Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość queen_mary

Matki Nabitę w Butelkę

Polecane posty

Gość gość
Temat o karmieniu piersią czy mm robi się tak nudny w tym dziale, że rzygać się chce. Karmię mm ze zwykłego egoizmu i wygody, nie krzywdzę tym nikogo, więc daruj ocenianie i rób sam/sama to co uważasz za słuszne, a ode mnie i moich decyzji wara.

Gość gość
Nie ma gorszego widoku niż 2 - 3 letnie dziecko karmione piersią, żenujące :-o

tak. jestem mamą nabitą w butelkę.. JESTEM DŻINEM hahhaha ;) odnośnie mam które nie szczepią: wyborcza.pl/1,75476,15140555,Odra_znow_zacznie_zabijac__Efekt_bojkotu_szczepien.html?utm_source=HP&utm_medium=AutopromoHP&utm_content=cukierek1&utm_campaign=wyborcza#Cuk

Gość mamu
nie ma gorszego widoku niż niemowlaki jedzące proszek rozpuszczony w wodzie.

Gość gość
Ja mam w d***e kto jak karmi ważne ze moje dziecko nie pije tego syfu (mm). .

Gość gość
mamu - nie, to uroczy i zdrowy widok. za to duży dzieciak, chadzający już niekiedy do przedszkola karmiony cycem to poraża życiowa matki, która na siłę uszczęśliwia swoje dziecko i ma nadzieję, że tym sposobem zachowa go bliżej siebie.

Gość gość
syf syfem dzieci jeść coś muszą :)

Gość gość
jej.. jedna narzekają że jest nagonka na karmienie cyckiem, inne że sie je zmusza do butelki... a co to - rozumu wlasnego nie macie? Ja karmilam cyckiem póki uważałam za sluszne, przestałam jak stało sie to bardzo trudne do zrealizowania - czyli kiedy wróciłam do pracy. Ale zrobilam to co uważałam za słuszne i wtedy, kiedy uważałam za sluszne.. w d***e miałam rekalmy czy dobre rady ciotki. Poczytalam sensowniejsze artykuły zeby pozanc zdanie obu stron i na tej podstawie - oraz na podstawie swoich życiowych doswiadczen - podjelam wlasna decyzję.. do której nikogo nie przekonuję i od której nikt mnie nie mógł odwieść.

Gość gość
6.12.13 [zgłoś do usunięcia] gość mamu - nie, to uroczy i zdrowy widok. za to duży dzieciak, chadzający już niekiedy do przedszkola karmiony cycem to poraża życiowa matki, która na siłę uszczęśliwia swoje dziecko i ma nadzieję, że tym sposobem zachowa go bliżej siebie. vvvvv dziecko z plastikiem w buzi to żaden uroczy widok, chyba brak wam jakichkolwiek instynktów. Poczytajcie na gazeta.pl w dziale Małe dziecko że matki uważają, że 6 latek pijący z butelki to normalna sprawa a was obrzydza trzylatek ssący pierś matki. Jesteście zwyrodnieni :O

Gość gość
wy wszystkie jesteście chore!! lepiej pok***ować się w jakiś innym wątku normalnym zamiast napieprzać o tym mleku zasranym. opanujcie się!

Gość gość
Mnie nie obrzydza 3 latek ssacy piers. Dla mnie jest to " nienormalne" niemowle TAK bo to jedyny pokarm jaki moze przyjmowac. Dziecko do pewnego wieku trawi I przyswaja tylko mleko ale 3 latek? Po co mu mleko z piersi? Do popicia czekoladowego batonika? Wybaczcie ale to swojego rodzaju anomalia. 6 latek z butelka rowniez.

Gość gość
do tego samo potrzebne jest mleko matki co każdemu innemu ssakowi, mimo że jesteśmy ludźmi. Nie raz i nie dwa było tu pisane, że ssaki naczelne karmią tak długo ile wynosi 3 krotność ciąży jak w mordę strzelił wychodzi 36 miesięcy. Mleka modyfikowane są upodobniane do mleka matki do jakiego wieku zalecają je podawać? Znów pojawia się granica 3 lata. Wiadomo że dla jednego dziecka to będzie 2,5 roku dla innego 3,5 dalej średnia to 3 lata. Nie ma tu co debatować.

Gość gość
Mleka modyfikowane zalecane sa do 3 roku a to nic innego jak nabijanie w butelke :) dzieci w pozniejszym wieku juz takiego mleka nie potrzebuja. W finlandi w niektorych rejonach a moze I wszystkich mm w ogole sie nie podaje. Kobiety karmia okolo poltoraroku I potem mleko krowie, jogurty sery.nikt I nic mnie nie przekona, ze 3 letnie dziecko potrzebuje mleka matki.Jul widze moja. 3 latke jak wpadam na przerwe do przedszkola dac jej cycusia :)

Gość gość
nie mam potrzeby przekonywania, że moje dziecko jak będzie miało 3 lata będzie potrzebowało mleka matki ale nie znaczy że twoje zdanie interesuje mnie bardziej niż zeszłoroczny śnieg.