Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie sądziłam że założe taki te

Fenomen wiosennej mamy skąd bierze kasę

Polecane posty

Gość gość
Ona ma jeszcze siostry tak wiec tylko ona dostala dom od rodzicow?jej rodzenstwo tez ma dzieci nie tylko ona

Gość gość
czytam i oczom nie wierzę jak przekupy, ostatnie plotkary siedzą i obgadują a wiosenna ma to, a mieszka tu, a skąd ma pieniądze, a gdzie mąż pracuje???? co was to obchodzi????? zajmijcie się swoim życiem!!!!

Gość gość
Ledi, a Ty sie tu przed nami otworzysz? Skad jestes, imiona bliskich, dochody?

Gość gość
no własnie zleciały się plotkary i już się nakręcają pamiętam kiedyś taki topic: kobieta napisała że widziała jak jakaś kobieta ukradła w sklepie kilka artykułów spożywczych i ma wyrzuty sumienia że nie wydała jej kasjerowi. Ku mojemu zdziwieniu większość osób odpowiadało jej co cie to obchodzi, nie twoja sprawa,moze nie ma na jedzenie, właściciel i tak wyjdzie na swoje.... SZOK tutaj wg was nie należało się wtrącać ale w życie normalnej osoby, normalnej matki to już wg was można??? zazdrość was zżera że stać jąna 4 dzieci, że ma dom, męża który ją kocha i utrzymuje. To oczywiście musicie sie czegoś uczepić, znaleźć cos aby jej dowalić.

Gość gość
Ja tez nie raz zastanawiam sie skad wiosenna ma kase .Niedawno pisala ze maja kredyt na dom i płaca 2000 zł na miesiąc . Jak był temat o pieniążkach na Święta to napisała ze jej maz dostaje z pracy 250 zł . Jej maz jest nauczycielem .

Gość gość
ale ludzie tu nie chodzi personalnie o nią! mnie osobiście bardzo zastanawia skąd niektórzy mają pieniądze i na pewno nie z mopsu bo nawet ciągnąc wszelkie możliwe pomoce to nie jest to życie na godnym poziomie :/ mając 4 dzieci to są potężne wydatki, nie wiem ile by trzeba mieć pieniędzy i jakie warunki by móc żyć spokojnie pozwalając sobie na to się chce przy 1 pensji nawet tej zagranicznej, mam ok 3tyś na 4 osoby i jest mi bardzo ciężko gdybym miała 6tyś byłoby pewno dobrze, bez szaleństw i szczególnego oszczędzania, ale by było tak jak pisze autorka to musiałabym mieć z 10tyś a przy 4 dzieci ile? 15tyś? kto tyle zarabia? nasuwa się tylko lekarz z prywatną praktyką, stomatolog, adwokat uznany w środowisku, notariusz itp..

Gość gość
""zazdrość was zżera że stać jąna 4 dzieci, że ma dom, męża który ją kocha i utrzymuje. To oczywiście musicie sie czegoś uczepić, znaleźć cos aby jej dowalić." Nie zazdrość ale ciekawość a to duza różnica.

Gość gość
Wszyscy piszą zazdrość,plotki a co was to obchodzi a sami plotkujecie:D

Gość gość
A u mnie tez niby kolorowo, ale naprawdę szaro buro. z mężem lacznie zarabiamy ok 9 tys, z tego 3tys kredyt na duży nowoczesny dom 250m oraz dzialke na przyszłość dla dzieci. Do tego 3 dzieci. Oplaty i życie codzienne. Jesteśmy trochę tez wymagający, bo ubietamy siebie i dzieciaki w zare, tommiego hilgilgera, ralpha l., czy abercrombie. Hollister. Duże kwoty tez wydajemy na restauracje, sushi i inne przyjemnosci, nie umiemy żyć oszczędnie. Kiedyś jeździliśmy i na wakacje i ferie zimowe do tajlandi, kenii, Rio, meksyku, obecnie juz 4 lata siedzimy w domu i marzymy, obiecujemy sobie ze na pewno w przyszłym roku sie uda, ale zawsze cos wyskoczy... A to naprawa auta audi q7 -tez na kredyt..... dzisiaj jest wygodnie i fajnie, wszyscy nam zazdroszczą, a wystarczy mame nieszczęście i zostaniemy bankrutami :(

