Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie sądziłam że założe taki te

Fenomen wiosennej mamy skąd bierze kasę

Polecane posty

Gość gość
A kto to jest wiosenna mama? :D. Słyszałam tylko że świrów tu nie brakowało na kafe.

Gość gość
"gość CO WAS TO WSZYSTKO OBCHODZI ŚWIRUSY?????? " A ty po co wlazłaś na ten temat skoro zycie innych cie nie obchodzi ?

Gość gość
Fenomen wiosennej mamy istnieje, ale polega na tym, ze dziewczyna od wielu lat jest tu na kafe niezwykle popularna i pomimo, ze zmieniala niki wiele razy i usuwala sie w cien jeszcze wiecej razy to jednak ciagle jest wywolywana i ciagle powstaja o niej jakies topiki. To chyba swiadczy o tym, ze dziewczyna budzi emocje, w wiekszosc***ewnie te pozytywne bo nikt nie ma ochoty czytac bzdur jakiejs nawiedzonej osoby. Tak wiec fenomen wiosennej istnieje jak najbardziej!

Gość gość
Ja jej zazdroszczę, ale pozytywnie nie tak jak wy - czyli nie podłożyłabym jej świni jak większość z krzykaczy tutaj :-/ Nie mam czasu ani pieniędzy na trzecie bo prowadzimy z mężem firmę taką, że nie mogę już robić przerw w pracy na rodzenie itd bo automatycznie mamy niższe dochody, więc po prostu nas nie stać na więcej niż dwoje. Dla mnie dzieciństwo razem z czwórką rodzeństwa to najlepsze wspomnienia ever, nie skazałabym swojego dziecka na bycie jedynakiem przeciez po śmierci rodziców taka osoba nie ma praktycznie rodziny, bo przecież nie dość że nie każdy może mieć dzieci, to czasem dzieci wyjeżdzają bardzo daleko i te więzi słabną. Nie wyobrażam sobie świadomie decydować się na jedynaka, co takie dziecko ma z dzieciństwa? I wychować jest wiele trudniej, bo zwykle takie dziecko mimo wszystko uważa że cały swiat jest pod niego, nie da się tego uniknąć. PS. Chyba że wreszcie ktoś skutecznie pogoni platformę obywatelską tych złodziei którzy nas okradają dla putina, ale po tylu latach okradania państwa nie uratuje nawet pis, szczególnie po tym jak rządzący premier wystawił naszego prezydenta

Gość babulenka
"Nie wyobrażam sobie świadomie decydować się na jedynaka, co takie dziecko ma z dzieciństwa?" Nie no straszne .. hehe chyba jako jedynaczka pójde sie zaraz powiesić ..hehe

"PS. Chyba że wreszcie ktoś skutecznie pogoni platformę obywatelską tych złodziei którzy nas okradają dla putina, ale po tylu latach okradania państwa nie uratuje nawet pis, szczególnie po tym jak rządzący premier wystawił naszego prezydenta" Chyba jaja sobie robisz? Wierzysz w zamach smoleński?

Gość gość
Nie wyobrażam sobie świadomie decydować się na jedynaka, co takie dziecko ma z dzieciństwa?" Nie no straszne .. hehe chyba jako jedynaczka pójde sie zaraz powiesić ..hehe 2 nie zrozumiesz bo jesteś jedynaczką i emocję cię telepią bo to tak jest ty nie rozumiesz wielodzietnych wielodzietne ciebie A DO WSZYSTKICH POCAUJCIE SIĘ W DOOPĘ

