Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego inteligentne dziewczyny są zwykle brzydkie a te piękne to pustaki

Polecane posty

Gość gość

W kazdym stereotypie jest przeciez troche prawdy. Ruscy alkholicy ? Przeciez to prawda, problem alkholowy jhest tam OGROMNY. Żydzi + kasa ? Tez prawda, Żydzi mają bardzo dużo banków i instytucji ubezpieczeniowych bo znają się na lichwie. To samo z urodą, zwykle sliczne dziewczyny są srednio rozgarniete, troche tępe, zazwyczaj nie konczą szkoly a jesli juz to zawodówke a te bardziej ''kumate'' studia np socjologie, pedagogike. Widział ktoś piękną panią inżynier, lekarke, businesswoman ? Pewnie są takie - piękne, wykształcone, zamożne, inteligentne ale to jak szukanie igły w stogu siana. Prędzej mozna tam spotkac feministke, lesbijke, babochłopa o gabarytach chłopa, męskie kobiety.

Gość tannoy
piękne dziewczyny to rzadkie zjawisko a inteligentne jeszcze rzadsze, dlatego prawie żadna piękna nie jest inteligentna BTW socjologia i pedagogika to niesłychane tomy chłamu i bzdur, ktoś kto jest głupi myśli że jak przyswoi sobie rzekomo trudne słowa w dużych ilościach i masę durnych teorii to jest już mądry :o

Gość gość
bo musi być zachowana równowaga w przyrodzie każda ma coś wartościowego, jedna urodę a druga inteligencję ale faceci na ogół i tak wybiorą pustą ale piękną lalę

Gość gość
tych ładnych pustaków tez jest niewiele, większosc to zrobione lale, zafarbowane wlosy, tona makijazu, zmyc to wszystko i zostane przeciętna laska

Gość gość
Ja jestem piękna i inteligentna :)

Gość gość
pokaż fote

Gość gość
może dlatego, że nie można mieć wszystkiego? Nawet te piękne i inteligentne ( bo takie istnieją, choć jest ich faktycznie niewiele) mają problemy, tylko innej natury ( zdrowie, życie osobiste, psychika itd). Super przystojnych a zarazem inteligentnych facetów też jest malutko, zresztą podstawową tutaj sprawą jest fakt, że piękno to rzecz względna i konkretna inteligentna, w twoich oczach przeciętniara, w innych może być pięknością i na odwrót.

Gość gość
ja jestem piekna, smukla, zgrabna, dowc*pna, inteligentna, a do tego swietnie gotuje ;) takze mozesz sie pocieszyc, ze nie masz racji :)

Gość gość K
Oj, nie wiele w życiu widziałeś.

Gość gość
autorze nie można mieć wszystkiego

Gość auotor to tłuman do N
autor to TĘPAK DO POTĘGI N :D gorszego półgłowkowatego pacana nie czytałem , to trzeba byc pustym głąbem albo nieżle odtrąconym przez kobiety :D bo innego wytłumaczenie nie ma :D

Gość gość
Piękna, inteligentna, wierna; skreśl jedno

Gość gość
bzdury i to koszmarne. pięknych, inteligentnych kobiet, podobnie jak i mężczyzn, zbyt wiele nie ma, ale jest całkiem sporo ładnych, atrakcyjnych, bystrych dziewczyn i kobiet, nawet nie trzeba się mocno wysilać, by taką znaleźć. no, ale polski przeciętniak do bólu MUSI mieć przede wszystkim piękną, powalającą i cholera wie co jeszcze, mimo, że sam ledwo umie się wysłowić, ma wielki piwny brzuchol i za grosz kultury. ot, typowe.