Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 48 lat i dałam mężowi w twarz za głupotę jaką wymyślił

Polecane posty

Gość gość

Mąż jest nienormalny. Pracuję od 6-22. Prowadzi dość dobrze prosperującą działalność gospodarczą. Zajmuje się handlem i produkcją. Kilka dni temu wymyślił że powinnam rzucić swoją pracę za 1180 złotych miesięcznie i pomóc córce w studiach i karierze. Córka ma 6letniego syna którym nie ma się kto zająć w wolnej chwili. Nie wytrzymałam i dałam mu w twarz za to że chciałby rządzić moim wolnym czasem.

Gość gość
on cię w ogóle nie kocha co za dictum nie rozumiem, Twoja córka się na to zdecydowala, aty masz ciągnąć ten wózek?

Gość gość
Te twoje prowokacje robia sie coraz glupsze I nudniejsze...

Gość gość
On od zawsze walczył żebym żyła pod jego dyktando, natomiast córce powtarza by nigdy nie była uzależniona od żadnego mężczyzny. Raz jak spytałam się swojej córki dlaczego ja mam prać, sprzątać, prasować, gotować a ona nie to powiedziała mi że ja a ona to coś innego.

Gość gość
prowo slabe 1/10🖐️

Gość gość
okropne, ale z twojej strony. przesadzilaś z reakcją. To bez sensu,że pracujesz za grosze, a nie chcesz córce pomóc z wnuczka... Mogłabyś choć nad tym się zastanowić, na pewno nie zasługiwał na policzek

Gość gość
Bardzo dobrze, że dałaś mu w ryj. To kawał chama! A córeczka poszła w tatusia...

Wszystkie świry powinny otrzymać nakaz przymusowego logowania, żeby móc odróżnić świra od świra. Przydałby się też powszechny spis kafeteryjnych świrów dla celów statystycznych i nie tylko.

Gość gość
Co za świnia! Jakim prawem ty w ogóle pracujesz To facet powinien utrzymywać kobietę bo jest facetem i koniec kropka ja bym nie dała siebie tak źle traktować. Cały czas czekam aż znajdzie się prawdziwy facet i się mną zaopiekuje jak należy

Gość gość
Autorka ma coś z głową, pieprzy jak potłuczona: "Pracuję od 6-22. Nie wytrzymałam i dałam mu w twarz za to że chciałby rządzić moim wolnym czasem" jakim k***a wolnym czasem? :D

Gość gość
Cytuję: gość Co za świnia! Jakim prawem ty w ogóle pracujesz To facet powinien utrzymywać kobietę bo jest facetem i koniec kropka ja bym nie dała siebie tak źle traktować. Cały czas czekam aż znajdzie się prawdziwy facet i się mną zaopiekuje jak należy ECCE HOMO