Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wermon

Wiesniaki ktore wyjechaly do Anglii powinni miec zakaz przyjazdu do Polski

Polecane posty

Gość wermon

Zdrajcom mówimy NIE

Gość gość
Zgadzam się, ale z innego powodu. Wyemigrował głownie patologiczny i przestępczy element, można sobie sprawdzić w necie jak przez ostatnie lata spadła przestępczość w Polsce. :D Nie potrzebujemy takich ludzi w Polsce. :D

Gość gość
A w polsce pozostali nieudacznicy i zwolennicy Kaczynskiego. MATOLY

Gość gość
Ciekawe gdzie ty widziales podobne badania osobo ktora wkolo pisze o Angli! Wzrasta w Polsce ilosc sprzedawanego alkoholu widocznie jest to adekwatne do poziomu frustaracji

Gość gość
Co to dla ciebie jest zdrada? To ze ktos woli wyjechac, poznac inne realia i zyc jak czlowiek t zdrada? Lepiej zeby zyl z dnia na dzien i jak mu sie lodowka zepsuje zadluzal sie w prowidencie bo nie stac go z najnizszej krajowej na sprzet podstawowy?

Gość gość
To znaczy ze skoro ja wyjechalam z masta 15 tysiecznego juz jestem bezpieczna? Dasz rade mnie wpuscic? Dzieki Bogu:::

Gość gość
Powinno być tak jak za komuny. Żadnych paszportów i wizy do każdego kraju na czas ograniczony. Wtedy był porządek bo komuna trzymała hołotę za ryj w kraju. Zarabialiście po 20$/miesiąc był Pewex i było dobrze. A dziś Polactwo lata po świecie i jeszcze im źle.

Gość gość
ty masz pojecie , komuna i peweks? Glupi tuman; Kiedys jedna pensja na utrzymanie rodziny wystarczyla a dzisiaj dwie to za laki dlatego ludzie ktorzy maja troche oleju w glowie olewaja taki system a ty siedz i pracuj za grosze i odloz na leczenei bo nie stac ciie pozniej bedzie nawet na pogrzeb swoj wlasny