Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pamunia

co lepiej zjeść przeterminowaną jarzynową z proszku czy

Polecane posty

Gość pamunia

czy pizze zamrożoną? a może wypić żurek z lodówki (taki z butelki?) błagam doradźcie co zjeść, bo zaraz umrę z głodu p.s nie mam już jajek na twardo i nie wiem jak się je robi ze zwykłych jaj :O

Gość gość
mamcia ci chyba na glowe usiadla przy porodzie:-o

Gość gość
pizze mrożoną.

Gość gość
jak to nie wisz jak jaja ugotować? zagotuj wode włoz delikatnie jajka do tej wody i gotuj 8 -10 min i masz jaja na twardo :o

słyszałam różne historie i teorie na temat gotowania jaj, dlatego się boję to robić! a zupka z proszku winiary szkoda,żeby przeterminowała się bardziej, mam jeszcze przeterminowaną surówkę, może zjem ją z pizzą:P jak zjem to wszystko to nie wiem

Gość gość
Ty tak serio o tych jajkach? Jak w ogóle można jeść zupy z proszku, przecież to cały układ okresowy pierwiastków, coś okropnego ;/ z tego wszystkiego to już najlepsza ta pizza mrożona, chociaż też pełno w niej świństw... Rodzice Cię nie nauczyli gotować? ;/

Gość gość
I po co kłamiesz, masz paranoje :D Skład zupy jarzynowej w proszku popularnej marki :D suszone warzywa 28,8% (marchew 8,7%, ziemniak 7,5%, korzeń selera, cebula, zielony groszek 2,1%, por, pasternak, kalafior 1,0%, korzeń pietruszki) skrobia mąka pszenna olej roślinny sól inulina (błonnik pokarmowy) maltodekstryna suszone ekstrakty drożdżowe laktoza odtłuszczone mleko w proszku białka mleka zioła przyprawy aromat (z glutenem, selerem) koncentrat czosnku składniki mineralne z mleka tłuszcz mleczny

Gość gość
Nauczyli, ale nie mam czasu na to. Poza tym poszczę. Okazało się niestety,że nie mam garnka, więc tylko pizza została

Gość gość 123456789
Skład jak skład, ale przecież to jest tak obrzydliwe w smaku... Koło zupy jarzynowej to nawet nie stało... Nie lepiej kupić sobie warzywa, nawet mrożone i ugotować na bulionie prawdziwą zupę...? no i ja nie wiem jak można nie umieć ugotować jajek na twardo... Rozumiem, że na miękko może być problem z wyłapaniem odpowiedniego czasu, ale na twardo...? Seriously?

Gość gość
zupke wsyp do pyska i zalej wrzatkiem:)

lepiej zjeść zupę z proszku niż umrzeć z głodu albo zasłabnąć :P muszę coś na szybko, poza tym w okolicy nie ma warzywniaka

mam smaka na hot doga, zjadłabym ze cztery, ale póki co robię pizzę i grzeje się przy piekarniku:)

Gość gość
Bez jedzenia można wytrzymać nawet i 30 dni (zależy od wielu czynników); więc na pewno zdąrzysz kupić coś zdrowszego niż zupki z proszku (do tego przeterminowane) i mrożone pizzy.