Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet ktory mowi ze nie chce sie wiazac

Polecane posty

Gość gość
:-D Nieźle się uśmiałam, czytając Was dalej. A zwłaszcza jak Miszcz dalej rozkładał na części dane przeze mnie jako przykład marchewki. To jeszcze ze mną nie jest aż tak źle, ja analizuję nieco mniej niż On. ;-)

:D Ciekawe co cie tak rozśmieszyło;) Swoją drogą o jakiej zupie pisałaś? Bo chyba nie o marchewkowej. ­ Fajnie, ze cieszą cie moje analizy twoich porównań ale chciałem przypomnieć, że to ty zaczęłaś tę zabawę więc nie samym fakcie analizowania widzę przyczyne tego rozbawienia. ­ Strałem się byc grzeczny dzisiaj co zdarza mi się rzadko i widzę, że słusznie tak robię:) Masz jeszcze coś do powiedzenia zabawnego czy sie poplułaś z radośc****oślizgnełaś na flegmie zmierzając do wc aby nie zajszczać dodatkowo barchanów ze smiechu i wyrżnełaś kwadratową dyńką w planszę scrabli w które niewątpliwie lubisz grać ze swoim kotem?

Gość gość
"miszcz_kozery smiech.gif Ciekawe co cie tak rozśmieszyłooczko.gif Swoją drogą o jakiej zupie pisałaś? Bo chyba nie o marchewkowej". Gdybyś był takim Miszczem, za jakiego się podajesz, to byś wiedział, że piszę o rosole, a kotów i barchanów nigdy nie miałam. I teraz to ja powinnam się na ciebie obrazić, i to poważnie, za teen wypadek pozorowany, a zwłaszcza za tą flegmę. Ok, nie odzywam się do Ciebie, bom wielce obrażona. :-D

Gość gość
"słonko kafe Haha, no nie dam rady z wami! smiech.gif Albo dam radę, czas was ujarzmić". Jak masz wystarczająco mocne lasso, to dawaj! - Miszczu - pif, paf! A masz! To za tę obrazę mnie.

Gość gość
A po co mam przychodzić? Hetero jestem. :-P

Gość gość
Ale dzikość w pozytywnym sensie czasami ze mnie wychodzi, więc lasso może się przydać jakiemuś z moich adoratorów. :-D

Twoi adoratorzy przychodzą do ciebie, gdy ja ich do mego domu nie wpuszczę. . hahha, sorka, ale tak mi bije przy was, że masakra :D

mówiłem do logicznej. Ciekawe, że napisałas "jakiemuś z moich adoratorów" a nie któremuś Więc albo tylko zakładasz, że takowi sa albo są tylko ich nie znasz;)

Gość gość
A kto mówił tutaj cokolwiek o sprzątaniu, i to tym bardziej u Ciebie Słonko? Ja się tak przyziemnymi rzeczami nie zajmuję. :-P - Miszczu, taki wydelikacony jesteś, że wcześniej obraziłeś się na mnie za wydumaną obrazę, a teraz robisz się coraz bardziej chamski i co, myślisz, że w końcu Ci się nie odgryzę? Jeszcze tego nie robię tylko dlatego, że z Twoją nadwrażliwą psychiką gotów jesteś szarpnąć się na własne życie. Więc jeszcze chwila dobroci dla zwierząt. Ale żeby nie było, że ostrzegałam.

Gość gość
"miszcz_kozery mówiłem do logicznej. Ciekawe, że napisałas "jakiemuś z moich adoratorów" a nie któremuś Więc albo tylko zakładasz, że takowi sa albo są tylko ich nie znasz". A co za różnica, skoro tych, co nimi są, ja nie chcę? To na jedno wychodzi. :-P

SK niechce być wulgarny więc powiem tylko eufemistycznie w zgodzie z waszymi ustaleniami co do znaczenia takiego zachowania, że nie wypowiem sie na ten temat

Gość gość
"słonko kafe logiczna, jak to sprzątanka nie będzie? Ty niedobra kobieta jesteś! jezyk.gif Faceci na to lecą". To niech idą do agencji, tam tych sprzątaczek z ich fantazji nie brakuje.

Faceci są tacy prości. O jak to dobrze!\ . Miszczu nie fochaj się na nas. My się tak ładnie drażnimy i wygłupiamy :)

Gość gość
Nie moja wina, że nie rozumiesz, o czym tutaj się pisze z tym lassem. Oj biedny Ty biedny, gdzieś te szare komórki Ci się rozsypały. Znajdź je, zanim postanowisz odkurzyć podłogę, bo wtedy już ich nie wydostaniesz z tej szarej masy kurzu i paprochów.

Gość gość
Przeciwnie, to poziom równoległy tej Twojej flegmie i wybiciu kwadratowej szczęki. Ostrzegałam.