Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaja099

Mam 19 lat znowu wpadłam

Polecane posty

Gość Kaja099

Dzięki pomocy finansowej moich rodziców udało mi się skończyć liceum , zdać mature , i iść na kosmetologie , właśnie zaczęłam , i dowiedziałam się że znowu jestem w ciąży... Mam już 2,5 rocznego synka Nikodema i roczną Anastazję. Zdarzyło mi się uprawiać seks bez zabezpieczenia , zawsze robię to z prezerwatywą ale bez jest przyjemniej , i dałam się przekonać na to , z ojcem dziecka nie mam już kontaktu i raczej nie nawiąże. Moi rodzice się cieszą że jestem w ciąży , chętnie zajmują się Nikodemem i Nastką , a raczej moja mam bo tata ciągle wyjezdza w sprawach biznesowych i jest w domu raz na kilka tygodni. Ale dla mnie to problem , bo zaczęłam właśnie kosmetologie , poza tym jestem młoda , mam dosyć chodzenia w ciąży , robiłam to już 2 razy... Są problemy , bo tata Nikodema odciął się w ogóle od wszystkiego , natomiast Anastazji chce się widywać z nią często i tak naprawdę tylko mi przeszkadza.

Gość gość
jesteś chodzącą patologią. Nie wiesz co to prezerwatywa? właśnie przez takich ludzi jak ty świat sie kopie.

Gość gość
Jak nie stosujesz antykoncepcji to czego się spodziewasz?

Gość gość
To już dziś 3 prowo psychicznego ś****wa 🖐️

Gość Kaja099
Patologią ? Wiesz co to słowo znaczy ? Mieszkam w dużym domu , mam żadnych nałogów , moje dzieci są szczęśliwe i zadowolone. Wpadłam bo nie użyłam prezerwatywy , zawsze używam , raz nie użyłam , chyba każdy wie że bez jest lepiej i przyjemniej !! Stosowaliśmy stosunek przerywany , ale w końcu i tak się skończyło z finałem w środku.. Po prostu w takich chwilach nie myśli się racjonalnie , a ja daje się ponieść emocją.

Gość gość
z takim podejsciem do 30stki narobisz cale stado, bedziesz wiotkim worem w tak mpodym wieku, ale co tam mamusia bedzie sie cieszyc

Gość gość
jak sie dajesz poniesc emocjĄ to teraz niech ta emocja skoczy po tabletki :O po to jest doustna antykoncepcja by taki bezmozg jak ty mogl sie ****** dla przyjemnosci, jak nie lubisz tabletek to albo zaszyj c*** albo rodz dzeci i co rok i przestan jeczec.

Gość niunia7
Nie widzicie, że to prowo, ludzie ;) nie przeżywajcie ;)

Gość gość
Co za marne prowo:o Smiem napisac ze mi obrzydzilas imie Nikodem ::o

Gość Kaja099
co do finału to był w doopie.

Gość Kaja099
ej ej ! ktoś się podemnie podszywa , komentarz o finale w ... był czyimś głupim żartem... Ogarnijcie się ludzie , skąd w was tyle jadu ? :) Ja przynajmniej mam dwójke fajnych dzieciaków , przyjemność z życia , za to waszym jedynym życiowym zajęciem jest chyba obrażanie innych , zajmijcie się swoim życiem. Forum jest od doradzania, nie oceniania ;)

Gość gość
jesli ona sie cieszy i maja na to kase to moze miec dzieci nawet i z pietnastoma innymi. W tym wypadku raczej chodzi o to,ze mlode lata mijaja autorce przy pieluszkach

Gość gość
ja tez mam przyjemnosc z zycia :) byzkam sie ile popadnie i nie mam dzieci bo nie lubie, a obrazanie tepakow takze jest dla mnie jedna z przyjemnosci zycia :)

Gość gość
no to gratulacje.Nie ma to jak dobry strzał!!!!!!

Gość gość
czy to znaczy, że 3 dziecko i 3 tatuś. Wywnioskowałam,że każde z dzieci ma innego tatusia, nie przejmuj się ja znam dziewczynę lat 32, która ma 5 dzieci w wieku 16, 12, 11, 4, 2 i pół roku i każde ma innego tatusia. Przyjeżdżaja w odwiedziny nieraz kilku naraz. U ciebie też tak będzie.

Gość gość
uffffff bez komentarza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!