Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kelner1995

co zrobić żeby przekonać dziewczyne do sexu

Polecane posty

Gość Kelner1995

Jestem z dziewczyną 6 miesięcy. Jest nam razem bardzo dobrze, bardzo się kochamy lecz ona mówi, że nie jest gotowa, najlepiej do ślubu poczekać, jest bardzo wierząca a głównie boi się , że wpadniemy. Ksiadz na relegi zamieszał dziewczynom w głowie i normalnie masakra. Nie wiem co mam robic. Nie chodzi mi , ze to musi byc juz czy za miesiac czy nawet za poł roku bo nie należe też do jakiś typów co chodzi im o jedno. tylko boje sie ,że naprawde musze do ślubu czkeać. Co ja mam robić? :( Kocham ją bardzo. mam 18 lat a ona 18 za 3 miechy :) pozdro!

Gość gość
Od katoliczki to lepiej uciekać, dobrze radzę :)

Gość gość
Co zrobić? Dorosnąć. Dziewczyna zapewne widzi, że myślisz jak dzieciak i obawia się, że w razie wpadki dzieckiem się nie zajmiesz. A skąd wniosek, że nie dorosłeś? Bo przeczysz sam sobie - twierdzisz, że nie zależy ci tylko na jednym, a jednocześnie boisz się czekać. Stwierdzasz od razu, że ksiądz jej w głowie namieszał, a nawet nie próbujesz jej zrozumieć. Skoro naprawdę ją kochasz, to pomyśl, postaw się na jej miejscu, pomyśl o konsekwencjach. I zadbaj nie o to, żeby ją jak najszybciej namówić, tylko żeby poczuła, że jesteś dojrzały, że może na ciebie liczyć i ci ufać.

Gość wujekmondrarada
Mozna sie czarować, udawać romantyka...ale lepiej powiedz dziewczynie, ze musisz ją miec bez dyskusji. Potem po ślubie sie okaże ze do buźki tez nie weźmie, swiatla nie zapali, prezerwatywy nie zastąpi tabletkami... albo wogle nie odezwie pleców od prżescieradla;) Musisz ją szybko złamać;)