Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BYŁAM DZIŚ W LIDLU I KONALAM ZE SMIECHU

Polecane posty

Gość gość
no nie wiem jeśli chodzi o Lidl moim zdaniem mają dobre ciuchy na narty czy tam śnieg. W zeszłym roku kupiłam córce kurtkę i spodnie (zimowe) z normalnego sklepu za prawie 500 zł, jej koleżanka miała spodnie narciarskie z Lidla- podczas zabawy na śniegu moja córa miała przemoczone spodnie do leginsów a jej koleżanka nie. Wiele rzeczy w lidlu jest fajnej jakości. Buty na śnieg (takie gumowe są super) po co przepłacać gdzie indziej jak można kupić o połowę taniej a zwłaszcza dla dziecka. Cienkie kurtki sofshell tez były zarąbiste. Ale racja to co się dzieje na jak wyrzucą fajny produkt to jest masakra, ludzie wyrywają sobie z ręki, biorą po kilka sztuk. Jest zasada kto pierwszy ten lepszy.

Nie widzę nic śmiesznego w takiej biedzie, że się ludzie o szlafrok biją. Ja byłam kilka razy w Lidlu i nigdy się z czymś takim nie spotkałam.

Gość gość
jak sa biedni tacy to na ch*j im szlafrok?

Gość gość
Odbiegajac od glownego tematu a propos promocji. Kiedys, chyba z 2 tyg. Przed rozpoczeciem wyprzedazy " przylapalam" pania ze sklepu, gdzies w kacie zaszyta po ubraniami z metkownica, przyklejajaca nowa cene I do tego karteczke, ze 50 % obnizka. I tak sweterek za 10 euro stal sie sweterkiem za18 ale 50% taniej :)

Gość gość
u mnie w mieście jeszcze takich scen nie widziałam

Gość mamazona
czy wy umiecie czytać?????????????? autorka pisze o tym jak ludzie w sklepie sie zachowuja a nie ze bieda tam kupuje i sie z tego smieje wysmiewa ludzi NIE ZA TO, ŻE TAM KUPUJĄ, ALE ZA TO W JAKI SPOSÓB SIE ZACHOWUJĄ!!!!!!!!!!! tak trudno zrozumiec sens jej postu???

Gość gość
Wszystko jest kwestią rozreklamowania. W Lidlu ludzie rzucają się na rękawiczki, w Carrefourze robię zakupy i leży tona rękawiczek skórzanych za 27 bodajze złotych. Ktoś czasem podejdzie, kupi i kwit. Nikt się nie rzuca, nie przyjezdża o 7 rano itd...Nie rozumiem tej fascynacji Lidlem...

Gość gosciowa z miasta
ja tez nie, ale sorry u mnie w miescie tez we Lidlu sa takie akcje mam dosc daleko Lidla wiec czasem zajezdzam jak odwioze dziecko do szkoly a wiec przed otwarciem jestem jeszcze, ludzie stoja pod samymi drzwiami, ledwo je otworza tłum goni na te kosze... masakra jakas, to jest dosłownie bydło!!!

Gość gość
ja zawsze tak szaleję jak są w Lidlu przybory plastyczne :]]]]

Gość gość
Szkoda, że nie skonałaś :)

Gość gość
Dziwne rzeczy piszesz autorko. Jak byłam w Lidlu nie raz i nigdy nie widziałam żeby ludzie się o coś szarpali. W ogóle nie było ludzi tylko kilka osób na cały sklep

Gość mia ta cara
W Uk jak Next robi wyprzedaz Half price or less.?To kolejki sa juz o 5rano (bo o tej godz otwieraja sklep).Tylko fakt raz bylam przepychanek nie ma,nikt sobie nic nie wyrywa I jest fajna atmosfera.A pod wieczor slkep jest prawie pusty.

Gość gość
do Lidla chodzi głownie biedota, ktora boi sie,ze im sprzatna towar sprzed nosa wiec tak sie rzucaja a co maja na darmo stac 2h przed otwarciem??? bo u mnie tak jest przed promocja , widze z okna:D

Gość gość
Weźcie wszyscy pod uwagę, że obecnie na wsi czyli przedmieścia metropolii jak to nazywacie mieszkajcie wy wszyscy!!!!!!!!!!!! tak - mieszczuchy, które uciekaja jak szczury z bloków bo za duże opłaty !!!!!!

kto ucieka ten ucieka:D ja tam sobie siedze w bloku i nie narzekam na oplaty, zreszta wogole na nic nie narzekam:D ale takie akcje jak wy opisujecie tez niestety widziałam, ale nie wczuwam sie w to jak autorka i kilka innych osob //////// sama zachowuj sie tak,by Ciebie kiedys ktos nie wysmiał:)

Gość gość
tez widzialam kilka razy takie chore jazdy,ze ludzie sobie prawie z rąk wyrywaja towar