Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet ktory mowi ze nie chce sie wiazac

Polecane posty

Gość gość
A nawet nieco wyższy poziom.

Gość gość
Słonko, dobrze, że Ty tak szybko potrafisz przejść nad wszystkim do porządku dziennego, nie każdy tak potrafi.

Gość gość
Jak już się rozbiłam pod wc w tych barchanach, czyli jak już mnie wirtualnie uśmierciłeś, to teraz będę Cię straszyć...po nocach. Masz czego chciałeś.

Gość gość
A Ty jak typowy mężczyzna: najpierw broisz, a potem usiłujesz się wykręcić od konsekwencji. O nie, nie ma tak dobrze. Nie z nami takie numery, my się obie nie dajemy takim mężczyznom!

dobre z tym słonkiem przechodzącym nad wszystkim do poządku dziennego::) Jak chcesz to potrafisz. Zyje ostatnio w sporym napięciu ale że z wolna lajtuje to na dobranoc dam wam buziaka😘 niestety tylko jeden wiec musicie sie jakos podzielić:P

Gość gość
Tak, tak, idź spać, szybciutko! Jak tylko zaśniesz, zaraz do Ciebie wpłynę przez okno, a potem przeniknę przez drzwi...I dam Ci ja za tę flegmę, aż Ci się odechce takich żartów na długi czas! :-D

Wczoraj chciałam z wami porozmawiać, to cokolwiek pisałam, uznawało za spam, więc nie byłam wam w stanie odpisać :P Foch na admina!

W takim przypadku wyjdź z wątku i do niego wejdź z powrotem ew wyloguj sie i spróbuj z gościa a następnie ponownie się zaloguj i spróbuje jeszcze raz. W ostateczności odpal inną przeglądarkę i pisz stamtąd. też tak miałem kilka razy czasami z powodu wydawałoby się niewinnej treści a czasami bez żadnego powodu:)

Gość gość
sobie na moim jakze oswieconym, wspanialym temacie jakies pogaduchy urzadzaja. :)

Gość gość
Nie no gadajcie sobie dzieci kochane. Ciesze sie, ze zrobilam mam miejsce na rozmowy;) Ten temat bez Was i tak by nie pociagnal. :)

Gość gość
O przepraszam Autorko, dzieckiem to ja nie jestem już ponad 20 lat. :-0 A na temat wątku rzeczowo i skrupulatnie odpisywałam, zanim Miszcz Kozery nie postanowił rozkładać na części nawet marchewek. :-D Już wracam do porządku i czekam na dalsze wpisy w temacie, bo wątek jest nadzwyczaj dobry.

Gość gość
And the reactivation, o ile Miszcz znowu nie zacznie dzielić włosa na czworo. To kto ma jeszcze coś ciekawego do dodania?

Gość gość
Jak widać baby są zbyt tępe i prostackie by sie wiązać z nimi.Ostatnie posty to dobrze pokazują.Wracać do kuchni gotować obiad ojcu,szmaty polskie :)