Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

BYŁAM DZIŚ W LIDLU I KONALAM ZE SMIECHU

Polecane posty

Gość gość

ludziska na potege brali rekawiczki, portfele, z rąk sobie wyrywali, byl jeden szlafork niebieski, babka sie zastanawiala a druga zlapala i poleciala do kasy, no jaja jaka dzicz:D

Gość gość
Ha byla kaczka w promocji? Bo musze jutro jechac kupic?!

Gość gość
nie wiem, ja po browar pojechalam:D na swieta Henio jest na promocji

Gość gość
ja to samo dzisiaj widziałam w "moim" Lidlu !! myślałam,ze sie osikam ze śmiechu!! wszystko powywracane do góry nogami,szok!! "baby...ah te baby.."

Gość gość
ale skad te bydlo sie bierze:D po rejestracjach polowa to byla ze wsi, wiec to juz troche tłumaczy

Gość gość
Jest kaczka :)

Gość gość
w Biedronie jest to samo, zajechalam w sobote wieczorem, po 19.00 z myślą,ze bedzie malo ludzi a tu lipa:D rzucili sie na obrusy swiateczne, bombki, no i zabawki hehe

Gość ex_debill_znowu_po
z biedy się bierze - moim zdaniem nie ma się z czego śmiać

Gość gość
gośc 20:30 u mnie tez wiocha zajechała ;D

Gość gość
nie bardzo rozumiem z czego ta beka. ludzie łapią promocje, chcą kupować jak najtaniej, bo bida z nędzą jest coraz większa :o z czego się śmiejesz, jełopie? z tego, że ktoś próbuje przyoszczędzić? wyłapać coś, co może być dla niego "luksusowe" w niskiej cenie?

Gość gość
no ok. ja nie mam nic do tego,ze ludzie tam kupują, po to jest ten sklep ale chodzi o zachowanie sie i tu bieda nie ma znaczenia, to charakter ludzi

Gość gość
to chodzi o te przepychanki idiotko!!

Gość pogadajjoli
no dokladnie ale ynteligencja z kafe nigdy nie rozumie o co chodzi w temacie:D / / zgadzam sie z autorką, tez bywam i w Lidlu i Biedronce i tylko w tych sklepach sa takie skandaliczne dla mnie zachowania w Tesco, Kauflandzie jakos tak sie nie dzieje:D

Gość gość
No to spójrzcie jak wygladaja wyprzedaże w bogatych stanach Ameryki Polnocnej. Wydaje mi sie, ze w RP jeszcze nam do Amerykanów daleko...

Gość gość
"ex_debill_znowu_po z biedy się bierze - moim zdaniem nie ma się z czego śmiać" Dokładnie ..w sumie to smutne i przykre .

Gość gość
a na zachodzie jak jest? Jak jest tzw "czarny piątek" to ludzie w kolejce ustawiają sie na kilka dni przed otwarciem sklepu. Ciesz sie ze przed lidlem czy biedronką nie ma takich kolejek :P

Gość gość
Przepychanki są po to, żeby nikt sprzed nosa nie wziął im tego, co chcą kupić za tę cenę, za jaką chcą kupić :o:o Jesteś takim półgłówkiem czy naprawdę nie pojmujesz, do czego skłania ludzka bieda? Widać na kilometr, że jesteś gnojówą, która zielonego pojęcia o życiu nie ma. Nie widzę nic śmiesznego ani żałosnego w tym, że ludzie niemal taraują się przy tych dyskontowych koszach. Dla normalnego człowieka z minimalną świadomością społeczną, taki widok jest smutny i tragiczny, na pewno nie jest powodem do kpin. Ale po co to tłumaczyć półgłówkowi o IQ nizszym niż dżdżownicy przepołowionym szpadlem robotniczym na fajrancie :o Pozostaje mi życzyć Ci tylko tego, żebyś nigdy nikomu nie musiała niczego wyrywać niemal z gardła. No, a teraz pośmiej się jeszcze trochę i porób z siebie idiotkę, chętnie popatrzymy 🖐️

Gość ex_debill_znowu_po
też Wam wkleję niedługo otwarcie Nexta w pierwszym dniu wyprzedaży, albo nocne kolejki przed:)

Gość gość
oj widzac ze bieda sie oburzyla:D:D i walnęła monolg:D

Gość gość
no tak, wykupują w Lidlu a potem na Allegro sprzedają za cenę x 3 To nie bieda, tylko pazerność na kasę

Gość ex_debill_znowu_po
nie fantazjuj, produkty z Lidla nie robią szału na allegro

Gość gość
taaa, kupują jedną sztuke i na allegro:D ale żes wymyslila jakos nie wiedzialam,zeby hurtem ktos bral haha

Gość Mężatka1980rok
Jakby ludzie nie musieli liczyć każdego grosza to nie było by takich sytuacji.

Gość gość
ilosc sztuk ograniczona jak w kzadym sklepie

Gość gość
no jednak tepaki tu pisza:D rozumiem oszczednosc, ale zeby takie bydło robic?? mozna to samo kulturalnie wziąc

Gość gość
autorka tematu ma 12 lat? pytam poważnie.

Gość gość
autorki juz tu pewnie nie ma, ale racje ma, bo ja to samo widze u mnie w miescie w Lidlu dlatego potem sa takie zgrywy z Lidla i Biedry nawet tu na kafe,ze tam sama bieda chodzi i bydło robi

Gość ex_debill_znowu_po
no tak, a niebieda podjeżdża beemką i czai sie, żeby podejrzeć jak sie bieda rzuca na towary? uhmmm