Gość gość
jakbys uważnie czytała, to byś doczytała, że jakichś kokosów u nich nie ma, dom dostała i normalnie żyja ale dzieczyna potrafi sobie radzić, co roku robi masę przetworow na zimę, jest po prostu gospodarna, każdy to może tylko trzeba chciec i doope ruszyć :)

Gość gość
do tej z 21.07 Jak zainwestujesz w wyksztalcenie to i strata pracy nie bedzie grozna. W tej chwili to nie dziwie ci sie, ze drzysz przed tym. Wyksztalcenie, porzadne wyksztalcenie! Podstawa.

Gość gość
No tak nie ma to jak zycie na pokaz a dlugów w ch*jjjj

Gość gość
Maz wiosennej ma jeszcze firme wraz z ojcem i jest trenerem sportowym Firme odziedziczy A najlepsze ze wiosenna nie wyklucz piatego dziecka...Rocznik 86..:(

Gość gość
ojciec trener sportowy a corka i wnuczka z otyloscią ,no ladnie

Gość gość
no jasne przetwory na zimę :d śmieszna jesteś, chyba że wszystkie produkty ma za darmochę od rodziny ze wsi to faktycznie oszczędność :P

Gość gość
ustawila sie i tyle...wiedziala za kogo wyjsc A wy nie wiedzialyscie i zazdroscicie...Ona choc tak mloda doskonale wiedziala czego i kogo chce od zycia

Gość gość
Przetwory owszem robi ale warzywa,kury,jajka ma od dziadkow Pisala o tym A na wakacje odklada juz zima

Gość gość
jakie wakacje, jakie wczasy, przeciez ona non stop z dzieciakami po szpitalach jezdzi i tam nocuje z nimi , dzieciaki non stopo chore

Gość gość
.latem sa zazwyczaj zdrowe i jezdza nad morze najczesciej

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość cztery z plusem-ale pomnoz to wszystko wlasnie przez cztery To jednak kosztuje Nawet sieciowki,tanie zajecia dodatkowe,kino,zoo,wakacje a potem szkola,milion ksiazek i wydatkow,komitety,skladki,kolonie,kieszonkowe..A dentysta,lekarz? Przecietny obywatek naszego kraju zarabia jakies 2,3 tys. w podskokach Wiec jak wyskrobac na trojke,czworke lub piatke!! dzieci? 25.09.13 [zgłoś do usunięcia] cztery z plusem Jak na razie styka a i odlozyc troche sie udaje mimo dentystow eakacji zoo kina raxy jak dotad trzy. No ale nie mamy 2 tys. Za to faktycznie nie szlo by wyzyc. 2 tys to my kredytu co miesiac splacamy.

Gość gość
I ma cudownego faceta i mysle ze tego w gruncie rzeczy jej zazdroscicie...Jej facet to facet na sto procent I ojciec na sto procent

Gość gość
Macie jakieś fotki taj cud matki?

Gość gość
Ja tam jej nie zazdroszczę bo jej dzieci wiecznie chore. Dziwie sie ze majac takie chorowite dzieci zrobili sobie następne .

Gość gość
kiedyś miała w stopce, ładna jest

Gość gość
Bardzo ladna, dzieciaczki tez sliczne.

Gość gość
Wam żal d**e ściska wstrętne lachony :)Którą to tak interesuje ja i moje życie?

Gość gość
LedZeppelin twoje życie jest do bani bo caly dzień siedzisz na kafe .

Gość gość
Dlatego pytam którą to interesuje? Choć jestem pewna, że niejedna z was chciałaby takie wieść:)