel na allegro.....fotel przyjechał. wszystko niby ok, ale nóżki nieprzykręcone......śruby są, otworów zapomnieli nawiercić........szlag mnie trafi😠

Gość Algira
cześć pojawiam się i znikam :D tak to jakoś ostatnio ze mną jest .... zaglądam, czytam, chcę coś napisać i ...... wychodzę ..... dopadł mnie jakiś dziwny stan, nie wiem co to za licho? hormony? pogoda? czy ogólna sytuacja? od paru dni dziwnie się czuję, mam wrażenie, że na miejscu serca mam czasami ptaka, który machając mocno skrzydłami, próbuje przez gardło uwolnić się z mojego wnętrza .... dziś odę do lekarza, zobaczymy co orzeknie ... Jak na razie wygląda, że będzie słonko :) U nas tydzień próbnych matur :) Młoda stęka na zapalenie pęcherza :o Jutro tłusty czwartek :)

Gość kania2a
Zjadłam aż dwa pączki wczoraj i się zastanawiałam czy już mi tyłek urósł od nich. Rano jednak spodnie miałam jakby luźniejsze. Jak nic rozciągnęły się w talii ;) U mnie tez ni za mną ni przede mną. Zamiast uczyć się angielskiego to bezmyślnie zmieniam kanały w tv. Jak mój facet. Kto z kim przystaje....

Gość naszata
De be udało ci się dokręcić nóżki? Mój remont dociera do końca.a ja się ubzdyngoliłam :)

Gość kania2a
U nas wczoraj na spokojnie. Mieliśmy gości ale głowa mnie nie boli dzisiaj ;) Debe czasami i to jest potrzebne ;) Kawa dla tych co spać nie mogą w niedzielny poranek (_) Miłego dnia 🌼

Ja objadłam się pączków do bólu :D chociaż raz w roku można zaszaleć! :D a ewewntualne pół kilograma więcej też się spali :D Pani doktor, zresztą bardzo zaangażowana podczas wizyty, po usłyszeniu co się ze mną dzieje, od razu wysłała mnie do zabiegowego na EKG. Po obejrzeniu wyniku, powiedziała, że tragedii nie ma, ale coś jej się nie spodobało, bo dała mi skierowanie na Holter i usg kończyn dolnych. Muszę przyznać, że zbadała mnie bardzo dokładnie, o dużo rzeczy pytała, ochrzaniła za pajączki na nogach. Zleciła dużo badań, kazała mierzyć ciśnienie i przyjść natychmiast, jak coś będzie nie tak. Trochę mnie przestraszyła, w końcu chodzi o serce, ale poczekam na wyniki badań. Jutro idę założyć Holter, MM śmieje się, że przez całą dobę będę "spętana" :D:D Kupiliśmy w IKEI dodatkowy materac na łóżko ;) co za ulga dla kości :D nareszcie, jak rano wstaję, nic mnie nie boli, warto było zainwestować :D Kania, oglądając TV można ćwiczyć angielski :) swoją drogą podziwiam Cię :) też o tym myślałam, ale stanowczo brak mi motywacji do nauki :p DeBe, mnie też ciekawi, jak dałaś radę nóżkom? :) Za oknem straszna szarówa (_)>(_)> na dobry początek 🌻

Gość naszata
U mnie słońce ale tylko przez okno , bo dalej remontuję . Niby najgorsze zrobione ale nadal sie ciągnie . Przymierzyliśmy dywan. On piękny za to podłodze dużo brakuje. Ponieważ za młody mamusia wpędziła mnie w poczucie winy by dzieci nie wdychały lakieru, to wdychały pastę do podłóg co tydzień a ja przy braku innych zajęć przy 2 dzieci zdzierałam skórę z dłoni wiórkując parkiet. 😡. jak się dało to przykryłam wykładziną i tak zostało . No i po 30 latach trzeba będzie wreszcie cyklinować , ale latem bo teraz nikt z nas nie wytrzyma . Właśnie doszorowałam parkiet szarym mydłem i sodą . Mam zdarte pęcherze i szczypie jak diabli. Pazurki ochronił lakier, ale już niewiele go zostało.:( MM w ramach oszczędności własnej pracy i kasy migał się od wymiany karnisza. Postanowił dosztukować . Nowy lśniąco biały do 30 letniego w kolorze już mocno kremowym. na szczęście po przyłożeniu nowego do starego na tle pomalowanych ścian olśniło wreszcie chłopa. koszt karnisza 60 zł . efekt wiecie jaki. A on się złości że zawsze musi być na moje.:D:D W sklepie po raz kolejny panienka nie sprzedała mi towaru bo nie wiedziała co to i jaki ma kod. O cenie zapomnij. Ponieważ straciłam godzinę napisałam dziś do firmy. Ciekawe co mi odpowiedzą . Algira - nie dawaj się . Przebadaj i uważaj. Oszczędzaj się kiedy tylko się da.Zamiast pączków zrobiłam biszkopt z borówkami amerykańskimi. Ale nie żałowałam nutelli, to tak jakbym pączki zjadła więc ci ich nie będę wypominać . Tylko jak się nie łudzę że je " zrzucę " . jak wlezą to nie chcą wyleźć :D:D

Algira - materac wymieniliście czy nałożyliście tzw. nakładkę ???