Gość gość
daga jaga, nie stresuj się tylko załatwiaj zaświadczenia do CC ja do pierwszego porodu pojechałam w sumie ciekawa jak na jakąś harcerską przygodę. Po traumie jaką przeszłam na porodówce i przez kolejny miesiąc gojenia krocza nasze drugie dziecko przyszło na świat przez CC na życzenie i tego jak komfortowy był to dla mnie "poród" w porównaniu do pierwszego SN nie da się opisać słowami. Nie będę zaśmiecać bo to nie na temat, aha i nie czytaj opisów porodu w tych idiotycznych gazetkach dla mam bo ktoś kto kopiował teksty do nich z norweskich gazetek i tylko ciężej ci będzie w zderzeniu z rzeczywistością. Chyba że wybierzesz poród w prywatnej klinice

Gość gość
Morrigna, a ty wierzysz że taka katastrofa to tylko "straszne zrządzenie losu"? Proszę cię, w tej sprawie jest tak wiele niejasności, samobójstw i wciskania kitu opinii publicznej że trzeba być idiotą aby uznać takie wydarzenie za przypadek

Nie, ja tego nie powiedziałam. Dopóki nic nie zostało udowodnione nie mam zdania na ten temat. A nie zostało udowodnione NIC! Zupełnie nic, bo ta cała komisja Macierewicza to żenada i w ogóle jakaś parodia. A może Ty wierzysz w sztuczną mgłę i inne pierdoły?

Gość gość
A DO WSZYSTKICH POCAUJCIE SIĘ W DOOPĘ ty tez :)

Gość gość
no tylko że ja jestem szczęśliwa więc nie muszę :)

Gość gość
Ehhh znowu ta wiosenna :) Moze i ona ma kase ale życia jej nie zazdroszczę. Młoda dziewczyna z 4 dzieci wiecznie biegająca po lekarzach i szpitalach .

Gość gość
daga_jaga dlaczego uważasz ze wiosennej wpisy to są bujdy anonimowej Panny, skąd ten zarzut??

Gość gość
sztuczna mgła, sztuczny śnieg a Putin pozjadał zwloki i niedobitych też! :D

Gość gość
ma takie dzieci chorowite wiecznie po lekarzach i szpitalach ciągane a jeszcze 4 sobie zrobila, niepowazna

Gość gość
Bo takie jak ona maja "syndrom pustej macicy ".

Gość gość
nie popłaczcie się dupościski

Gość gość
a wy tak we wszystko wierzycie, co onai inni tu piszą??? to czemu mi nikt nie wierzył jak napisalam,ze zarabiam 8 tys a maz jeszcze wiecej???:D, najechałyscie na mnie,ze sciemniam:D a to akurat prawda

Gość gość
żałosne, zadrosne, ohydne baby :D

Gość gość
no zazdrosne p***y potwornie masakra jakieś bezpłodne czy co masakra

Gość pogadajjoli
no masakra jakas:D zazdrscic dziewczynie, ktorej nawet nie znaja:D i nie wiadomo ile prawdy w tym co pisze:D w realu to wy musicie byc fajniutkie hahaha

Gość gość
Tak serio to możecie mi napisać czego można tej wiosennej zazdrościć?

Gość gość
wiosenna pisze pod nickiem cztery z plusem

Gość gość
mysle, ze zazdroscic mozna jej udanego zwiazku, ze udalo jej sie miec tyle dzieci ile chce, ze ma wszystkiego pod dostatkiem i zyje tak jak chce :)

Gość gość
Ja tez tak uwazam. Sama mam jedno, chcialabym trojke, o czworce nawet nie marze bo to chyba duzo. :) Jak se dziewczyna radzi, nawet jesli sie ustawila, to jej szczescie i niech z tego korzysta, byle z rozsadkiem. :)

Gość gość
ludzie ale co wy sobie myślicie że ona jedna ma dzieci ja będę miała 5 i co myślicie że wypociny na forum z ocenami które tu wystawiacie robią na niej wrażenie nie wierzę że normalny człowiek bierze forum na serio ludzie przecież tu może pisać każdy kiedy chce i co chce a po niektórych wpisach nie trzeba długo się zastanawiać jaka klasa społeczna się wypowiada więc o czym mowa