Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet 40 lat _

facet 40 lat _ nie moge nic zapamietac

Polecane posty

Gość facet 40 lat _

Witam, od zawsze mam problem z pamiecia/koncentrancja. Nie moge nic zapamietac, w pracy nie moge sie skoncentrowac na tym co robie / mam zrobic. Tak juz mam od szkoly podstawow. Strasznie trudno zapamiatuje znaczenia slowek w innym jezyku. W szkole/na studiach mialem 8 lat niemieckiego, nie pamiatam znaczenia zadnych slowek, nic nie umiem powiedziec. MIeszkalem 5 lat w UK,pracowalem w biurze, a po ang. dukam. Co ze mna jest nie tak? czy to jest jakas choroba (umyslowa?) ps. jak ktos ma ochote sie po mnie 'przejechac' ze jestem debil, albo cos tam... to niech sobie odpusci, mnie takie rzeczy nie ruszaja.

Gość gość
ja mam tak po leku...

Gość gość
stres, nerwica, i wiele innych

Gość gość
ja mam tak jak jem duzo slodyczy ,nie moge sie skoncentrowac i jestem rozdrazniona,no i zwiekiem tez juz nie mam tej samej pamieci Idz do lekarza po porade

Gość edoo
Jak na osobę która ma takie problemy z zapamiętywaniem i tak sobie nieźle poradziłeś .Skończyłeś studia ,pracujesz w biurze w Anglii ,nie każdy tyle osiągnął .Zdolność uczenia się języków podobno zależy od tego, czy jesteś humanistą czy ścisłowcem .C****erwsi lepiej radzą sobie np włoskim ,drudzy tam gdzie są ścisłe reguły ;angielski niemiecki .Może tu jest coś na rzeczy .

Gość kkkKaśkaaa
bierz Concentrę. Skuteczny lek na koncentrację.

Gość gość
Spróbuj brać Vita buerlecithin w płynie. Świetnie działa na koncentrację i pamięć. Tylko trzeba brać dłuższy czas...

A może to początki alzheimera, które z biegiem lat będą się pogłębiać. Polecany tu vita buerlecithin jest smaczny ładny kolor, a czy pomoże w Twoim przypadku tego nie wiem, co prawda lecytyna częściowo rozwiązuje problem pamięci w początkowej fazie, ale gdy jest to spowodowane stresem czy chorobą psychiczną to nie pomoże nawet zużycie 1 litra tego płynu. Ja bym radziła poradnie psychologiczną i rozpoznanie przez psychologa przyczyny Twojego objawu i w przypadku choroby psychicznej to badanie przez psychiatrę i leczenie farmakologiczne. Alzheimera się nie wyleczy, ale powstrzymać tą chorobę można. Życzę zdrówka.

Gość gość
A skad to wiesz ze alzhejmer sie nie wyleczy???a neurastenicy moga miec takie zaburzenia, i to jest naturalne