Gość Kameae
Witajcie :) dopiero dziś tu trafiłam, byłam dziś też z tymi trzepiącymi skrzydłami w sercu :)))) identycznie mówiłam, ale dopiero tu doczytałam, że inni też tak mają :)))) Nie znam Was, ani za bardzo tego forum, ale może się zadomowię?

Gość storczyk123
Algira, to Ci się trochę nazbierało dolegliwości i obszarów badawczych;)Oby jak najłagodniej wszystko wypadło:) Ja pączków też sobie nie żałowałam:PTyle tylko, że do tłustego czwartku doszedł mi jeszcze tłusty piątek:PTak więc gubić muszę z dwóch dni:DAle za to ile szczęścia i dobrobytu mnie czeka w tym roku;)

No to jestem okablowana!!! Właśnie wróciłam z przychodni, wszystko cacy tylko, jak ja będę spać???? Pielęgniarka przykleiła mi 8 elektrod, aparat wraz z nadmiarem kabli schowała do torebeczki wielkości sporej komórki i jak listonoszkę przewiesiła przez ramię :O:O Z tego, co wiem, sypiam dość niespokojnie i tego obawiam się najbardziej :O przez sen nie poczuję czy i kiedy coś się odpięło :O no cóż .... jakoś muszę poradzić ;) Jak na złość MM ma dzisiaj nockę 😭 Naszatko, kupiliśmy nakładkę ;) w ubiegłym roku w Jastarni była taka na wyposażeniu i świetnie się sprawdzała ;) Są w różnych grubościach i rodzajach. Ogólnie super, ale jak dla mnie mają jedną wadę - grzeją od spodu (przynajmniej taka, jaką kupiliśmy) teraz fajnie, ale co będzie latem, jak przyjdą upały??? 😭 wiesz, że wtedy moje lokum zamienia się w saunę 😭 Kameae 🖐️ i co usłyszałaś o tych skrzydłach? Ja na razie nic konkretnego, może po badaniach coś się wyjaśni? Niestety terminy są jakie są :o Dopplera mam dopiero po 20 marca :O:O:O codziennie sprawdzam terminy, ale mizerka :o i tak udało mi się przeskoczyć z połowy kwietnia :p Chyba przeprowadzę się nad morze ;) już prawie zapomniałam jak wygląda słońce, a u Ciebie Naszatko ono często gości :) Czytając o Waszym remoncie czuję, że rzeczywiście życie zatacza koło i wraca miniona epoka :D:D:D

To objadanie się pączkami w tłusty czwartek wróży szczęście i dobrobyt?? W takim razie lecę dziś do kolektury :D:D:D

Gość gość DeBe
dziś na konto końca karnawału zaszalałam - tort bezowy z Naszatą a w domu pączki z różą - chyba trzeba przestać się łudzić że to się "zrzuci".... ale słodko mi będzie jeszcze chyba przez tydzień bo na myśl o kolacji jakoś mnie otrząsa:) chyba już tylko gorąca mięta mi została.. Algira, jak z okablowaniem? wymyśliłaś sposób na spanie?

Gość Algira
DeBe, na Twoją figurę nawet 2 torty bezowe nie zaszkodzą ;) :D :D Z okablowaniem poradziłam sobie, w końcu jestem kobietą ;) :D wygrzebałam w szafie koszulkę bawełnianą upraną w za wysokiej temperaturze ;) i w niej spałam :D:D dobrze docisnęła wszystko do ciała i rano każdy kabelek był na swoim miejscu :D Myślę, że mata na materac też zrobiła swoje. Od kiedy na niej śpimy mam wrażenie, że lepiej się wysypiam i śpię spokojniej :D Ona jest zaprzeczeniem powiedzenia, że po 40tce, jak wstajesz rano i nic cię nie boli tzn. że nie żyjesz :) Warto było w nią zainwestować ;) Okablowanie zdjęte, teraz 2 tygodnie oczekiwania na wynik :p